رفتن به مطلب

کیس رو عوض کنم یا پاور؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همگی

من حدود ده روزی میشه که کیس گرین ونگارد گرفتم. این کیس از همه لحاظ کامل هست و هیچ مشکلی باهاش ندارم ولی مسعله اصلی اینه که این کیس با پاور های با طول زیاد مشکل داره و بست مخصوص باید نصب کنی که پاور از پشت کیس چند سانتی بیرون میزنه(الان کیس اینتوری هست) و ظاهر کیس کمی نامتعارف میشه

من قصد دارم ماه بعد پاور 1235 از همین شرکت رو بگریم ولی اینم از لحاظ اندازه کمی طولش زیاد تر هست و همین مشکل رو داره و از پشت چند سانتی از پاور میزنه بیرون.

حالا رو راه رو دارم :

1 - کیس ونگارد رو عوض کنم و کیسی بگیرم که پاور پایین باشه.کیس های مورد انتخاب Cooler Master HAF 932 یا Antec 1200 هست که هردو جای پاورشون پایین هست که پاور 1235 توشون جا شه.

2 - بجای 1235 پاوری بگیرم که این مشکل رو نداشته باشه.(1000 وات باشه نهایت تا 300) و توی کیس هم جا شه.

کدوم راه هم هزینه کمتری بر میداره (اقتصادی) و هم منطقی تر هست؟

ویرایش شده توسط RezaGHM
کامل کردن متن
لینک به دیدگاه

سلام رضا جان ...

من خودم به شخصه انصافا کیس مثل haf 932 ندیدم یک کیس فوق العاده جادار و fulltower هست و زیبایی خاصی داره ...

haf 932 تو مهار کردن کابلها تکه و من انصافا کیسی ندیدم که تا این حد بتونه کابلها رو عالی مهار کنه و واقعا نظم خاصی داره ...و اگر میتونی کیست رو با ضرر کمی ردش کنی لحظه ای دیر نکن من که اصلا به شخصه از کیسهای گرین خوشم نمیاد چون انتخاب های بهتری هم هست ...

لینک به دیدگاه

سلام به همگی

من حدود ده روزی میشه که کیس گرین ونگارد گرفتم. این کیس از همه لحاظ کامل هست و هیچ مشکلی باهاش ندارم ولی مسعله اصلی اینه که این کیس با پاور های با طول زیاد مشکل داره و بست مخصوص باید نصب کنی که پاور از پشت کیس چند سانتی بیرون میزنه(الان کیس اینتوری هست) و ظاهر کیس کمی نامتعارف میشه

من قصد دارم ماه بعد پاور 1235 از همین شرکت رو بگریم ولی اینم از لحاظ اندازه کمی طولش زیاد تر هست و همین مشکل رو داره و از پشت چند سانتی از پاور میزنه بیرون.

حالا رو راه رو دارم :

1 - کیس ونگارد رو عوض کنم و کیسی بگیرم که پاور پایین باشه.کیس های مورد انتخاب Cooler Master HAF 932 یا Antec 1200 هست که هردو جای پاورشون پایین هست که پاور 1235 توشون جا شه.

2 - بجای 1235 پاوری بگیرم که این مشکل رو نداشته باشه.(1000 وات باشه نهایت تا 300) و توی کیس هم جا شه.

کدوم راه هم هزینه کمتری بر میداره (اقتصادی) و هم منطقی تر هست؟

سلام ! اقا شما مطمئن هستید ؟ اخه بعید بنظر میرسه این کیس توانایی ساپورت انواع پاور ها رو نداشته باشه ! شما در تاپیک ویژه محصولات گرین مطرح کنید ، مطمئنا به نتیجه خواهید رسید ! در ضمن پاور فعلی شما مگه چیه ؟

ولی کلا و جدای این بحث ! بنظر من پاور HX 1000W / CORSAIR بهترین گزینه حال حاضر هستش که قیمتشم زیر 300 تومانه ! این پاور هم از نظر اندازه عالیه و هم نوع کابل هاش منحصر بفرده و هم از نظر کارایی ، در دنیای حرفه ای ها در رده های بالا و در میان بهترین ها قرار میگیره !

اینم 2 تا رویو از این پاور در اینجا و اینجا

در مورد کیس هم بنظر من کیس COOLERMASTER / NV690 OR CM690 بهترین گزینه هستش ! من تا بحال کیسی به شسته رفتگیه این کیس ندیدم و از نظر استاندارد های مربوط به کیس هم ، واقعا بی نقصه ! قیمت مدل معمولی یا CM690 در حدود 90 و مدل NV690 هم در حدود 130 تومنه !

اینم 2 تا رویو از این کیس در اینجا و اینجا

.

ویرایش شده توسط بازنده
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...