رفتن به مطلب

بحث و تبادل نظر در مورد بازیهای رایانه ای

اشتراک گذاری

Recommended Posts

آره همون غارت.اون کشتی هایی که چهار طرف نقشه هستش رو میگم هر کدومشون20000 پول دارند.

ی بارم سوار QUEEN میشه .

واسه گرفتن اونا باید کشتیت کامل اپگرید شده باشه اونا legendary هستن و فقط چهارتان و بسیار قویند تو ps3 و xbox بعد از گرفتن اونا تروفی و اچیومنت میده

بهترین نوع نبرد با اونا نبرد از راه دوره باید بیشتر با توپ دور برد بزنی بعد با توپ کناری و رم کشتی 

لینک به دیدگاه

• ارسال 521
  • ایجاد شده
  • آخرین پاسخ

برترین ارسال کننده‌های این تاپیک

واسه گرفتن اونا باید کشتیت کامل اپگرید شده باشه اونا legendary هستن و فقط چهارتان و بسیار قویند تو ps3 و xbox بعد از گرفتن اونا تروفی و اچیومنت میده

بهترین نوع نبرد با اونا نبرد از راه دوره باید بیشتر با توپ دور برد بزنی بعد با توپ کناری و رم کشتی 

حالا یک امتحانی میکنم ببینم چی میشه .شما همی اپگریدهای کشتی رو باز کردید چون از من اخریاش هنوز بسته هستش ولی فکر کنم باید همه ی گنج ها رو پیدا کنم تا باز بشه

لینک به دیدگاه

حالا یک امتحانی میکنم ببینم چی میشه .شما همی اپگریدهای کشتی رو باز کردید چون از من اخریاش هنوز بسته هستش ولی فکر کنم باید همه ی گنج ها رو پیدا کنم تا باز بشه

باید نقشه های الیت رو پیدا کنی بعضیاش زیر آبن بعضیاشم با نقشه هایه گنجی که پیدا میکنی میشه پیدا کرد

لینک به دیدگاه

باید نقشه های الیت رو پیدا کنی بعضیاش زیر آبن بعضیاشم با نقشه هایه گنجی که پیدا میکنی میشه پیدا کرد

مرسی از راهنماییاتون 

لینک به دیدگاه

سلام

عصری بازی Thief رو گرفتم / گرافیکش تعریف چندانی نداره

با درایور 335.23 این بنچمارک رو زدم

attachicon.gif20140406_233748.jpg

attachicon.gif20140406_234053.jpg

با همین تنظیمات ولی Vsync خاموش

attachicon.gif20140406_234012.jpg

با Vsync خاموش  و attachicon.gif20140406_234321.jpg

شدش

attachicon.gif20140406_234258.jpg

فردا هم درایور 337.50 رو انشاالله میزنم با انم تست کنم بینم چند میشه

عطا جان شما هم گیر دادی به گرافیک .گرافیک رو ولش کن گیم پلی مهمه که البته این بازی اونقدر باید ادم دزدی کنه که خسته کننده میشه ولی در کل سبک جالبی داره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان تیف یک بازی کلاسیک و شاخصه.

خودش بنیان کذاره سبک مخفی کاریه من هنوز تیف یک و دو رو دارم بازی میکنم نسخه های GOLD رو !.

گرافیک بازی هم خدمت دوستمون بگم عالیه!دیگه چی باید باشه؟از اون طراحی هنری محیط قشنگ نر؟اون طلا و جواهرات رو دقت کردید به ریزه کاری های طراحیشون؟انیمیشن دست های مستر تیف رو دقت کردید؟این موتور آنریل نسخه 3 هستش دیگه نهایت توان موتور همینه تمام عمرش به سر رسیده!!دیگه فراتر از این گرافیک ها نمیشه باهاش رفت!

گیم پلی بازی مهمه

من پنج فصل بازیرو تونستم تا الان فول بزنم یعنی تمام ابجکتیو هایی که میده رعایت کنم در عین اینکه GHOST بمونم و تمام lOOT ها رو بجورم!!خیلی سخته واقعا تمام گنجها البته اگر خودتون بخواهید بجورید مجبورید چند بار مراحلشو تکرار کنید من بعضی از مراخل رو 5 بار رفتم برای فول شدن!از راهنما اینترنتی اصلا کمک نگیرید که بازی تباه میشه.

لینک به دیدگاه

سلام 

دوستان عزیز یک سوال برام درباره فارکرای3پیش امده مخ منو متلاشی کرده %-(  :D

سوال اینه که من این بازی رو به همراه همه مخفی کاری هایی که داره رو تموم کردم :cool: ولی سوالم درباره شخصیت منفی اصلی این بازی یعنی واس هستش میخاستم بدونم من در این بازی یادم نمیاد واس رو نابود کرده باشم این حرف من درسته اگه درسته پس چه اتفاقی برای واس افتاد در اخر بازی :-?  @};-

لینک به دیدگاه

سلام 

سوال اینه که من این بازی رو به همراه همه مخفی کاری هایی که داره رو تموم کردم :cool: ولی سوالم درباره شخصیت منفی اصلی این بازی یعنی واس هستش میخاستم بدونم من در این بازی یادم نمیاد واس رو نابود کرده باشم این حرف من درسته اگه درسته پس چه اتفاقی برای واس افتاد در اخر بازی :-?  @};-

طبق حرف سازنده های بازی وقتی که با واس میجنگی اون تورو میکشه یعنی وقتی چاقو می خوری میمیری و بقیه بازی توهمه

