رفتن به مطلب

وای دارم سکته میکنم ......مشکل اساسی با هارد اکسترنال

Mclaren
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه مشکل اساسی واسم پیش اومده ........یه هارد اکسترنال دارم من وسترن دیجیتال ......توش اطلاعات خیلی مهمی داشتم ......سرعتش خیلی کم شده بود تصمیم گرفتم فریمویر رشو اپدیت کنم ... هشتاد درصد اپدیت تموم شده بود که یهو نت قط شد بعد دیگه هارد رو سیستم نشناخت .. اطلا عاتم خیلی مهمه ...... چطوری میتونم اطلاعاتم رو ریکاوری کنم ..... کلا هارد الان دیتکت نمیشه ...... بردم بیرون گفتن واس ریکاوری اطلاعات هشصد هزار تومن میگیرم ولی هاردت از بین میره ....دوستان شدیدا به کمک احتیاج دارم ممنون میشم اگه کمک کنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ای داد!گرامی چه کار فریم ور داشتی ؟اقا اطلاعات رو میرختی رو یpc یا رایت میزدی هارد رو یک فرمت اساسی با پاراگان میرفتی اطلاعات رو wipe میکردی  از نوع پارتیشن میزدی !!خلاص فریم ور هارد شوخی نیست که دست بهش میزنی !حالا چرا اونلاین ؟؟اقا دانلود میکردی آپدیت افلاین بوت دارن با ابزار خودشون قشنگ فریم ور ور ارتقا میدادی!

والا فریم ور هارد خراب شه احتمال زیاد  دیتا از بین میره!شما مدل ش رو بده تا یک سرچی بزنم توس سایت وسترن و فروم هاش ببینم چی میگن!

لینک به دیدگاه

داداش دس رو دلم نذار ..... حالا مایه خبطی کردیم ....... راهی نداره واسه بولد اطلاعات  ......... مدلش اینه Westrn DIGITAL My BooK

لینک به دیدگاه

دوستان میشه با یه برنامه ای اطلاعات رو به طور کامل بر گردوند ...... صد در صد اطلاعات رو...؟  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

کلا فقط زمانی باید هارد رو فریم ورشو آپیدت کرد که خالی باشه یا از اطلاعاتش بک آپ گرفته باشین.

حالا شما میگید نمیشناشه؟؟اصلا ??وضعیتش به چه صورته ؟عکس بزار؟

لینک به دیدگاه

..............

ویرایش شده توسط Mclaren
لینک به دیدگاه

درود دادم بیرون فریم ویر و اپدیت کردن .....فقط مونده ریکاوریه اطلاعات!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرامی اصلا شما میگید هارد روشن نمیشه!بعد میگیذ ریکاوری کردم؟؟چطور؟عزیز اجرا میشه ویدوز میشناسه؟اگر فریمور خراب بشه که شناسایی نمیشه!

لینک به دیدگاه

دوستان میشه با یه برنامه ای اطلاعات رو به طور کامل بر گردوند ...... صد در صد اطلاعات رو...؟  

با نرم افزار میشه برگردوند ولی هیچوقت کامل نمیشه برگردوند و بعضی اوقات مثلا یه فیلم رو نصفه برمیگردونه

ولی اگه سیستم هارد رو نشناسه نمیشه کاری کرد

لینک به دیدگاه

داداش ببخشید  ریکاوری نکردم ....

دادم بیرون فریم ویرش رو با باکس درست کرد. ولی اطلاعاتش پریده .الان مونده ریکاوری اطلاعات با چه برنامه ای میتونم کل اطلاعاتم رو بر گردونم؟

لینک به دیدگاه

یارو بهم گفت هشصد میگیرم با پی سی سه هزار همه اطلاعاتت رو بر میگردونم ....... میخوام ببینم راه دیگه ای هست که با صرف هزینه کمتر این کارو انجام داد و اطلاعات رو برگردوند!

لینک به دیدگاه

با اینا میشه

Ontrack.EasyRecovery.Professional

Recover.My.Files.Pro

من برای ریکاوری هارد خودم از اینا استفاده کردم که تقریبا 90%رو تونست برگردونه ولی بعضیاش خراب برگشته بود و بدونه اسم اصلی برمیگردن

لینک به دیدگاه

بیشتر این اطلاعات نقشه وفایل اتو کد بود میشه بااین برنامه ها که فرمودین اینارو برگردوند؟

لینک به دیدگاه

از این نرم افزار استفاده کن که اسمش رو واست پ خ می کنم .من با این نرم افزار دو تا هارد و هفت هشت تا رم وفلش ریکاوری کردم تقریبا صد در صد کامل فیلم ها و فایل ها رو بر می گردونه.

