رفتن به مطلب

مشکل با H100i با برنامه corsair link

MR.Bahavar
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

درود دوستان گل 

دوستان من یه کولر H100i دارم (تازگی خریداری شده :دی ) حالا من وقتی نرم افزارش رو نصب میکنم (corsair link) رو نصب میکنم و اجراش میکنم گزینه های تغییر تنظیم دور فن و تغییر ال ای دی روی بلاک این کولر نداره مشکل از کجاست ؟؟؟

اما فنها میچرخه ولی نمیشه دستی از تو این نرم افزار تنظیم کرد !!

ویندوز 8.1Pro 64bit

فنها پینهای مین وصل نکردم و به سیمی که خودش داره وصضل میشه روی بلاک وصل کردم اونایی که h100i دارند فکر کنم بهتر متوجه میشن 

با تشکر 

همچنین مینی usb هم وصل شده :)

ویرایش شده توسط Zalman1313
لینک به دیدگاه

هیچی دیگه برای اون کارایی که گفتی نمیشه باید همون USB وصل باشه به مین که میگی هست...عجیبه!!!در ضمن فن هات اگه تو دور پاینن قر قر میکنه وصل کن یه سره به مین درست میشه.چون اکثرا اینجوریه.

لینک به دیدگاه

احسان جان،

برنامه ى كورسير لينك و احتمالا" خود H100i با ويندوز 8 و 8.1 مشكل داره. با ويندوز 7 تست كن. من هم نتونستم هيچ جورى از اين برنامه استفاده كنم.

فقط فنها رو به مادربرد زدم.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

این مشکل اغلب بخاطر قدیمی بودن ورژن فرمور H100 i هست.در ورژن 1.07 این مشکل حل شده.

ابتدا از فروم کورسیر آخرین ورژن کورسیرلینک که 2.5.5145 هست رو دانلود کنید.اگر باز هم سیستم عامل واترکولر رو درست نشناخت از روش تصویری در فروم زیر استفاده کنید و کولر رو به سیستم معرفی کنید:

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=120962

بعد از شناسایی شدن کامل کولر توسط سیستم,آپدیت 1.07 فرمور رو از لینک زیر بگیرید و آپدیت کنید:

http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=118867

حالا دیگه بدون هیچ مشکلی حتی بعد از تعویض ویندوز یا استفاده از کولر روی سیستم دیگه,به راحتی همه قسمت ها با برنامه CorsairLink کار میکنه.

------------------

این روش ها توسط خودم تست شده و مشکلم کاملاً برطرف شد

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...