رفتن به مطلب

مشکل در بازى انلاين

miladsooti مهمان
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

چن وقتيه اينترنتم ضعيف شده مخصوصا در ايام تعطيلات نو روز و البته چند روز قبلش,

سرعت دانلود و اپلودم خوبه ,تو بازى انلاين قبل اين که وارد سرور بشم پينگم خوبه در حد 60 70 ولي زماني که وارد بازى ميشم پينگ ميره بالا هزار, زماني که فرم بازيو کم ميکنم پينگ خوب ميشه اما فرم اونقدرى کم هست که نميشه بازى کرد کلا زماني که فرم رو تا اخرين جاى ممکن ميزارم error connection intrupted ميده

همه چيزو چک کردم ,حتي مأمور مخابرات اومدو گفت خطتون سالمه و حتي بوغ ثابت بدون وز وز داشت

نه تنها بازى انلاين

تو نرم افزار team speek که مربوط ميشه به گفتگو پليرهاى بازى هاى انلاين به محض اين که خودم يا دوستام حرف ميزنن پينگم يهو ميره بالا و صدام لگ ميشه, تو ايام عيد هم که بعضي وقتا قطعي داره اما قبلش نداشت

زماني هم که ميخوام دوتا فايل رو دانلود کنم يکيش وصت دانلود قطع ميشه

کلا فقط يکار ميشه باهاش کرد و بيشتر از دوتا کم مياره

من call of duty4 با game ranger بازى ميکنم

نتم 512 نامحدود مخابرات هست

snr بين 12 تا 19

line attantion 63

crc بعد ضهر ها تا 60000 هم ميره

maxrate بين 3000 تا 5700

2020 هم که کارى نميکنه

ميگه خطتونو يه ري استارت ميکنم که تأثيرى نداشت

به نظر شما اگه از اسيا تک بگيرم مشکل تا حدودى حل ميشه؟

ویرایش شده توسط miladsooti
لینک به دیدگاه

توی بازی های انلاین سروری که بهش می پیوندید خیلی مهم هست توی bf4 بهترین سرور ها برای ما ایرانی ها المان و روسیه و فرانسه هست حتی اینگلیس هم پیگ بدی نداره ولی کلا با سرور های شرق و امریکا نمی شه بازی کرد 

اینترنت مخابرات برای بازی خیلی خوبه اگر سرویس مخصوص هم باشه بهتر چون پینگ خیلی خوبی داره 

ولی سرویس های نامحدود مخصوصا توی عید به علت افزایش دانلود ها سرعت و پینگ خیلی کم و زیاد می شه البته میگن سرعت در بازی انلاین مهم نیست این حرف کاملا درست نیست باید بالای 256 باشه و از اون جایی که شما نامحدود دارید و سرعت نامحدود خیلی پایین هست کلا باید این پینگ بالا پایین بره و پینگی که توی استتوس سرور می نویسه قبل از ورود به بازی فرق می کنه با پینگ توی بازی 

کلا سرویس های نامحدود توی عید بهم می ریزه من سوریس 512 دارم از شهراد 3 روز بود از ساعت 6 بعد از ظهر تا ساعت 10 قطع می شد اما 2 روز هست که مشکل قطعی ندارم و پینگ از 250 به 160 اومده و حتی پینگ در ساعت دانلود شبانه پایین هم نیامد 

و برای بازی بهتره سرویس حجمی بگیری ولی سرویس های مخابرات برای بازی خیلی خوب هست 

درباره ی تیم اسپیک من هم همین مشکل رو چند روزه دارم که خیلی لگی شده 

البته می تونه به خود game ranger هم بستگی داشته باشه که شما COD4 رو با GARENA هم امتحان کن ببین چی می شه 

این مشکل شما توی عید شروع شد یا نه از قبل از عید هم بود 

لینک به دیدگاه

والا اینترنت من که 1024 محدود هست از پارسان لاین هم یه چند وقتیه افتضاحه روز در بهترین حالت 200 کیلوبایت و شب 10 کیلوبایت دانلود میکنه!! :angry:

بعد میگن 9 مگ میتونید دانلود کنید ولی تو خواب !!!

