رفتن به مطلب

دوستان اهوازی لصفا کمک کنند خریدارفوری یک عدد سیپیو ارزن قیمت سوکت775فقط در اهواز یا نزدیکی اهواز

mohamad_PC
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دورد به پچه های گل اهوازی سال نو هم به همه عزیزان تبریک عرض میکنم انشالله که سال پر پولی هم داشته باشید

دوستان اهوازی لصفا کمک کنند خریدار فوری یک عدد سیپیو ارزن قیمت سوکت 775 فقط در اهواز یا نزدیکی اهواز که سری بدستتم برسه همین امروزه یا همین الان هر چی زودتر بهتر خواهشمنده که هر کی سیپیو ارزون قیمت داره حال اگه زیادم ارزن نبود مشکلی نداره یا داخل تایپیک اعلام کنید یا پیام خصوصی بدید که اگه اوکی بود سری مبلغ را واریز کنم شما هم توسط پیک برام ارسال کنید که خودم وقتی تحویل میگیرم حساب کنم خدا یارو نگهداره همه عزیزان باشه موفق و سر بلند باشید

دوستان بنده قصد دارم ببا این سیپیو سر کنم که یه دونه خوب بخرم اگه کسی سیپیو مثلا E8600 یا Q6600 یا در حد همین باشه هم اعلام کنه

راستی این هم شماره بنده هست (( 09392098929 )) (( 09308163358 )) (( بنده محمد روهنده کوچیک همه هستم ))

ادرس بنده هم صددستگاه مخزن سازه هستم

لینک به دیدگاه

سلام سالار جونی ایشالا مشکلت حل شه.اپ حساب کن ایشالا دوستان کمکت میکنن

لینک به دیدگاه

سلام سالار جونی ایشالا مشکلت حل شه.اپ حساب کن ایشالا دوستان کمکت میکنن

عزیز دلی بردار بسیار سپاسگزارم

بنده هم چشم به عزیزان هست که اینطور که پیداست امروز این اهوازیها میخوان ابروی ما را ببرند اخه چهار نفر که این تایپیک را میبینند چه حساب میکنند خدا وکیلی حتی تا الان

حتی یکی  برای دل خوشی هم نیومده که بگه اگه داشتم بهت میدادم پاک ابرو ما را بردن حالا بازم صبر میکنیم تا بعد ظهر ببینیم چه میشه شاید رو سفیدمون کردن

لینک به دیدگاه

مادر بوردت اینتل میخوره یا ای ام دی؟

سی پی یو ای ام دی دارم.با فنش.

amd athlon tm

خرمشهرم

ویرایش شده توسط ali nvidia
لینک به دیدگاه

مادر بوردت اینتل میخوره یا ای ام دی؟

سی پی یو ای ام دی دارم.با فنش.

amd athlon tm

خرمشهرم

سلام داداش اینتل میخوره سوکت 775 بازه از پیشنهاده شما بسیار سپاسگزارم

لینک به دیدگاه

واقعا ایولا پچه های اهواز غیر از یکیشون

ویرایش شده توسط mohamad_PC
لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...