رفتن به مطلب

خريدار فورى گيم پد خوب + مشاوره

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام بر دوستان عزيز دنبال گيم پد خوب هستم با سيم يا بى سيم فرقى نمى كنه و بخاطر اينكه 2 تا ميخوام بهتره كه كالا دست دو باشه كه برام بصرفه...

خودم كه بيشتر لاجيتك F510 مد نظرم هست

دوستانى كه كالايى در بساطشون نيست لا اقل بهمون يه راهنمايى و يه مشاوره اى بدن كه براشون دعا كنيم + تشكر

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فقط برند های متفرقه نخرید.از برندهای معتبر موجود در بازار داخلی(مایکروسافت-لاجیتک-ریزر) هر کدوم رو بخرید کلیت کارشون یکیه. امکانات جانبی متفاوته.نیازی به هزینه زیاد نیست. مدل وایرلس مایکروسافت هم اگر زیاد بازی میکنید حداکثر هر 5 الی 7 روز باید باتریش تعویض بشه! ولی دیگه سیم دست و پا گیر نداره

لینک به دیدگاه

فقط دسته ارجینال ایکس باکس سیمدار کاکو

مزنش تو بازار چقدره؟!

فقط برند های متفرقه نخرید.از برندهای معتبر موجود در بازار داخلی(مایکروسافت-لاجیتک-ریزر) هر کدوم رو بخرید کلیت کارشون یکیه. امکانات جانبی متفاوته.نیازی به هزینه زیاد نیست. مدل وایرلس مایکروسافت هم اگر زیاد بازی میکنید حداکثر هر 5 الی 7 روز باید باتریش تعویض بشه! ولی دیگه سیم دست و پا گیر نداره

راستش بيشتر دوس داشتم وايرلس بگيرم ولى خوب فكر كنم هزينه براى 2 عدد شديد بره بالا و در مورد زياد بازى كردن فكر نكنم زياد باشه روال عادى رو طى ميكنيم زياد منزل نيستم روى يك بار بمدت مثلا 1 ساعت...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز من این ها رو استفاده میکنم

یک 360 کنترلر وایر لیس مخصوص ویندوز مشکی که اگر از این بگیری بهترینه

http://www.microsoft.com/hardware/en-us/p/xbox-360-wireless-controller-for-windows

myrdgv8t4ztmnq0ii4k.jpg

الان یک سالی میشه ازش استفاده میکنم به مقدار زیاد، فقط باطری فیلیپس یا سونی الکالاین میخواد میزاری  دوهفته صبح تا شب بازی می شه کرد.کیفیت این دسته ها بالاتره گیرنده اشون هم قویه یک درایور خیلی ساده همداره دانلود میشه خود ویندوز 8 و 8.1 و 7 هم راحت میشناسن بدون کوچک ترین مشکلی  تا 15 متر هم میشه از گیرنده دور شد.

دو تا هم کابل دار سفید استفاده میکنم در  تصویر زیریکیش هست این ها هیچ برتری ندارن نسبت به نسخه وایرلس مگر اینکه سبک ترن و باطری نمیخورن درواقع سنگینی نسخه بی سیم به خاطر باطری هاشه که اون هم عادت میشه بعدا مشکلی نیست.

zm7x5d17n98z4vwcz52s.jpg

که البته سفید ها قدیمی هستن مال شش  و چهار سال پیشن  اونموقع fake توی بازار نبود الان چند تا دیدم دوستان تهیه کرده بودنfake هستن و سیستم شوکشون خرابه و گیر میکنه و دائم ویبره میره.فکر میکنم نسخه وایرلس بهتر باشه البته فکر کنم الان قیمتش طرفای 200 تومان هم باشه نمیدونم البته قیمت دقیق رو.

برای ویندوز بهترین کنترلر همینا هستن به اضافه یک مدل از razor .اصلا بقیه به کار نمیان چون هیچ کدوم از پشتیبانی که اینا میتونن داشته باشن رو ندارن مثلا حتی لاجتیک هم مدل های حرفه ایش باز هم با اینکه ارگونومی برجسته دارن یا کیفیت بالاتر ولی وقتی پای پشتیبانی میاد وسط این کنترلر ها دقیقا مثل دستگاه 360 برای ویندوز عمل میکنن و راحت حتی وسط بازی هم  میشه بین کنترلر و موس کیبورد سوییچ کرد.

امیدوارم توضیحات به کارت بیاد .

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

با تشكر فراوان از rezagtx

توضيحاتتون رو تا آخر خوندم كامل و مفيد بود ولى همينطور كه گفتم يخورده از نظر هزينه نميخوام بتركونم مثلا جفت برام زير 200 بيوفتن كه مدتى راحت باشم الان اين قضيه كه بعضيا ميان دسته اكس باكس ميگيرن و مبدل ميزارن يا بالعكس دسته پلى استيشن ميخرن و مبدل ميزنن اين به نظر شما چطوريه؟!

