رفتن به مطلب

اینترنت نامحدود راهنمایی

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان 

من می خواستم اینترنت نا محدود تهیه کنم که هم سرعت دانلود بیش از حد پایین نباشه هم پینگ خیلی خوبی داشته باشه ( برای بازی انلاین) 

من الان 80 گیگ رو در 2 ماه مصرف کردم نمی دونم چه جوری مصرف شد

isp هم شهراد هست سرعت دانلود خوبی داره پینگ هم بین 160 تا 300 می چرخه تو بازی ها با سرور المان 

ولی این شهراد کرده 6 ماه یعنی باید 6 ماه بخری و 512 با 20 گیگ در ماه در میاد 300 تومن من این رو 3 ماه تموم می کنم خیلی زور داره هر کاری هم می کنم مصرف کم نمی شه 

از دوستانی که سرویس نامحدود دارن می خوام که یه لطف کنن برن به این سایت http://battlelog.battlefield.com/bf4/servers/ پینگی که دارن رو برام بگن بعد از چه isp گرفته اند و من خودم تو فکر مخابرات هستم پس دوستانی که مخابراتی هستن یه لطف کنن بگن پینگ شون چقدر هست و سرعت دانلود هم چقدر هست 

درضمن من در بلوارفردوس نزدیکی های آریاشهر می شینم 

بعد کلا یه مشاوره هم بدید که بهترین isp نزدیکی های ما کجا می شه و کلا برم سمت سرویس نامحدود با این حجمی که مصرف می کنم و سرعت بالایی که می خوام فکر خوبی هست یا نه 

این هم پینگ من New_Bitmap_Image_5.png

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

تنها isp که اینترنت نامحدود واقعی با سرعت مناسب در اختیار کاربرها قرار میداد پیشگامان بود که الان دیگه سرویس نامحدود نمیده !حداقل به گفته خود اپراتورشون برای قم سرویس نا محدود نمیدن !

نکته دیگه اینکه سرویس های نامحدود پینگ تایم خیلی بدی هم دارند اکثرا.

تنها شرکتی که حجم  بالای ترافیکی میده و سرعتش هم مناسبه آسیاتک هست الان .

مثلا بنده پیشنهاد می کنم از این تعرفه ها تست کنید :

(512) - اینترنت پرسرعت چلچله 30 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) (529000 ريال + آبونمان)

جالبتر اینکه هر تعرفه ای بنده گرفتم دیتا ریتم رو 6 مگابیت بسته شده :دی

راحت هم 600-700 کیلوبایت دانلود دارم .

لینک به دیدگاه

درود

تنها isp که اینترنت نامحدود واقعی با سرعت مناسب در اختیار کاربرها قرار میداد پیشگامان بود که الان دیگه سرویس نامحدود نمیده !حداقل به گفته خود اپراتورشون برای قم سرویس نا محدود نمیدن !

نکته دیگه اینکه سرویس های نامحدود پینگ تایم خیلی بدی هم دارند اکثرا.

تنها شرکتی که حجم  بالای ترافیکی میده و سرعتش هم مناسبه آسیاتک هست الان .

مثلا بنده پیشنهاد می کنم از این تعرفه ها تست کنید :

(512) - اینترنت پرسرعت چلچله 30 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) (529000 ريال + آبونمان)

جالبتر اینکه هر تعرفه ای بنده گرفتم دیتا ریتم رو 6 مگابیت بسته شده :دی

راحت هم 600-700 کیلوبایت دانلود دارم .

پسر عمه ی من اسیاتک داره واقع توی بازی پینگ عالی داره روی 100 بودش ولی سمت ما نمی دونم پیدا بشه یا باید یه توی سایتشون بگردم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پسر عمه ی من اسیاتک داره واقع توی بازی پینگ عالی داره روی 100 بودش ولی سمت ما نمی دونم پیدا بشه یا باید یه توی سایتشون بگردم 

با سرورهای داخل ایران تو CO.D مدرن دو  پینگ تایم 35-40 و خارج ازایران 140-120 دارم مثل روسیه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...