رفتن به مطلب

راه های بالا بردن امنیت

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام به همه دوستان گرامی این تاپینگ رو زدم تا با راهنمای و تجربه و تخصصی که دارید به ماهم کمک کنید تا امنیت کامپیوتر و اطلاعاتمون بالا بره و دیگه کمتر هک شویم و سیستممون ویروسی بشه.

لینک به دیدگاه

چند تا نکته ای که من همشه رعایت می کنم :

1- پسورد های پیچیده

2- آنتی ویروس و اینترنت سکوریتی بروز و فعال

3- دانلود از سایت های معتبر

4- اسکن تمامی فایل های وردی

5-استفاده از نرم افزارهای بهینه سازی ویندوز مثل tuneup utilities

لینک به دیدگاه

ویندوز xp خیلی امنیتش اومده پاییین من بعد از چند سال سیستم قبلیم رو در اوردم و روشنش کردم با مودم خودش وصل اینترنت کردم یک گشتی در اینترنت زدم یهو دیدم صفحه سیاه شد و عکس اسکلت اومد روش نوشته بود.

انتی ویروس اشک

از فعالیت یک برنامه خطرناک جلوگیری شد 

منم هی میخوندم و میگفتم یعنی چی منظورش چیه از کجا اومد من فکر کردم مثل تبلیغات داخل سایت ها که وقتی جای کلیک بکنی اومده ولی بعد فهمیدم که ای وای دارم هک میشم سریع دکمه خاموش رو زدم دیدم خاموشم نمیشه یک صفحه ی دیگه باز شده داره یک کادر ابی رنگ پر میشه.اون پنجره رو بستم ولی اون پنجره که روش نوشته بود انتی ویروس اشک بسته نمیشد تا بتونم از توی منوی استارت خاموشش کنم و من مجبور شدم فیش رو از برق بکشم تا خاموش شود ولی شانس اوردم هیچ اطلاعاتی نداشتم چون همه چیزش رو اخرین باری که از سیستم میخواستم استواده کنم پاک کرده بودم.و دیگه سیستمو روشن نکردم ایا ممکنه اینترنتم هک شده باشه یا چیز دیگم 

ویرایش شده توسط pc gamer69
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...