رفتن به مطلب

بحث و تبادل نظر در مورد بازیهای رایانه ای

اشتراک گذاری

Recommended Posts

در در 28 آذر 1398 در 02:39، eMineLLL گفته است :

سلام
دوستانی که کالاف مدرن وارفیر دارن میتونن قسمت کمپین بازی رو تموم کنن؟
برا من توی یه مرحلش میندازه بیرون
دیتا رو به دوستمم دادم رو سیستم اونم همینطوره!

سلام من کمپین رو تموم کردم ولی در مورد انداختن بیرون جدیدا سرور هاش یا از طرف نت ما یا باگ بتل نت زیاد قطع میشه شاید واس اونه

لینک به دیدگاه

• ارسال 521
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

کسی از دوستان EPES 2020  رو اجرا کرد با رفع تحریم؟

با تغیر DNS  باز هم مشمول تحریمه و با شبکه شخصی انتقال داده توی انلاین لگ داره کسی راه حلی داره برای رفع این مشکل بجز خرید شبکه شخصی انتقال داده؟

نتم 4 مگ  هست مثلا  ولی نمیدونم چرا لگ میندازه با فیلترشکن توی انلاین

ویرایش شده توسط mohammadhossein
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام 

اگه کسی این بازی رو نسخه ازمایشی ۱.۰.۵۵ رو داره ونصبه ،فایل newwworld.mod در پوشه data رو برام اپلود کنه ،اشتباهی حذفش کردم ،ممنون از شما 

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام و خداقوت؛

۱) در گیم ها ، که اخیرا زیرنویس مرسوم شده ، چطوری اضافه میشه به گیم ؟( مگه فیلمه که روی فایل زیرنویس کلیک میکنیم و پخش کننده مناسب اونو اضافه میکنه)- یا مکانیسم و طرزعملش چیه و چطور به پوشه گیم نصب شده اضافه کنیم؟؟؟

۲- آیا فقط زیرنویس و نوشته هست یا دوبله بجای صداهای کاراکترها؟منوها رو هم تغییر زبان میده؟ گیم رو که دستخوش س ا ن س و ر نمیکنن؟

۳- GTA Triology که گفته میشه remake و بهینه سازی شده گرافیکی نسخه های اولیه هست، ارزش دانلود و بازی داره؟
حقیقت داره که از نسخه ۵ بازی هم سیستم قوی تری میخاد؟
من ۱۶۵۰ سوپر با i5 10400 و ۱۶ رم دارم.
ضمناً منتشر شده تو سایت های دانلود؟

ممنونم اگر راهنمایی بفرمایید.

لینک به دیدگاه

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام دوستان؛ از اونجایی که نتم داغونه و زیاد قطع و وصل میشه خواستم بدونم سایتی میشناسید که بک‌آپ بازی RE6 رو آپلود کرده باشه تا دانلود کنم؟

چند وقت پیش که CS:GO آپدیت داده بود سر همین قطع و وصل شدن کل فایل‌های CS خراب شد و مجبور شدم از جای دیگه دوباره کامل دانلود کنم ولی برای RE6 سایتی پیدا نکردم.

سپاس از همه شما عزیزان!

لینک به دیدگاه

• 5 هفته بعد...

درود:

چند سوال راجع به گیم های متفاوت داشتم که تاپیک های متعدد نزنم ، با اجازه تون یکجا با شماره ها مینویسم و میپرسم لطفاً؛

۱)  گیم های سری Microsoft Midtown Madness از سری ۱ تا ۳ (و خصوصا نوستالژیک ۱) ؛

مود Mode یا ماد که اصطلاحا میگن ، در مورد Compatibility Patch برای اجرای مناسب در ویندوز ۱۰ دارند که تنظیم گرافیک های پورت AGP آن زمان رو به امروزی و قابل شناسایی برای گیم تبدیل کنه؟ آخه من در ویندوز ۱۰ با compatibility که برای exe میزارم تفاوتی نمیکنه براش و خب مسلمه که بازم در تنظیمات گرافیک ، مشکل داره و در موقع اجرا ، شکسته بسته در مورد سری ۱ و در مورد سری ۲ هم بهم ریخته و با مختصات ریاضی سه بعدی نشون میده و نمیشه کاریش کرد و بازی کرد.

۲) برای این سری مذکور madnesd ، ریمستری داریم یا باز هم مودی که گرافیک رو اندکی ارتقا بده و Texture Details و ...؟

۳) بازی های Scarface ، Vietcong 1,2 ریمستر دارن؟ یا بازم بپرسم از مود بهبود کیفیت؟

۴) سایت یا منبع معتبر دانلود مود ،Mode - معرفی کنید لطفاً.