لینک به دیدگاه

ممنونم از لطف دوستان ....امیدوارم درک کنید که چه وضیعتی دارم من

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرامی نوع فایل فرق نداره اکثر برنامه های حرفهای این کار آخرین نسخه شون توی مثلا SOFT98.IR هیت میتونید اونجا چند تا را دانلود کنید نصب کنید بزارید سرچ کن ببنید میتونن بازیابی کنن.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پروگرام کردن فیرمور نباید باعث از دست دادن اطلاعات روی هارد بشه باید ببینی چه اتفاقی افتاده شاید پارتیشن تیبل ها پاک شده یا اتفاق خاصی برای هد افتاده یا ... الان وضعیت هارد چی هست ؟ تو ویندوز هارد رو تو چه وضعیتی داری ؟ بدون پارتیشن نشون میده یا .... ؟ برنامه ریکاوری دیتا و پارتیشن تیبل تو فروم زیاد پست شده جستجو کن یا تو پست های من یا کل فروم ... ولی قبلش باید ببینی مشکل از کجا هست ممکن هست با ریکاور کردن پارتیشن تیبل ها در عرض چند دقیقه هارد رو به وضعیت سلامت برگردونی و یا ممکت هست برای هد و ... مشکلی پیش اومده ... یه برنامه با اسم WinHex تو فروم پست شده با اون نگاه کن ببین وضهیت کلی اطلاعات روی هارد چی هست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ممنونم از لطف دوستان ....امیدوارم درک کنید که چه وضیعتی دارم من

دوست عزیز شما اخرین نسخه از نرم افزار Recovery my files را نصب کنید ، 

و شروع به اسکن کنید. 

لینک به دیدگاه

Active Partition Recovery Enterprise 9.0.4بهترین راه هست که کل فایلها رو رکاوری کنی این برنامه کل محتویات را با اسم و پوشه خودش مثل قبل باز میگردونه من تا به حال 2 بار درایو رو اشتباهی فرمت کردم مثل روز اول برگردوند

لینک به دیدگاه

داداشای گلم هیچ یک از این برنامه ها جواب نداد همشون رو هفغتدرصد ارور میدن..... :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying: :crying:

لینک به دیدگاه

من از توی همین انجمن لینک یه سایتی رو پیدا کردم مربوط به یه شرکتی بود که نوشته بود سه تا pc3000 داره و ریکاوری سخت افزاری داره و کلین روم 100 و خیلی هم کارش درسته و از سایتش و نظرات کاربراش هم اینطور میشد فهمید کار تخصصی  و حرفه ای و 100% البته خیلی تعریف کردن ولی مطالب آموزشی زیادی نیست تا اینکه دیدم این SSD ها رو هارد دیسکهای SSD معرفی کرده و نوشته دیتا در این گونه هارد دیسکها روی آی سی ذخیره میشود!! قبلا دیدم در این انجمن به بررسی این اشتباه لپی پرداخته شده بود.

من که اطلاعی در این مورد ندارم و امیدوارم هیچ وقت هم نیاز به این کارها نداشته باشم ولی شاید واقعا به قول خودشون تنها مرکز تخصصی و حرفه ای با این امکانات و دانش در ایران باشند که همه کار با انواع هارد میکنند حتی هارد سوخته یا قفل دار !

لینک به دیدگاه

داداش پرس و جو کردم هزینش خیلی بالاس ......این کارو میذارم تو مرحله اخر....اگه ریکاوری جواب نداد میریم سراغ این کار

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گرامی اسم تاپیک تو عوض کن خدا نکنه سکته کنی ما هی میبینیم ناراحت میشیم تنت سلامت!انشالله که اطلاعات هم ریکاوری بشن ولی همیشه از دیتای به این مهمی که از دست دادنش  اینقدر برات سخته با برنامه های قوی بکاپ گیری از هارد مثل acronis true image یا    Paragon Hard Disk Manager™ 14 Professional از اطلاعاتت  image بگیر و هیچ وقت هاردی رو که دیتا روشه سراغ اپدیت فریم ورش نرو!

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...