رفتن به مطلب

خریدار سی پی یو

EdrisRezai
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود

همینطور که از عنوان مشخصه خریدار سی پی یو +AMD am3 هستم

البته از مدل FX-6350 یا بالاتر از این

6 یا 8 هسته ای

با قیمت مناسب

اکبند و کار کرده

ترجیح میدم از تهران و معامله حضوری باشه

منتظرم

شماره تماس:۰۹۳۵۹۶۶۸۰۴۵

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

برد+سیپیو خود را بفروشید و با بودجه ای که دارید یک برد h81 خوب با core i5 4570 بخرید تا تفاوت را احساس کنید

پردازنده های amd فعلاً بازده مناسبی برای گیم ندارند.حرارت بالا،طاقت گرمایی کم،مصرف بالا و...

گول هسته های زیاد را نخورید‍‍!در بعضی از بازیها i3 با دو هسته،8350 هشت هسته ای را جا گذاشته! 

batman.png

civilization.png

f12013.png

در آخر تصمیم با شماست @};-

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

برد+سیپیو خود را بفروشید و با بودجه ای که دارید یک برد h81 خوب با core i5 4570 بخرید تا تفاوت را احساس کنید

پردازنده های amd فعلاً بازده مناسبی برای گیم ندارند.حرارت بالا،طاقت گرمایی کم،مصرف بالا و...

گول هسته های زیاد را نخورید‍‍!در بعضی از بازیها i3 با دو هسته،8350 هشت هسته ای را جا گذاشته! 

در آخر تصمیم با شماست @};-

خیلی ممنون بابت راهنمایی

من تازه مین گرفتم و اکبندم گرفتم اگه بخوام بفروشم و برم رو اینتل زیاد به صرفه نیست برام

در مورد دما و مصرف زیاد و احتمال سوختن و قابلیت اور کمتر حرفتون درسته اما در مورد کارایی قبول ندارم

اتفاقا از لحاظ معماری ساخت amd برای بازی بهتره شاید تو بعضی بازی به خاطر نحوه پردازش اینتل بهتر باشه اما در کل فرق چندانی ندارن

در گرافیکم همینطوره تو بازی های مختلف و با گرافیک های مختلف انویدیا و ای ام دی نتایج بنچمارک یکی نیست واین نمیتونه دلیل برتری باشه

خیلی وقتها شده روی کاغذ همه چی خوب بوده اما در عمل بد بوده

در عمل همیشه فرق داره

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون بابت راهنمایی

من تازه مین گرفتم و اکبندم گرفتم اگه بخوام بفروشم و برم رو اینتل زیاد به صرفه نیست برام

در مورد دما و مصرف زیاد و احتمال سوختن و قابلیت اور کمتر حرفتون درسته اما در مورد کارایی قبول ندارم

اتفاقا از لحاظ معماری ساخت amd برای بازی بهتره شاید تو بعضی بازی به خاطر نحوه پردازش اینتل بهتر باشه اما در کل فرق چندانی ندارن

در گرافیکم همینطوره تو بازی های مختلف و با گرافیک های مختلف انویدیا و ای ام دی نتایج بنچمارک یکی نیست واین نمیتونه دلیل برتری باشه

خیلی وقتها شده روی کاغذ همه چی خوب بوده اما در عمل بد بوده

در عمل همیشه فرق داره

سلام 

اگه اکبند میخای اینم لینک فروشگاه میتونی تهیه کنی،بازم میگم اینتل آینده بهتری داره ولی هر طور صلاح بدونی،بالاتر از 6350 نگیر و یک کولر خوب تهیه کن،دمای این پردازنده ها هنگام لود از حد مجاز عبور میکنه و ممکنه باعث اسیب بشه.

در ضمن من خودم عاشق amd هستم و fx-9590 ولی چه کنم که خوب ظاهر نشدند،منتظر سوکت am4 هستیم @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...