۵) برای PS4 ، شبیه ساز خوب بر روی PC ویندوز ۱۰ ، چی هست؟

ممنونم.

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

۴) سایت یا منبع معتبر دانلود مود ،Mode - معرفی کنید لطفاً

دوتا سایت بزرگ هستن 

Moddb 

و 

Nexusmods

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۲ در ۰۱:۲۸، silvermanHHH گفته است:

دوتا سایت بزرگ هستن 

Moddb 

و 

Nexusmods

ممنون.

ولی حالا یه سوال دیگه؛

آیا میشه چند تا ماد مربوط به یک گیم رو همه شونو نصب کرد؟

مثلا چند تا ماد گرافیک - یا حالا این به کنار ،چند تا ماد مربوط به مراحل مختلف یک گیم؟

یا کلا همون که اول پرسیدم ، یکجا تمامی مادهای یک گیم؟

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

ممنون.

ولی حالا یه سوال دیگه؛

آیا میشه چند تا ماد مربوط به یک گیم رو همه شونو نصب کرد؟

مثلا چند تا ماد گرافیک - یا حالا این به کنار ،چند تا ماد مربوط به مراحل مختلف یک گیم؟

یا کلا همون که اول پرسیدم ، یکجا تمامی مادهای یک گیم؟

(ماد مربوط ب مراحل) فک کنم dlc منظورتون باشه ک ایرادی نداره هرچقدر بریزید
ولی نصب مادهای گرافیکی چنتاشون باهم توصیه نمیشه مثلا برای pes یه اسموک پچ کافیه مگر اینکه بخواید مادهارو باهم مقایسه کنید ک بهتره ماد قبلی رو پاک کنید و جدید رو بریزید

لینک به دیدگاه

ضمن تشکر از جواب دو دوست عزیزم.

عذر میخام که مطلب هی کش میاد و سوالات جدید دیگه ای به ذهنم میاد که تاپیک دیگه زدن ، بی مورد هست و در ادامه مینویسم.

۱)در گیم Midtown Madness I بهتره اینجوری توضیح بدم از نو که :

بخش تنظیمات گرافیکی ،با توجه به اینکه قدیمی هست دو گزینه دارد:

رAGPبرای گرافیک های اون زمان

رSoftware Rendering 

گرافیک های فعلی که با اون اولی مچ نیستن.

دومی هم که چنگی به دل نمیزنه.

ماد یا تغییراتی برای تغییر به ساپورت از گرافیک های pci express میشه پیدا کرد یا هست اصلا؟؟؟

۲)در مورد GTA Triology ارزش دانلود دارد با توجه به باگ ها و مشکلات گرافیک پایینش؟ راک استار با بسته های آپدیت و اصلاحیه تا چه حد موفق بوده و بهتر شده واقعا؟یا برای من که بغیر از سن آندریاس که ناقص بازی کردم و vice city و gta 3 رو اصلا تجربه نکردم ، بهتره که همون کلاسیک ها رو دانلود کنم ؟ و با مادهای بیشماری که برای  بهبود گرافیک شون هست ، و موفق هستند ، تصحیح و بازی کنم؟فی المثل در مورد سن آندریاس کلاسیک گفته میشه مادسازی با موتور Unreal Engine گرافیکشو در حد نسخه ۴ ، عالی کرده و طرفداران از این ریمستر ، انتظار کیفیت اینچنینی داشتن.

خلاصه کدوم حالت بهتره ؟

۳) ماد یا مادهایی برای گرافیک سری NFS خصوصا موارد قدیمی مثل Unleashed   یا حتی قدیمی تر ProStreet هست؟

ویرایش شده توسط Saeed1980
لینک به دیدگاه

در جواب به سوال دوم باید بگم که اگر وقت و حوصلش رو دارید مود های جی تی ای ترولوژی رو مثل پچ فیکس شدن بارون و... بریزید و در اخر دوبله فارسی رو بریزید لذت کاملو میبرید 

و در جواب سوال سه نید فور اسپیدم مود های زیادی داره ولی خب بازم زیاد چیز خوبی نیست کیفیت موداش بازی ریسینگ که گرافیکش خوب باشه مود خفن داشته باشه بهت هورزا رو پیشنهاد میدم 

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۰/۹/۱۰ در ۲۱:۴۲، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

۲)در مورد GTA Triology ارزش دانلود دارد با توجه به باگ ها و مشکلات گرافیک پایینش؟ راک استار با بسته های آپدیت و اصلاحیه تا چه حد موفق بوده و بهتر شده واقعا؟یا برای من که بغیر از سن آندریاس که ناقص بازی کردم و vice city و gta 3 رو اصلا تجربه نکردم ، بهتره که همون کلاسیک ها رو دانلود کنم ؟ و با مادهای بیشماری که برای  بهبود گرافیک شون هست ، و موفق هستند ، تصحیح و بازی کنم؟فی المثل در مورد سن آندریاس کلاسیک گفته میشه مادسازی با موتور Unreal Engine گرافیکشو در حد نسخه ۴ ، عالی کرده و طرفداران از این ریمستر ، انتظار کیفیت اینچنینی داشتن.