لینک به دیدگاه

از فریم کمو زیاد  بازی نیست!!

سرویسهای نامحدود برا بازی خوب نیست!

چرا ؟چون شیر 1 به 8 (البت فک کنم) میشه.و اگر شما 512 هستی اگر 7 یورز دیگه کامل از سروریس استفاده کنن سرعت شما 64 خواهد شدکه باز دانلودی برابر با 8 تا 20 که اصلا برا بازی ان لاین کافی نیست.

با این شرایت  در حین بازی کل پهنا باندتون پر میشه و پینگ بالا میره(بالاخره عیدهو همه خونهو پشت نت)

بهتره سرویس هجمی که معمولا با شیر 1به1 هستش بگیری که تمام پهنا باد از ان خودت باشه.(برا مصرف هجمتم شده سرعتتو چند برابر میکنن تا سریع تر تمومش کنی.)

تو بازی تنها سرعت دانلود مهم نیست سرعت اپلود همم مهمه چک کن سرعت دانلود و اپلودت چقدره.

من خودم سرویس یک مگ با سرعت دانلودم 140 و اپلود 12 داشتم که تو بازی لگ میشدم .

زنگ زدم شرکت(مخابرات نبود یک شرکت دیگه)گفتم اپلودم کمه و کلی قصه گفتم تا برام اپلود رو  تا 60 بردنش بالا که دیگه لگ نشدم!!!

برای تست سرعت دانلود و اپلود و تست پینگ در زمانی که لگ میشید از سایت زیر استفاده کنید.

http://www.speedtest.net/
ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

دوست عزیز سرویس هایه مخابرات پینگشون برایه بازی خیلی خوبه شما ببین شاید مشکل از جایه دیگس من خودم بتل 3 و4 رو همیشه با پینگ زیر 100 بازی میکنم

اینترنتم هم 1مگ مخابراته البته اگه فیبر نوری باشید هم پینگش و هم کیفیت خط بالا میره

لینک به دیدگاه

دوستان من قبلا مشکلي نداشتم جديدا اينجورى شده

مخصوصا اين که سيستممو ارتقا دادم و rate بيشترى ميده

اپلودم مشکلي نداره, کلا اينترنتم ضعيف شده مثلا اگه يه فايليو دانلود کنم مشکلي نداره اما اگه بخوام يه فايل ديگه د ال کنم نميشه و کم مياره, يا تو همون برنامه team speek اگه حرف نزنم خوبه اما اگه بزنم هم تو بازى پينگ ميره بالا هم تو ts ,و اگه هيچي نگم کم کم پينگ مياد پايين

در ضمن من تو سرور هاى ايراني بازى ميکنم و قبلا پينگم خوب بود چند وقت اينجورى شده

به هر حال رفتم اسيا تک ثبت نام کردم

مخابرات که هيچ کارى نميکنه, اسيا تک گفت: اگه مشکلي داشته باشيد خودمون سريع حلش ميکنيم...

اينم بگم که من رو سرور هاى روى ip هم تست کردم مشکل همونجورى بود.

کارى به سرعت ندارى زياد, کيفيت مهمه

مثلا تو قسمت join بازى قبل از اين که کانکت بشي نام و مشخصات سرور هست چند بار تند و پشت سرهم که

refresh بزنم يهو هنگ ميکنه و پينگ ميره بالا بعد دوباره مياد پاين

.

