رفتن به مطلب

بحث و تبادل نظر در مورد بازیهای رایانه ای

اشتراک گذاری

Recommended Posts

یه نمونه از مشکل گرافیکش بگم ::

سنگها مصل اینکه عکس بودن گذاشته بودی تو بازی

سگ که کلاً موهاش معلوم نبودش و رنگ آمیزی بودش

لباس های سربازا که مسخره بود

بازم بگم !!!!!

منظورم پچ شده با پورت به PC نباشن !!!

داش شما آتیشت از من پر حرارت تره من خودم زیاد به گرافیک حساسم ولی شما دیگه خیلییییییی حساسی اینطوری باشی باس بری تو جنگ اونوخ با کیفیت عالی بازی کن فقط مواظب باش گیم اوور نشی!

لینک به دیدگاه

• ارسال 521
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

همانطور که دوست عزیزمون impact منتظر جی تی ای هس من بدجوری مشتاق دو بازی last of us  و  beyond two souls هستم یعنی در این حد بگم بهتون که با خوندن یه نقد قبل انتشار عاشق beyond  شده بودم اما بعدش که دیدم انحصاریه اعصابم خورد شد  :mad:

دوستانی که اطلاعات زیادی دارن می تونن بگن که آیا سونی گیمای انحصاریشو امکان داره بعد ها حتی 10 سال بعد واسه پی سی بده؟! :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

همانطور که دوست عزیزمون impact منتظر جی تی ای هس من بدجوری مشتاق دو بازی last of us  و  beyond two souls هستم یعنی در این حد بگم بهتون که با خوندن یه نقد قبل انتشار عاشق beyond  شده بودم اما بعدش که دیدم انحصاریه اعصابم خورد شد  :mad:

دوستانی که اطلاعات زیادی دارن می تونن بگن که آیا سونی گیمای انحصاریشو امکان داره بعد ها حتی 10 سال بعد واسه پی سی بده؟! :(

عمرا نمیده .

نمونش سری MGS که فقط نسخه 1 و 2 برای PC اومد .

لینک به دیدگاه

بازی last of us از  beyond به طوره کلی بهتره چون بیشتر با سبکش حال میکنن ولی اگه از سبک و حالت بازی beyond خوشتون بیاد براتون بازی خوبی میشه چون بیشتر از 20 حالت پایان داره  ولی باز به last  نمیرسه (من خودم چند بار تمومش کردم با اینکه یه پایان بیشتر نداره) 

لینک به دیدگاه

عمرا نمیده .

نمونش سری MGS که فقط نسخه 1 و 2 برای PC اومد .

خب دیگه اونا اومدن باقیشم بعدا میاد دیگه میشه امیدی داشت

لینک به دیدگاه

بازی last of us از  beyond به طوره کلی بهتره چون بیشتر با سبکش حال میکنن ولی اگه از سبک و حالت بازی beyond خوشتون بیاد براتون بازی خوبی میشه چون بیشتر از 20 حالت پایان داره  ولی باز به last  نمیرسه (من خودم چند بار تمومش کردم با اینکه یه پایان بیشتر نداره) 

والا بازی نکردم سبکشو بدونم اما به هر حال خیلی مشتاق تجربه این دو بازی هستم 

لینک به دیدگاه

یک کنسول پلی 3 دست دو بخرید بازی کنید هرچند این کنسول حیف پول هست دراین گرونی کمتر از 800

یا 900 پیدا نمیشه   :)

شبیه ساز هم رو کامیپتور نداره متاسفانه پلی 3 باید دل به دریا بزنید البته اگه پول دارید این کنسول بخرید بعدم پشیمون بشید چرا پولتون 

به فریم 30 دادید درحالی که چشم درد دارید کنسول ترک میکنید و اشک می ریزید  :laughing:

لینک به دیدگاه

والا بازی نکردم سبکشو بدونم اما به هر حال خیلی مشتاق تجربه این دو بازی هستم 

سبکش یه نوع خاصی یجور اشاره کلیک و دکمه زنیه

یک کنسول پلی 3 دست دو بخرید بازی کنید هرچند این کنسول حیف پول هست دراین گرونی کمتر از 800

یا 900 پیدا نمیشه   :)

شبیه ساز هم رو کامیپتور نداره متاسفانه پلی 3 باید دل به دریا بزنید البته اگه پول دارید این کنسول بخرید بعدم پشیمون بشید چرا پولتون 

به فریم 30 دادید درحالی که چشم درد دارید کنسول ترک میکنید و اشک می ریزید  :laughing:

الان میشه با 600 700 یهps3 40gb کپی شده گیر اورد البته دسته دو

ولی می ارزه برایه بازی هایه انحصاری واقعا عالیش

البته از halo و geow وforza هم نمیشه گذشت

لینک به دیدگاه

سبکش یه نوع خاصی یجور اشاره کلیک و دکمه زنیه

الان میشه با 600 700 یهps3 40gb کپی شده گیر اورد البته دسته دو

ولی می ارزه برایه بازی هایه انحصاری واقعا عالیش

البته از halo و geow وforza هم نمیشه گذشت

والا دلم نمیاد 600 تومن بدم بخرم فقط واسه دو سه تا گیم اما اگه بشه می خوام کرایه کنم منتها کسی نمیده که :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

والا دلم نمیاد 600 تومن بدم بخرم فقط واسه دو سه تا گیم اما اگه بشه می خوام کرایه کنم منتها کسی نمیده که :(

چی رو میخواید بازی کنید ؟ps3  من گذاشته گوشه تلویزیون خاک میخوره خدا شاهده !!آخرین باز چند ماه پیش باهاش last of us زدم دیگه دست بهش نزاشتم !!چشمم سالهاست عادت کرده به نمایشگر ها حتی زمان ps2 هم کم بازی میکردم باهاش رفقا میرفتن 20 تا 20 تا بازی میگرفتن من نه فقط god of war1.2 , resident 4-burnout-killzone-, okami ,  و چند تا بهترین هاشو بازی کردم!!

لینک به دیدگاه

برایه بازی هاش ارزش داره و برایه مولتی فریش 

بازی هایی که ارزش بازی کردن دارن god of war killzone last of us gran turismo uncharted resistans این بازی ها باعث میشن یه فرد پوله ps3 بده البته multi بازی ها هم هست

البته تا اون جایی که میدونم توبازی سنتر و پردیس گیم کسایی بودن که کنسول اجاره میدادن

لینک به دیدگاه

چی رو میخواید بازی کنید ؟ps3  من گذاشته گوشه تلویزیون خاک میخوره خدا شاهده !!آخرین باز چند ماه پیش باهاش last of us زدم دیگه دست بهش نزاشتم !!چشمم سالهاست عادت کرده به نمایشگر ها حتی زمان ps2 هم کم بازی میکردم باهاش رفقا میرفتن 20 تا 20 تا بازی میگرفتن من نه فقط god of war1.2 , resident 4-burnout-killzone-, okami ,  و چند تا بهترین هاشو بازی کردم!!

اگه لازمش نداری  می تونی بدی من چنتا گیم می خوام بازی کنم می تونی قرض بدی؟برادری کن در حق ما  :x

لینک به دیدگاه

برایه بازی هاش ارزش داره و برایه مولتی فریش 

بازی هایی که ارزش بازی کردن دارن god of war killzone last of us gran turismo uncharted resistans این بازی ها باعث میشن یه فرد پوله ps3 بده البته multi بازی ها هم هست

البته تا اون جایی که میدونم توبازی سنتر و پردیس گیم کسایی بودن که کنسول اجاره میدادن