خود اصل ریمستر، واقعا افتضاح بود

باگ هاش خیلی زیاد و مسخرس

مثلا داری مسیر صاف میری یهو ماشینت شوت میشه رو هوا :| 

یا با دوچرخه از لبه میری یهو میره لای کلایدر دو تا آبجکت روی مپ :/ 

باگ گرافیکی هم که کم نداره مثل نقص تکسچر، بالاتر بودن اصل مدل از کلایدر(ینی مثلا فرو میری توی زمین :| )

کرش کردن

باگ مپ

هوش مصنوعی افتضاح(بدتر میپرن جلوی ماشین :| )

کلا بازی رو هواس

اون مود ها هم معمولا بهبود گرافیک هستن من تاحالا مودی ندیدم که این باگ هارو رفع کنه اگه کسی همچین مودی برای رفع باگ ها سراغ داره، بگه اسم یا لینکشو ما هم بریزیم بخدا خل شدم سر این باگ ها 

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، DarkMERC گفته است:

خود اصل ریمستر، واقعا افتضاح بود

باگ هاش خیلی زیاد و مسخرس

مثلا داری مسیر صاف میری یهو ماشینت شوت میشه رو هوا :| 

یا با دوچرخه از لبه میری یهو میره لای کلایدر دو تا آبجکت روی مپ :/ 

باگ گرافیکی هم که کم نداره مثل نقص تکسچر، بالاتر بودن اصل مدل از کلایدر(ینی مثلا فرو میری توی زمین :| )

کرش کردن

باگ مپ

هوش مصنوعی افتضاح(بدتر میپرن جلوی ماشین :| )

کلا بازی رو هواس

اون مود ها هم معمولا بهبود گرافیک هستن من تاحالا مودی ندیدم که این باگ هارو رفع کنه اگه کسی همچین مودی برای رفع باگ ها سراغ داره، بگه اسم یا لینکشو ما هم بریزیم بخدا خل شدم سر این باگ ها 

دوست عزیز خیلی از موارد گفته شده تو اپدیت جدید راکستار فیکس شده شما اخرین بار کی این گیمو بازی کردید (پچ فیکس های زیادی تو سایت gtain**de اومده هوش مصنوعی از اولشم خر بود XD ) ولی خیلی مشکلات گفته شده رفع شده 

لینک به دیدگاه

۳۶ دقیقه قبل، Aewdie گفته است:

دوست عزیز خیلی از موارد گفته شده تو اپدیت جدید راکستار فیکس شده شما اخرین بار کی این گیمو بازی کردید (پچ فیکس های زیادی تو سایت gtain**de اومده هوش مصنوعی از اولشم خر بود XD ) ولی خیلی مشکلات گفته شده رفع شده 

من کرک فیتگرل رو ریختم چند هفته پیش

و فک نمیکنم نسخه فیکس شده رو دوباره کرک کرده باشن

کردن؟

هوش مصنوعی هم خر بود ولی دیگه خیلی خر تر شده😂

لینک به دیدگاه

۲۰ دقیقه قبل، DarkMERC گفته است:

من کرک فیتگرل رو ریختم چند هفته پیش

و فک نمیکنم نسخه فیکس شده رو دوباره کرک کرده باشن

کردن؟

هوش مصنوعی هم خر بود ولی دیگه خیلی خر تر شده😂

کرک جدید نیومده فکر کنم ولی تو اپدیت جدید چیزا فیکس شدن ولی هوش مصنوعی هنوز خره XD تو وایس سیتی مرحله دزدی بانک زنده فراریشون میدی خودشونو میندازن جلو ماشین مردم میمیرن :/

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز ظاهراً متوجه عرض بنده نشید من منظورم اینه که اگر این ریمستر این شکلیه عوض اون ، این سه بازی کلاسیک و  ورژن خوشونو دانلود کنم و بعد با ماد گرافیک ،کیفیتشونو بهتر کنم و بازی کنم . نه دانلود ریمستر و ماد و پچ و ‌... 

اینو میگم که بهتره ظاهراً.