ویرایش شده توسط miladsooti
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

منم چند روزیه مشکل دارم

سرویسم 8mb شاتل حجمی هست 1mb هم آپلود، سرعت دانلود و آپلودم تغییری نکرده اما پینگ شده 230 

یه تفریح تو زندگی داشتم اونم دیگه ندارم! :(

لینک به دیدگاه

اسیانک خیلی ازیت میکنه من هم حجمی هم نامحدودش روداشتم بعد ازیه مدت افت سرعت و افزایش پینگ زیادی پیدا کرد و اخرش هم بخش شکایتش گفت همین اینترنت هم که بهتون دادیم پروتون کرده بعد هم گفت ما بهترین سرویس رو تو بهشت زهرا میدیم (احتمالا برا اموات )

اینم بدون هروقت بخوان سرویستون رو تغییر میدن هیچکاری هم نمیشه کرد

درکل اگه میگیری محدود بگیر که نامحدود بعد یه مقداری دانلود سرعتت رو کم میکنه مثلا من 512 بودم سرعتم از 62 به 30 رسید

لینک به دیدگاه

کارى به سرعت ندارى زياد, کيفيت مهمه

من توضیح کامل دادام و لی شما توجه نکردی(شاید من بد رسوندم)

اتفاقا تا یه حدودی ربط به سرعت داره مثلا شما سرویس 2 مگ داری و پینگتم زیر 100 هست .

اگه سیستمت با توان کامل همه پهنا باندتو استفاده کنه(مثلا دانلود منیجر چند فایل با سرعت بالایی دانلود کنه)

اون موقع پینگ بگیر میبینی شده پینگت 1000 تا 2000 (اینو همه تست کنن تا بشون ثابت بشه)

چرا مگه پینگت زیر 100 نبود؟ مگه سرعتت 2 مگ نبود؟

دلیلش اینه که پهنا باند پر شده و پکتهای دیتا با تاخیر میرو ومیاد!!

حالا مشکل شما هم همینه پهنا باندت کمه (احتمال داره برا همون شیر 1 به 8 باشه)

وقتی چند بار رفرش میکنی یا صحبت میکنی کل پهنا باند پر میشه(بالاخره هر دیتا ردوبدل بشه همون دانلود اپلوده) و پینگت افزایش پیدا میکنه.

حالا من که به شما گفتم از اون سایتی که بتون دادم زمانی که پینگتون بالا میره تست کنید اپ لود و دانلودتون چقدره.

اپ لود کمتر از 30 و دانلود کمتر از50 برا بازیهای لگ میسازه حالا بعضی بازیهای مثل سری بازیهای کد کمتر از این میخوان بعضی بازیهای جدید از اینم بیشتر میخوان!

پس اگر سرعت شما بقدری کم بشه که حین بازی یا صحبت پهنا باندتو پر کنه پینگت خاه نا خا بالا میره .

ویرایش شده توسط mehrxad
لینک به دیدگاه

حرفاتون درست

من با تمام سرعت هاى 256 تا 2mg پلي کردم

مشکلي نداشتم قبلا هم با 256 هم بازى کردم هم تو ts حرف زدم

ولي چنين مشکلي نداشتم

دوستم قبلا از يه شرکت خصوصي نت داشت 256 نا محدود

واسه اون هم همينطور شد, چون برعکس مخابرات پشتيباني خوبي داشت, واسشون پيگيرى کردن گفتن: پهناى باندتون پرشده واسش اوکي کردن

حالا بايد صبر کنم تا سرويس جديد وصل بشه ببينم مشکل حل ميشه يا نه...

لینک به دیدگاه

یادش به خیر ما هم یه زمونی بازی میکردیم . از بنیانگزاران کال اف 4 بودیم :D  الان 2-3 سالی میشه دیگه بازی نکردم خودمون سرور هم داشتیم دیگه اون اواخر همه وال هک میزدن حال نمیداد شما هم کال اف 4 رو بزار کنار برو اورجینال بازی کن تا لذت واقعی انلاین رو بچشی مخصوصا بتلفیلد و کال اف جدیدا واقعا عالین واسه انلاین

لینک به دیدگاه

uac که برچيده شد و سرور هاشم بسته شدن

الان هم همه هکر هستن

ولي بازم حال ميده بازى کردن. دى

راستي شما اسمتون چي بود اون موقه ها؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...