دوستان اين تايپيك فقط براى مشاوره دادن و كمك گرفتن نيست اگه موردى تو دستو بالتون هست هم ارائه بديد خريدارم...

ویرایش شده توسط eddy
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرامی دسته ایکس باکس که مبدل نمیخواد شما دسته ایکس باکس سیم دار دارید که وصل کنید بدون مشکل استفاده کنید.وایرلس فرق داره باید از اون سری مخصوص ویندوز تهیه کنید که از همه بهتره.کنترلر های حرفه ای دیگه هم شما بخواید بگیرید الان زیر 150تومان چیزی گیر نمیاد .میتونید دو تا سفید سیم دار بگیرید ولی دقت کنید fake نباشن به شرط تست بگیرید اونا ارزونترن حتما شوک رو امتحان کنید .

لینک به دیدگاه

يعنى برم بازار كنسول دسته اكس باكس سيم دار بخرم بدون هيچ مشكل و درايوى اجرا ميشه؟ اينطورى باشه كه خيلى خوبه خروجيش USB هست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

يعنى برم بازار كنسول دسته اكس باكس سيم دار بخرم بدون هيچ مشكل و درايوى اجرا ميشه؟ اينطورى باشه كه خيلى خوبه خروجيش USB هست؟

بله عزیز دسته ایکس باکس Usb بدون هیچ مشکلی تحت تمام ویندوز ها نصب میشه و توی تمام بازی ها ی که پستیبانی میکنن از کنترلر کار میکنه 100%

من که گفتم بالا خدمتتون

لینک به دیدگاه

سلام لاجیتک f510 دارم.

چند بر میداری؟

نميدونم شما فروشنده اى وضعيتش به چه صورت هست؟!

دست دوم دسته ایکس باکس اونم وایرلس ش حدودا 100 تومن ه من خودم همین قدر خریدم

واقعا این دسته بی نظیره

خوب منم منتظرم كه كسى بياد پيشنهاد بده عزيز

بله عزیز دسته ایکس باکس Usb بدون هیچ مشکلی تحت تمام ویندوز ها نصب میشه و توی تمام بازی ها ی که پستیبانی میکنن از کنترلر کار میکنه 100%

من که گفتم بالا خدمتتون

شما كارت درسته ممنون از راهنماييتون

دوستان كسى نبود؟!

لینک به دیدگاه

اى بابا تابستون كه نيومده دو دستى چسپيديد به دسته هاتون يخورده هواى ما رو هم داشته باشين خريدار واقعى هستم نبود؟!

بغير از دسته هاى اكس باكس پيشنهاد خوبى هم دارين اعلام كنيد

لینک به دیدگاه

سلام

من یه دونه دسته ی  بی سیم مشکی ایکس باکس دارم . های کپی هست .

اگر خواستین با هم معامله کنیم .

لینک به دیدگاه

سلام

من یه دونه دسته ی  بی سیم مشکی ایکس باکس دارم . های کپی هست .

اگر خواستین با هم معامله کنیم .

با اينكه دنبال 2 تا هستم ولى وضعيت و قيمت رو ذكر كن شايد قسمت شد مشترى شديم...

راستى منظورتون از هاى كپى همون Fake هست به قول اون دوستمون؟!

لینک به دیدگاه

با اينكه دنبال 2 تا هستم ولى وضعيت و قيمت رو ذكر كن شايد قسمت شد مشترى شديم...

راستى منظورتون از هاى كپى همون Fake هست به قول اون دوستمون؟!

ببین نمی خوام با لغت بازی کنم .

در واقع میشه همون فیک ، اما فیک هایی که من دیدم جنس جون داری ندارن و دسته رو تا نگاه می کنی میفهمی به درد نمیخوره .

اما این دسته از نمونه های دسته های ایکس باکس های اسلیم هست .

عین نو هست و اگر حرفه ای نباشی نمیتونی تشخیص بدی که اصل نیست . واسه همین میگن های کپی .

من این دسته رو روی کنسول ایکس باکس استفاده می کردم ، کنسولمو فروختم ، این دسته رو نگه داشتم .

حالا دیدم شما خریداری ، گفتم بفروشمش به شما .

قیمت دسته ی اصلی ایکس باکس 140 هست .

قیمت من 55 تومن .

لینک به دیدگاه

اونوقت با PC كه مشكلى نداره؟!

ببخشيد مى پرسم آخه اون دوستمون فرمودن مدلهاى بى سيم بايد خاص PC باشه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اونوقت با PC كه مشكلى نداره؟!

ببخشيد مى پرسم آخه اون دوستمون فرمودن مدلهاى بى سيم بايد خاص PC باشه...

گرامی مدل های fake نگیرید حتی شده یکی تهیه کن وایرلیس با گارانتی  خیلی بهتره تا دو تا فیک این دوستمون خودش داره میگه بدله من پیشنهاد میدم همون اصلی باشه من بدل زیاد پیشم بوده کار کردم مذخرفن شوک خرابه،انالوگ ها دو هفته ایی یک بار قطع میکن خلاصه جالب نیستن

لینک به دیدگاه

با توجه به صحبت دوستان ، دیگه تصمیم با خود شماست .