لینک به دیدگاه

هم اکنون، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

دوستان عزیز ظاهراً متوجه عرض بنده نشید من منظورم اینه که اگر این ریمستر این شکلیه عوض اون ، این سه بازی کلاسیک و  ورژن خوشونو دانلود کنم و بعد با ماد گرافیک ،کیفیتشونو بهتر کنم و بازی کنم . نه دانلود ریمستر و ماد و پچ و ‌... 

بهتر هست ولی خیلی فشار میاره روی سیستم و ماد گرافیکی خوبی برای gta3 نیست مدل کارت گرافیکتون رو بگید درضمن من gta3رو یه نسخه ماد شده از رفیقم دارم همه چی عالی تکسچرا ماشینا اگر خواستید براتون میفرستم

لینک به دیدگاه

۱۵ دقیقه قبل، Aewdie گفته است:

مدل کارت گرافیکتون

ASUS TUF GTX 1650 super OC 4GB

16 دقیقه قبل، Aewdie گفته است:

اگر خواستید براتون میفرستم

عالیه؟ واقعا؟ چطوری میفرستین و هزینه؟؟؟

ضمناً vice city  و san andreas اطلاع ندارین چی خوبه؟

لینک به دیدگاه

۳ دقیقه قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

ASUS TUF GTX 1650 super OC 4GB

عالیه؟ واقعا؟ چطوری میفرستین و هزینه؟؟؟

ضمناً vice city  و san andreas اطلاع ندارین چی خوبه؟

داداش براتون فیزیکی نمیفرستم لینکش رو میفرستم  وایس سیتی هم یدونه ورژن ماد شده هست که فقط دوبله رو روش بریز و لذت ببر سن اندریاس هم اون ورژن معروف دوبله با اهنگ های قدیمی رو براتون میفرستم شما با راهنمای خودم ماد گرافیکی بریزید  3>

کلا گیم زیر خاکی زیاد دارم یه سوشیال مدیا بفرستید باهاتون در ارطبات باشم

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، Saeed۱۹۸۰ گفته است:

برای سن آندریاس بله من همین مورد رو پیشنهاد میکنم
یه نسخه هم هست که ریپک فیتگرله ولی بر اساس ریلیز قدیمی استیم(نه ریلیز جدید راکستار) که مود شده

فک کنم اون خوب باشه ولی یه تحقیقی بکنید

لینک به دیدگاه

۱۸ دقیقه قبل، DarkMERC گفته است:

برای سن آندریاس بله من همین مورد رو پیشنهاد میکنم
یه نسخه هم هست که ریپک فیتگرله ولی بر اساس ریلیز قدیمی استیم(نه ریلیز جدید راکستار) که مود شده

فک کنم اون خوب باشه ولی یه تحقیقی بکنید

تنها کاری که راکستار تو نسخه استیم کرد این بود silnet patch  که مودر ها ساختنو انداخت رو گیم جالبشم اینه شکایت میکنه از این بدبختا

لینک به دیدگاه

• 2 سال بعد...

درود

دوستان مدتیه دنبال یه بازیه نقش آفرینی اوپن ورلد که فارمینگ و ماینینگ جذابی داشته باشه هستم

بازیه black desert online رو از استیم نصبیدم خیلی صفحش شلوغ بود در حدی که بعد یه ساعت حذفیدم😅

albion هم نصبیدم بیشتر چون میگفتن میشه فارم کرد و ارز داخل بازیو فروخت اما با اینکه نسبت به black desert صفحش خیلی کمتر شلوغه اما بازی جذابی نبود برام تنها خوبیش اینه که تو یه کاراکتر میسازی و هر سبک مبارزه ای که بخوای میتونی روش پیاده کنی دیگه لازم نیس چندین کاراکتر بسازی

راجب lost ark هم تحقیق کردم مثل اینکه این بازیم خیلی گسترده و شلوغ و از اون بازیاس که هر روز باید به بازی سر زد و چندین کاراکتر برای پیشرفت تو بازی ساخت

بازی genshin impact رو دو سال پیش بازی کردم خیلی جهانش و همه چیش جذاب بود به غیر از سیستم کاراکتر گرفتن و اینکه باید همه کاراکترا رو اپگرید کرد تا بتونی پیشرفت کنی دیگه بازی هیچ مشکلی نداشت (احتمالا دوباره نصب کنم)

Minecraft هم نظرمو جلب کرده ماینینگ و فارمش واقعا شاهکار احتمالا بخرمش!

اگه بازی خوبی میشناسید که به من بخوره لطفا معرفی کنید و اگه بازی یه درآمدیم داشته باشه بد نیس حداقل میدونی وقتت کامل تلف نمیشه😅

سپاس

ویرایش شده توسط Miad007
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...