رفتن به مطلب

مشکل در ریستور کردن ایمیج ویندوزی که توسط خود کمپانی سازنده گرفته شده است

Recommended Posts

سلام دوستان ، خسته نباشید 

ببخشید بنده لپ تاپ n550 ایسوس دارم و ویندوز اورجینال روش نصب بود و ویندوزش رو بنا به دلایلی یکبار عوض کردم ، خود شرکت  20 گیگ آخر پارتیشن رو اختصاص داده به بکاپ ویندوز که 15 گیگش پره ، میخوام این بکاپ رو برگردونم ولی نمیدونم چجوری باید اینکارو بکنم ، سی دی همراه لپ تاپ نبود ، قبلا این مورد رو در کامپیوترهایی که مادربرد گیگابایت دارن دیده بودم که توسط سی دی مادربرد قابل فراخوانی بود(همون قابلیت xpress recovery) ولی نمیدونم برای برگردوندن این بکاپ باید چیکار کنم ، لطفا از دوستان اگر کسی راه حل رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام دوستان ، خسته نباشید 

ببخشید بنده لپ تاپ n550 ایسوس دارم و ویندوز اورجینال روش نصب بود و ویندوزش رو بنا به دلایلی یکبار عوض کردم ، خود شرکت  20 گیگ آخر پارتیشن رو اختصاص داده به بکاپ ویندوز که 15 گیگش پره ، میخوام این بکاپ رو برگردونم ولی نمیدونم چجوری باید اینکارو بکنم ، سی دی همراه لپ تاپ نبود ، قبلا این مورد رو در کامپیوترهایی که مادربرد گیگابایت دارن دیده بودم که توسط سی دی مادربرد قابل فراخوانی بود(همون قابلیت xpress recovery) ولی نمیدونم برای برگردوندن این بکاپ باید چیکار کنم ، لطفا از دوستان اگر کسی راه حل رو میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه

سلام

از داخل کنترل پنل انجام دادین ؟؟

اگه نشه :

CD مربوط به همون ویندوزی که دارین الان رو سیستم رو بزارین داخلش و سیستم رو بوت کنین بعدش گزینه Repair رو بزنین  , ببینین گزینه مربوط به Imageریکاوری  داره ؟؟ اگه بود بزنین

توجه کنین اگه گزینه ریکاوری بودش اول اون رو بزنین نه Repair رو

لینک به دیدگاه

منوی ریکاوری برای سیستم من در کنترل پانل شبیه شکلی که شما گذاشتین نیست

post-15104-0-13348700-1396013642_thumb.png

یعنی موقعی که سی دی رو بوت کنم قبل اینکه مراحل نصب ویندوز شروع بشه مراحل repair و recovery میاد>؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

یکی از 3 تا کلید زیر موقع بوت شدن شما رو به قسمت ریکاوری میبره.

F2

F10

F12

ولی اگه عمل نکردن بقیه رو هم امتحان کنین.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یکی از 3 تا کلید زیر موقع بوت شدن شما رو به قسمت ریکاوری میبره.

F2

F10

F12

ولی اگه عمل نکردن بقیه رو هم امتحان کنین.

فرق داره برا دستگاه های مختلف/

F9

shift+F9

shift+F8

هست/ حالا مونده چی جواب بده/ بعضی وقتها تنها F8 رو موقع بوت شدن میشه زد و آپشن ها رو دید

لینک به دیدگاه

اگه منظورتون ریکاوری از طریق بوت UEFI و گزینه System image recovery هست من قبلا تست کردم ولی هیچ ایمیجی رو پیدا نمی کنه ، تمام گزینه ها رو امتحان کردم ، برا همین سوال کردم که باید نرم افزار خاصی داشته باشیم واسه ریکاوری یا نه ، فرمت این ایمیجی رو که باید بشناسه چی باید باشه؟ نرم افزاری هست که من بتونم وارد این پارتیشن بشم و فرمتش رو بفهمم ، قبلا رفتم ولی دقیقا یادم نیست فرمتش چی بود ولی فک کنم .wim یا .win بود

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه منظورتون ریکاوری از طریق بوت UEFI و گزینه System image recovery هست من قبلا تست کردم ولی هیچ ایمیجی رو پیدا نمی کنه ، تمام گزینه ها رو امتحان کردم ، برا همین سوال کردم که باید نرم افزار خاصی داشته باشیم واسه ریکاوری یا نه ، فرمت این ایمیجی رو که باید بشناسه چی باید باشه؟ نرم افزاری هست که من بتونم وارد این پارتیشن بشم و فرمتش رو بفهمم ، قبلا رفتم ولی دقیقا یادم نیست فرمتش چی بود ولی فک کنم .wim یا .win بود

:huh: :(

با برنامه آکرونیس امتحان کردین ؟؟

لینک به دیدگاه

والا تو لینک سوم قسمت سرچ من همچین گزینه ای(windows 8 file ) را اصلا پیدا نمیکنه تا برسه به مراحل بعد ، البته مراحل بعد هم که داره فقط بکاپ رو میریزه داخل دی وی دی تا هنگام بوت بتونی اونو ریکاوری کنه ، من که نمیتونم روی دی وی دی انتقالش بدم یعنی امکانش نیست ، اگه برم با سی دی مادربرد که همچین فایلی رو میشناسه امتحان کنم امکان ریکاوری هست؟ چون برای مادربرد گیگابایت هم بایستی 15 گیگ فضای unmount تو اخر پارتیشن جا میزاشتیم ، بعد اینکه سی دی رو قرار میدادیم خودش اتوماتیک این پارتیشن رو میشناخت و کاراش رو انجام میداد

لینک به دیدگاه

فایل مربوطه به اسم install.wim به ظرفیت 13 گیگ در پارتیشنی به اسم restore که مخفی هست قرار داره 

post-15104-0-28544000-1396017842_thumb.png

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نه منظور ریکاوری از همون پارتیشنی هست که اون ایمیج روش هست با ویزارد خود ایسوس کلید f9 موقع بوت توضیح کامل تو سایت ایسوس http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&p=3&m=N550JA&s=529&hashedid=wBGp3k5UwZ8yk2hI&os=&no=1775

لینک به دیدگاه

از پارتیشن مربوط به ریکاوری کپی تهیه کردم ولی نتونستم از داخل کنترل پانل قسمت recovery با استفاده از فلش و dvd یه درایو ریکاوری درست کنم و با ارور زیر مواجه میشم 

post-15104-0-83402000-1396262815_thumb.png

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...