این دسته رو هم من روی PC امتحان نکردم .

لینک به دیدگاه

گرامی مدل های fake نگیرید حتی شده یکی تهیه کن وایرلیس با گارانتی  خیلی بهتره تا دو تا فیک این دوستمون خودش داره میگه بدله من پیشنهاد میدم همون اصلی باشه من بدل زیاد پیشم بوده کار کردم مذخرفن شوک خرابه،انالوگ ها دو هفته ایی یک بار قطع میکن خلاصه جالب نیستن

منم بيشتر يه جنس حسابى ميخواستم براى همينه كه ميخوام اول يخورده سبك سنگين كنم و از تجربيات دوستان عزيز بهره ببرم

فیک نخر البته نمی خوام جنس کسی رو خراب کنم ولی هر چی اصل خوبه

اینجوری با بازی ها هم بیشتر سازگاری داره

خداییش هر چی جنس خریدم یه طرف این دسته ایکس باکسی هم یه طرف یک دقیقه هم منو اذیت نمی کنه روشن کنی وصل شده و برو تو بازی همین

حتی لازم نیست یه تنظیمات ساده رو چک کنی!تاپیک بزنی زود تر پیدا میکنی

بله حرف شما درست و فكر كنم الان همين كار رو انجام دادم و اين تايپيكى كه زدم از عنوانش معلومه اول خريد هست در كنار مشاوره گرفتن

این دسته رو هم من روی PC امتحان نکردم .

ممنون از پيشنهادتون ولى صرفا براى PC ميخواستم و فعلا منتظر ميشم ببينم چى قسمتمون ميشه

لینک به دیدگاه

قیمت دسته 360X خیلی به صرفه هست و قیمت به خوبی افت داشته وکمتر از 1/3 شده، بهترین انتخاب هست. هم از نظر ارگونومیک و خوش دستی و هم از نظر ساپورت داخل بازی ها. یه توصیه دیگه هم دارم، دسته دو نگیر. من یه بار دسته دو گرفتم، کاملا پشیمون شدم. (البته تجربه شخص هیت) دسته مشکل خاصی نداشت ولی یه جور بوی اعصاب خورد کن میداد لای تمام درزهاش پر عرقهای  خشک شده ( *dry# ) تقریبا یه 24 ساعت فقط اینو تمیز کردم حتی بعضی جاهاشم از الکل استفاده کردم که بوش بره ولی نمی رفت. از آخر هم مجبور شدم به خاطر همون بوی اعصاب خورد کن عرق که تو عمق دسته رفته بود بفروشم. ضمن اینکه باز هم دسته وقتی مال کسی باشه یه جورایی برای آدم خوشایند نیست.

. اگه بودجتون هم کمتر هست دسته PS2 اصل 35 تا 40 تومنه و کیفیت فوق العاده ای داره و فقط نیاز به یه تبدیل داره خودم برای بازی Dark Souls (بازی دسته شکن!! :D) از همین دسته PS2 استفاده کردم.

ویرایش شده توسط ParadaimiX
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمت دسته 360X خیلی به صرفه هست و قیمت به خوبی افت داشته وکمتر از 1/3 شده، بهترین انتخاب هست. هم از نظر ارگونومیک و خوش دستی و هم از نظر ساپورت داخل بازی ها. یه توصیه دیگه هم دارم، دسته دو نگیر. من یه بار دسته دو گرفتم، کاملا پشیمون شدم. (البته تجربه شخص هیت) دسته مشکل خاصی نداشت ولی یه جور بوی اعصاب خورد کن میداد لای تمام درزهاش پر عرقهای  خشک شده ( *dry# ) تقریبا یه 24 ساعت فقط اینو تمیز کردم حتی بعضی جاهاشم از الکل استفاده کردم که بوش بره ولی نمی رفت. از آخر هم مجبور شدم به خاطر همون بوی اعصاب خورد کن عرق که تو عمق دسته رفته بود بفروشم. ضمن اینکه باز هم دسته وقتی مال کسی باشه یه جورایی برای آدم خوشایند نیست.

. اگه بودجتون هم کمتر هست دسته PS2 اصل 35 تا 40 تومنه و کیفیت فوق العاده ای داره و فقط نیاز به یه تبدیل داره خودم برای بازی Dark Souls (بازی دسته شکن!! :D) از همین دسته PS2 استفاده کردم.

گرامی توصیفت اینقدر بد بود البته باعرض شرمندگی !!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه

گرامی توصیفت اینقدر بد بود البته باعرض شرمندگی !!!!!!!!!!!

شرمنده دوست من؛ گفتم که تجربه شخصی بود که من با دسته دسته دو داشتم. منظوم کس خاصی نبود.  @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...