رفتن به مطلب

ارور صفحه ابی با این کد

hd5870
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام

یه سیستم اوردن واسشون ویندوز عوض کنم این ارور رو بعد از لود فایلهای ویندوز میده در یک صفحه ابی

stop:0x0000005c(0x0000010B,0X00000001,0X00000000,0X00000000 

من خودم حدس میزنم هارد مشکل پیدا کرده میخواستم نظر اساتید رو بدونم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

صفحه آبی میتونه خیلی دلیل برای بوجود آمدن  داشته باشه

ویندوز روشه یا نه موقع نصب این اررور رو میده؟اگرویندوز باشه میشه فایل DMP  روپیدا کرد برای دلیل خطا.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

صفحه آبی میتونه خیلی دلیل برای بوجود آمدن  داشته باشه

ویندوز روشه یا نه موقع نصب این اررور رو میده؟اگرویندوز باشه میشه فایل DMP  روپیدا کرد برای دلیل خطا.

درود

از قبل ویندوز8 روش نصب بود ولی اونم بالا نمیومد تا به لود ویندوز میرسید یک صفحه سیاه میومد و همین کد رو میداد و مینوشت سیستم نیاز به ریستارت داره

و موقع نصب ویندوز مجدد هم وقتی فایها رو از رویه دی وی دی لود میکنه و میخواد بره برای نصب ویندوز باز هم همون کد منتها با صفحه ابی میاد و هیچ کاری نمیشه کرد

سیستم هیچ بوغی نمیزنه کابل هارد رو عوض کردم نشد جای ساتا ها رو عوض کردم نشد حتی جای رم رو هم عوض کردم بازم نشد داخل بایوس میره همه چیز مرتب به نظر میاد ولی موقع نصب یا اجرای ویندوز این کد با صفحه ابی میاد

لینک به دیدگاه

بهتره ویندوز رو در یک درایو دیگه نصب کنید و درایوی که الان  روی اون ویندوز نصب کردید را پاکش کنید.البته اگه مشکل از هارد باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظر من هم روی هارد هست پیش نهاد دوستمون که نوشته وین رو روی درایو دیگه نصب کنی خوبه اما تا وقتی وضعیت هارد رو ندونی داستان سعی و خطا هست قبلش باید اسکن دیسک کنی ببینی داستان چی هست و مشکل هارد چیه بعد اقدام کنی .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

نظر من هم روی هارد هست پیش نهاد دوستمون که نوشته وین رو روی درایو دیگه نصب کنی خوبه اما تا وقتی وضعیت هارد رو ندونی داستان سعی و خطا هست قبلش باید اسکن دیسک کنی ببینی داستان چی هست و مشکل هارد چیه بعد اقدام کنی .

میشه بگید چطوری اسکن دیسک کنم با نرم افزار با چی

لینک به دیدگاه

میشه بگید چطوری اسکن دیسک کنم با نرم افزار با چی

دوست عزیز اگه مشکل از هارد باشه ممکنه دچار بدسکتور شده باشه بهتره این کاری که گفتم انجام بدید بعد با نرم افزارهای پارتیشن بندی میتونید هارد رو اسکن کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز اگه مشکل از هارد باشه ممکنه دچار بدسکتور شده باشه بهتره این کاری که گفتم انجام بدید بعد با نرم افزارهای پارتیشن بندی میتونید هارد رو اسکن کنید

برادر وقتی اصلا به قسمت تعیین درایو برای نصب نمیره چطوری یک پارتیشن دیگه انتخاب کنم

همون اول که دی وی دی رو میزاری میره رویه بوت تا لوگوی ویندوز میاد پشت سرش این کد به همراه صفحه ابی میاد

لینک به دیدگاه

برادر وقتی اصلا به قسمت تعیین درایو برای نصب نمیره چطوری یک پارتیشن دیگه انتخاب کنم

همون اول که دی وی دی رو میزاری میره رویه بوت تا لوگوی ویندوز میاد پشت سرش این کد به همراه صفحه ابی میاد

اگه یک هارد دیگه داشته باشی میتونی با استفاده از ویندوز یک هارد دیگه ببینی مشکلش چیه .هارد دیگه ای در دسترس داری یا نه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

باید ببینم از دوستان کسی هارد قرضی داره بهم بده تست بگیرم خبرشو میدم

لینک به دیدگاه

درود خدمت شما دوست عزیز..

خطای صفحه آبی با کد 5c به معنای خطا در آماده سازی لایه انتزاعی سازی سخت افزار (HAL - به ترجمه انجام شده چندان گیر ندید  :D ) است. بفرمایید که مادربورد سیستم مورد نظر دقیقا چیست.. این خطا معمولا در مواقعی رخ می دهد که مادربورد سیستم مورد نظر قدیمی شده و در صورت امکان نیاز به بروز رسانی بایوس دارد.

موفق و موید باشید.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با بوت برنامه های پارتیشن بندی یا مدیدرت هارد میتونی بیای بالا؟اصلا هارد شناسایی میشه؟

با پارگان پارتیشن مننجر یا acronis بیا بالا وضعیت هارد رو چک کن

لینک به دیدگاه

برای اسکن بد سکنور هارد یه فلش لازمه و برنامه HDD Regenerator

برنامه رو رو یه سیستم سالم نصب کنید

داخل برنامه گزینه ساخت دیسک بوتیبل رو بزنید و فلش رو بوتیبل کنید

حال اون فلش رو به سیستم مورد دار وصل کنید و تو جدول بوت اونو بیارید بالا (بصورت داس قابل اجراست) و اسکن کنید

اما در مورد ارور

1.گزینه های پاور سیوینگ بایوس رو غیر فعال کنید

2.بایوس رو آپدیت کنید

3.از سلامت و ولتاژ درست رم مطمئن بشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود خدمت شما دوست عزیز..

خطای صفحه آبی با کد 5c به معنای خطا در آماده سازی لایه انتزاعی سازی سخت افزار (HAL - به ترجمه انجام شده چندان گیر ندید  :D ) است. بفرمایید که مادربورد سیستم مورد نظر دقیقا چیست.. این خطا معمولا در مواقعی رخ می دهد که مادربورد سیستم مورد نظر قدیمی شده و در صورت امکان نیاز به بروز رسانی بایوس دارد.

موفق و موید باشید.

مادربرد ازراک G-41 مدل دقیقشو بعد مینویسم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

دست همگی دوستان درد نکنه

سیستم خوشبختانه مورد خرابیش از هاردش نبود تنظیمات داخل بایوس دستکاری شده بود و سیستم هارد رو به عنوان درایو بوت تشخیص نمیداد و با برگردوندن به تنظیمات اولیه درست شد و ویندوز هم به درستی بر رویه سیستم نصب شد

منتها یکی از پایه های فن سی پی یو از جاش در اومده بود و سیستم بعد از جند دقیقه کارکرد خاموش میشد که اونهم با تعویض خمیر سیلیکن و نصب دوباره فن حل شد از همگی دوستانی که راهنمایی نمودند ممنونم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...