رفتن به مطلب

سوختگي پين پاور

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

من روي يك مين 4 تا گرافيك تاكسيك 280 بستم كه دائم روي لود صد در صد هست   امروز ديدم بوي سوختگي مياد نميدونستم از پاوره وقتي رو لود صد در صد ميزاشتم بوي سوختگي بيشتر ميشد  كه وقتي پشت پاور رو ديدم يكي از كابل هايي سمت  پاور آب شده بود كه  به سختي از پاور جداش كردم و كابل هاي ديگم كه به گرافيك هاي ديگه وصل بوده سمت پاور  سياه شده بود

بنظرتون مشكل از كجا بوده كه اينطوري شده

گرافيك ها سالمه

پاور 1600 گرين كه 2ماه پيش گرفتم

ویرایش شده توسط sarzamin
لینک به دیدگاه

سلام

من روي يك مين 4 تا گرافيك تاكسيك 280 بستم كه دائم روي لود صد در صد هست   امروز ديدم بوي سوختگي مياد نميدونستم از پاوره وقتي رو لود صد در صد ميزاشتم بوي سوختگي بيشتر ميشد  كه وقتي پشت پاور رو ديدم يكي از كابل هايي سمت  پاور آب شده بود كه  به سختي از پاور جداش كردم و كابل هاي ديگم كه به گرافيك هاي ديگه وصل بوده سمت پاور  سياه شده بود

بنظرتون مشكل از كجا بوده كه اينطوري شده

گرافيك ها سالمه

پاور 1600 گرين كه 2ماه پيش گرفتم

عزیز پاور رو اگه گارانتی داره ببر درستش کنن چون اون پاور دیگه پاور بشو نیست یک موقع خودت اقدام به باز کردن پاور نکنی که گارانتیش پر میشه

لینک به دیدگاه

عزیز پاور رو اگه گارانتی داره ببر درستش کنن چون اون پاور دیگه پاور بشو نیست یک موقع خودت اقدام به باز کردن پاور نکنی که گارانتیش پر میشه

دوست عزيز اينطور كه من چك كردم مشكل از پاور نبوده  مشكل از اين بوده كه من واسه هر گرافيك يك كابل پي سي اي اكسپرس گرفتم

بايد واسه هر گرافيك دو تا ميگرفتم  يعني دو تا كابل جدا ميگرفتم اين كابل هايي كه من زده بودم رو سرش دو تا 8 پين داره يعني هر كابل دو 8 پين كه جريان زيادي ميكشيده و ذوب شده  بايد تقسيم ميكردم الان داره همينطوري كار ميكنه تقسيم كردم ولي بايد ببرم گارانتي واسم عوض كنند ديگه

حالا اگه دوستان نظري ديگه اي دارن بگن ممنون ميشم

لینک به دیدگاه

دوستان مگه اين پاور ها پروتكش ندارن پس چرا اينطوري شده؟

يكي از سيم ها كه فشار زيادي روش بوده در قسمت پاور ذوب شده مگه نبايد پروتكشن فعال ميشد؟

لینک به دیدگاه

گاهی وقتا توی امپر پروتکشن اگر تغییرش جزئی باشه یعنی یواش یواش بار روی کابل زیاد بشه عمل نمیکنه

من از پاورهای ارزونقیمت برای یه کار دیگه غیر کامپیوتر استفاده میکنم که وقتی مثلا ازش یکدفعه 7-8 امپر بکشم پروتکت میکنه ولی همون پاور اگر یواش یواش بهش فشار رو زیاد کنم پروتکشنش عمل نمیکنه حتی بیشتر از 9 امپر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...