رفتن به مطلب

خريدار فورى گيم پد خوب + مشاوره

اشتراک گذاری

Recommended Posts

قیمت دسته 360X خیلی به صرفه هست و قیمت به خوبی افت داشته وکمتر از 1/3 شده، بهترین انتخاب هست. هم از نظر ارگونومیک و خوش دستی و هم از نظر ساپورت داخل بازی ها. یه توصیه دیگه هم دارم، دسته دو نگیر. من یه بار دسته دو گرفتم، کاملا پشیمون شدم. (البته تجربه شخص هیت) دسته مشکل خاصی نداشت ولی یه جور بوی اعصاب خورد کن میداد لای تمام درزهاش پر عرقهای  خشک شده ( *dry# ) تقریبا یه 24 ساعت فقط اینو تمیز کردم حتی بعضی جاهاشم از الکل استفاده کردم که بوش بره ولی نمی رفت. از آخر هم مجبور شدم به خاطر همون بوی اعصاب خورد کن عرق که تو عمق دسته رفته بود بفروشم. ضمن اینکه باز هم دسته وقتی مال کسی باشه یه جورایی برای آدم خوشایند نیست.

. اگه بودجتون هم کمتر هست دسته PS2 اصل 35 تا 40 تومنه و کیفیت فوق العاده ای داره و فقط نیاز به یه تبدیل داره خودم برای بازی Dark Souls (بازی دسته شکن!! :D) از همین دسته PS2 استفاده کردم.

ممنون از راهنماييهاتون مفيد و به جا بود فكر كنم در آخر همون دسته اكس باكس مخصوص ويندوز وايرلس رو بخرم البته تو سايت الان قيمتش 199 ت هست... دو تا بگيرم ميشه حدوداى 400 ت..... :wacko:

گرامی توصیفت اینقدر بد بود البته باعرض شرمندگی !!!!!!!!!!!

شرمنده دوست من؛ گفتم که تجربه شخصی بود که من با دسته دسته دو داشتم. منظوم کس خاصی نبود.  @};-

احياناً شما دوتا كه با هم معامله اى نداشتين..... :D

لینک به دیدگاه

ببخشید گیم پد ps4 برای کامپیوتر ایا اومده و ایا خوبه

براى PC رو اطلاعى ندارم ولى تا جايى كه ميدونم فكر نكنم براش مبدلى باشه بخاطر اينكه همين الانشم PS3 كه دستهاش بى سيم هست طبق گفته اون دوستمون PS2 رو فقط با سيم و تبديل ميتونى بزنى (البته اين حرفشون رو بنده به عمل ديدم و يكى از دوستان هميشه دسته هاى PS2 ميخريد با تبديل ميزد به سيستمش با اينكه اين سيم اعصاب ميخواد)

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشید گیم پد ps4 برای کامپیوتر ایا اومده و ایا خوبه 

نه عزیز ps3 هم برای کامپیوتر عرضه نشد اگر هم کانکت میکرد از طریق برنامه های 3rd party کارایی جالبی نداشت.دلیلی نداره وقتی کنترلر 360  برای PC هست و بهترین جوی استیک بوده که من برای PC  دیدم از سال 2005 تا الان  دیگه از کنترلر های دیگه استفاده کرد.

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنون از راهنماييهاتون مفيد و به جا بود فكر كنم در آخر همون دسته اكس باكس مخصوص ويندوز وايرلس رو بخرم البته تو سايت الان قيمتش 199 ت هست... دو تا بگيرم ميشه حدوداى 400 ت..... :wacko:

احياناً شما دوتا كه با هم معامله اى نداشتين..... :D

نه گرامی من هیچ وقت کنترلر دسته دوم نه میگیرم نه می فروشم!چون کنترلر دسته دو معلوم نیست چقدر کار کرده یا ضربه خورده یا انالوگ هاش عوض شده یا نه.

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...