والا من نمی دونم چرا نمی تونم تو پردیس گیم عضو شم اصلا نمیشه ارور میده

آخه می دونین من در کل با کنسولا حال نمی کنم منتها دو سه تا گیم هستن دیگه اینارو من بازی نکنم می میرم به هر نحوی شده باس بازیشون کنم

لینک به دیدگاه

درود

در این بازی از اسلحه سرد وگرم خبری نیست حتی دریغ از یک چوب البته اینا رو میگم دلیل بر بازی کردن این بازی نیست داستانش رو خوندم 

در مور ترسناکیش هم باید بگم چون داخل تیمارستان بازی جریان دارد بازی کاملا محیط تاریک داره و صدای...

یک چیز دیگه اگه این یارو یک دفعه بپره تو صفحه مانیتور شما چیکار میکنید 

25221361733116329849.jpg

دوستان کسی این بازی outlastرو نداره برامون بفرسته از خجالتش در میام به خدا

لینک به دیدگاه

درود

در این بازی از اسلحه سرد وگرم خبری نیست حتی دریغ از یک چوب البته اینا رو میگم دلیل بر بازی کردن این بازی نیست داستانش رو خوندم 

در مور ترسناکیش هم باید بگم چون داخل تیمارستان بازی جریان دارد بازی کاملا محیط تاریک داره و صدای...

یک چیز دیگه اگه این یارو یک دفعه بپره تو صفحه مانیتور شما چیکار میکنید 

25221361733116329849.jpg

دوست عزیز این تصویر چی بود گذاشتی   خودمو خیس کردم :-S 

لینک به دیدگاه

دوستان کسی این بازی outlastرو نداره برامون بفرسته از خجالتش در میام به خدا

دوست عزیز از اینترنت بخر 2تا3 روز میرسه دستت

من خودم همیشه از گیم کالا خریداری میکنم

لینک به دیدگاه

از دوستان کسی تونست این کشتی های لیول 70اساسینس کرید رو بگیره ؟؟؟

لینک به دیدگاه

من گرفتم.یه دورهم باهاش زدم. ^_^

لینک به دیدگاه

من گرفتم.یه دورهم باهاش زدم. ^_^

اره جون خودت *dry# 

لینک به دیدگاه

اره جون خودت *dry#

دوست عزیز میری قسمت عرشه.دوتا نگهبان میکشی میری ناخدارو زندانی میکنی اونموقه میتونی باکشتی بتابی ولی نباس زیاد دورشی

لینک به دیدگاه

دوست عزیز میری قسمت عرشه.دوتا نگهبان میکشی میری ناخدارو زندانی میکنی اونموقه میتونی باکشتی بتابی ولی نباس زیاد دورشی

حداقل ی بار بازی میکردی اینا چیه نوشتی :eek: 

لینک به دیدگاه

حداقل ی بار بازی میکردی اینا چیه نوشتی :eek:

متاسفم برات [-( [-( [-(

لینک به دیدگاه

پس چی شد

لینک به دیدگاه

پس چی شد

منظورت ازگرفتن غارته یا گرفتن برایه جایی رفتن

اولی که اگه اپگرید هایه کشتیت رو بگیری راهت میشه غارت کرد حتی لجندری هارو ولی اگه دومی من تا حالا ندیدم تو بازی بشه کشتیت رو عوض کنی فقط یه جا سواره manowar میشی که جزو مشناس

لینک به دیدگاه

منظورت ازگرفتن غارته یا گرفتن برایه جایی رفتن

اولی که اگه اپگرید هایه کشتیت رو بگیری راهت میشه غارت کرد حتی لجندری هارو ولی اگه دومی من تا حالا ندیدم تو بازی بشه کشتیت رو عوض کنی فقط یه جا سواره manowar میشی که جزو مشناس

آره همون غارت.اون کشتی هایی که چهار طرف نقشه هستش رو میگم هر کدومشون20000 پول دارند.

ی بارم سوار QUEEN میشه .

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...