لینک به دیدگاه

طبق حرف سازنده های بازی وقتی که با واس میجنگی اون تورو میکشه یعنی وقتی چاقو می خوری میمیری و بقیه بازی توهمه

این که نمیشه  :-?  خدایش خیلی زور داره این واس زنده بمونه :mad:

لینک به دیدگاه

:eek:

کی میگه؟هیچم اینطور نیس مسخره بازیه مگه

لینک به دیدگاه

این که نمیشه  :-?  خدایش خیلی زور داره این واس زنده بمونه :mad:

عزیز فارکرای 3 ادامه داره.کشتنش مال نسخه 4مه

لینک به دیدگاه

@};- یعنی واس رو قسمت چهار باید بکشیم اگه اینطوری شه که دیگه عالیه :big hug:

100% دقت کرده باشی مبهم تموم شد

لینک به دیدگاه

سلام 

100% دقت کرده باشی مبهم تموم شد

@};-  اره برای همین اون سوال بالا رو نوشتم :-?

لینک به دیدگاه

@};-  اره برای همین اون سوال بالا رو نوشتم :-?

من که ازالان منتظر نسخه بعدیشم.یادمه چند سال پیش دو شو بازی میکردم خ دوست داشتم.سه که اومد ازهمه نظر بهتر وعالی شده بود.کلا یوبی کارش حرف نداره

لینک به دیدگاه

من که ازالان منتظر نسخه بعدیشم.یادمه چند سال پیش دو شو بازی میکردم خ دوست داشتم.سه که اومد ازهمه نظر بهتر وعالی شده بود.کلا یوبی کارش حرف نداره

@};-

با توجه به گزارشات سایت Eurogamer،بازی farcry4 اینگونه که شما میخوانید نخواهد بود،اما این بازی دارای تغییرات گسترده ای نسبت به نسخه های قبلی خواهد بود.منطقه ای که شما در آن حضور دارید پر از برف و درخت است،انتظار می رود که بازیباز بتواند از این ویژگی ها استفاده کند.این بازی قرار است در اوایل سال 2015 عرضه شود و اینطور که معلوم است یوبیسافت میخواهد این بازی را قبل از مارچ 2015 عرضه کند.خیلی طول نمیکشد که ما از اطلاعات این بازی باخبر شویم،چون یوبیسافت در e3 که در ماه June برگزار میشود،کنفرانس مطبوعاتی خواهد داشت.این بازی بسیار جذاب برای X1،PS4،PC منتشر خواهد شد،همچنین مشخص نیست که برای کنسول های PS3،X360 و WIIU منتشر شود. امیدواریم یوبیسافت اطلاعات جذابی در مورد این بازی منتشر کند.البته وبسایت EUROGAMER این اطلاعات را تایید نکرده است.

62210463517938372631.jpg

منبع :بازی سنتر

ویرایش شده توسط مسلم قدیمی
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بچه ها تو بازی assassins cread iv چطور نقشه رو بیارم

همه کلیدها رو زدم ولی نقشه ای نیومد

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اگه تو pc بازی میکنی با کلیدtab

اره pc هست 

خیلی ممنون 

لینک به دیدگاه

ولی من با نسخه2 و 3 فار کری ان چنان حال نکردم . . .

یوبی زده تو کار بازی اپن ورلد :mad: %-( ~x(

بهترین بازی یوبی همون far cry 1 بود که همه چی تموم بود و البته بهترین گیم { در زمان خودش }

لینک به دیدگاه

کسی از hitman 6 خبری داره ؟؟؟؟ :(

و کسی هست منتظر Wolfenstein:The New Order و watch dogs نباشه ؟؟ :D

راستی میگن راک استار میخواد برای کنسول های نسل هشتم gta v رو ریلیز کنه ولی برای pc نه حقیقت داره این خبر ؟؟؟ :crying:

لینک به دیدگاه

کسی از hitman 6 خبری داره ؟؟؟؟ :(

و کسی هست منتظر Wolfenstein:The New Order و watch dogs نباشه ؟؟ :D

راستی میگن راک استار میخواد برای کنسول های نسل هشتم gta v رو ریلیز کنه ولی برای pc نه حقیقت داره این خبر ؟؟؟ :crying:

اقا من یه مدتی نبودم و ان نشدم کلا . . . .

خبری از GTA V منشتر نشده ؟؟؟ :crying:  امید زیادی به WD ندارم گرافیک و داستانش این جور که دیدم و شنیدم خیلی خوبه ولی اگر مثل اساسین باشه گیم پلیش اصلا خوشم نمیاد *dry#

لینک به دیدگاه

اقا من یه مدتی نبودم و ان نشدم کلا . . . .

خبری از GTA V منشتر نشده ؟؟؟ :crying:  امید زیادی به WD ندارم گرافیک و داستانش این جور که دیدم و شنیدم خیلی خوبه ولی اگر مثل اساسین باشه گیم پلیش اصلا خوشم نمیاد *dry#

چرا عزیز دوست عزیزمون آقا رضا (rezagtx) یک خبرایی از انتشار GTA V واسه PC دادند که بیش از بیش امیدوارمون میکرد.

من خودم 2 ماه پیش خبری در مورد نسخه جدید HITMAN دیدم ولی هنوز مطمئن نیستم که صحت داشته باشه ولی اگه قرار باشه بیاد حتما در E3

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...