رفتن به مطلب

معاوضه مانیتور led20 با مانیتور tv فول اچ دی

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان
قصد تعویض مانیتور خودم رو با یک مانیتور tv22 اینچ دارم که ورودی (کامپونت و اچ دی ام ای)صد در صد داشته باشه و مانیتو فول اچ دی باشه اگر فول اچ دی هم نبود کنتراستش بالا باشه مانیتور تعمیری نباشه باز هم نشده باشه

توضیحات:مانیتور بنده flatron e2050t هستش که کارتون داره وسایلش هم تکمیله مانیتور به هیچ عنوان باز یا تعمیر نشده کاملا سالم و تمیز هستش و شکستگی و پیکسل سوختگی هم نداره و کیفیت تصویرش هم خیلی خوبه مصرف برقش هم 20 وات هستش و به صورت قاب عکسی هم قرار میگیره و کلیدهای پنل هم تاچ هستن . به دلیل نیاز شدید ورودی کامپونت دارم تعویضش میکنم لینک مانیتور هم پایین قرار میدم.

http://www.lg.com/us/monitors/lg-E2050T-SN-lcd-monitor

مدیران محترم به دلیل نداشتن دوربین عکس هم تا یکشنبه شب قرار میدم با تشکر

لینک به دیدگاه

با قطعات و كالاهاى ديگه هم تعويض دارين؟!

دوست عزیز فقط تعویض با مانیتور تی وی دارم ولی اگر پیشنهاد خوب باشه میفروشم وخودم هم نقدی میخرم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز لطفا قوانین فروم رو رعایت کنید . ارسال تصویر کالا به همراه نام کاربری ، نام فروم و تاریخ نوشته شده روی کاغذ اجباریه . در غیر این صورت تاپیک حذف میشه . با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست عزیز لطفا قوانین فروم رو رعایت کنید . ارسال تصویر کالا به همراه نام کاربری ، نام فروم و تاریخ نوشته شده روی کاغذ اجباریه . در غیر این صورت تاپیک حذف میشه . با تشکر

چشم حتما تا فردا شب دوربین تهیه میکنم عکس قرار میدم

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...