رفتن به مطلب

درخواست قیمت گذاری و سپس فروش 4890 asus دو فنه

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

یه دونه کارت گرافیک ایسوس 4890 دو فنه موجود دارم که تقریبا یک سالی میشه که خاموشه و توی جعبش، به دلیل خرید 5770 ایسوس گذاشمتش کنار، حالا هم قصد فروشش رو دارم، همه لوازم و کارتونش تکمیله

اگه ممکنه لطفا برام قیمت گذاری کنید که انشالا همینجا هم به فروش برسه

عکس از خود کارت هم هروقت قیمتش مشخص شد میزارم که تاپیک فروشش کامل بشه

ممنونم

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

اینم لینک مشخصاتش

https://www.asus.com/Graphics_Cards/EAH4890HTDI1GD5/specifications/

لینک به دیدگاه

ممنونم بابت قیمت، دوستان لطفا بازم نظر بدین تا یه میانگینی بدست بیاد

لینک به دیدگاه

من یک تک فنه دم عیدی گرفتم 215

ممنونم از نظری که دادین، قطعا این مدل دو فنه خیلی بهتر هست و نمیشه با تک فن مقایسش کرد چون خودتونم میدونید که این کارت به خاطر کاراییه بالایی که داره دماش بالا میره و دو فن بودنش خیلی کمک میکنه به خنک موندنش و پایداریه عملکردش

لینک به دیدگاه

ممنونم از نظری که دادین، قطعا این مدل دو فنه خیلی بهتر هست و نمیشه با تک فن مقایسش کرد چون خودتونم میدونید که این کارت به خاطر کاراییه بالایی که داره دماش بالا میره و دو فن بودنش خیلی کمک میکنه به خنک موندنش و پایداریه عملکردش

تایید میشه.بنده هم من باب کمک به دوستان درقیمت گذاری وخرید گفتم نه اینکه بگم هم قیمتن

لینک به دیدگاه

تایید میشه.بنده هم من باب کمک به دوستان درقیمت گذاری وخرید گفتم نه اینکه بگم هم قیمتن
ممنونم لطف کردین

لینک به دیدگاه

سلام دوست گرامی

قیمت که می خوایید به کارت بگذارید همش به مدل کارت بستگی نداره

کارتتون باید تمیز باشه ، ریبال یا هیت نخورده باشه و...

کلا کارت باید هم از لحاظ فیزیکی و هم از لحاظ الکتریکی سالم باشه و شما هم میتونید معیار قیمت رو از اینا  بگید

مثلا اگه اشتباه نکنم ساله پیش 4890  his رو 320 تومن فروختن که واقعن هم با آک تفاوتی نداشت (هیت سینکش هم ref بود)

شما هم اگه یه تصویری بود و ... میشد دقیق تر بهش قیمت داد

درکل انشاءالله به هدفتون برسید

قیمت رو هم از 250 به پایین نگو

لینک به دیدگاه

کارت واقعا تمیزه، تا حالا دست نخورده، نه اور شده، نه ریبال و نه هیت خورده، هم از لحاظ فیزیکی و هم ظاهری کاملا تمیز و معقوله

تصویرم چشم سعی میکنم تا شب بزارم

ممنون از نظرتون

لینک به دیدگاه

شما 4890 خودت رو چند گذاشتی

بنده 237 فروختم، البته 240 منهای 13 هزینه ی پست. 4890 شما کلاک 850 هرتز داره، کارت بنده 870 بود، کلاک رم شما هم پایینتر از کارت بنده هست.

لینک به دیدگاه

شما 4890 خودت رو چند گذاشتی

بنده 237 فروختم، البته 240 منهای 13 هزینه ی پست. 4890 شما کلاک 850 هرتز داره، کارت بنده 870 بود، کلاک رم شما هم پایینتر از کارت بنده هست.

ممنونم از توضیحاتتون، این کارت ماله بنده هست و من اون سوالو نپرسیدم

ولی یه توضیحی راجع به اون مقدار کلاک سی پی یو و رم بگم خدمتتون که این کارت به خاطر قدرت سی پی یو و مخصوصا قابلیت خنک کنندگی خوبی که داره براحتی میتونه تا 980 و 1000 اور بشه، بدون هیچ مشکلی

لینک به دیدگاه

ولی یه توضیحی راجع به اون مقدار کلاک سی پی یو و رم بگم خدمتتون که این کارت به خاطر قدرت سی پی یو و مخصوصا قابلیت خنک کنندگی خوبی که داره براحتی میتونه تا 980 و 1000 اور بشه، بدون هیچ مشکلی

خواش می کنیم، اما قابلیت اور که فقط بسته به خنک شوندگی نیست، فاکتور های دیگری مثل تعداد و کیفیت فازهای تغذیه هم درش موثر هست، کارت شما چند فازه؟

لینک به دیدگاه

خواش می کنیم، اما قابلیت اور که فقط بسته به خنک شوندگی نیست، فاکتور های دیگری مثل تعداد و کیفیت فازهای تغذیه هم درش موثر هست، کارت شما چند فازه؟

راستش از تعداد فازهاش بی خبرم، از کجا باید بفهمم؟

لینک به دیدگاه

بنده 237 فروختم، البته 240 منهای 13 هزینه ی پست. 4890 شما کلاک 850 هرتز داره، کارت بنده 870 بود، کلاک رم شما هم پایینتر از کارت بنده

تا اونجایی که من یادمه بالای 300 قیمت داده بودین 

دیگه تو بازار چه های فروش اکثرا دلالن جنش خودشون طلا جنس مردم اخه خوب بفروشی دادا شرمنده مزاحم تاپیکت شدم

لینک به دیدگاه

بله، توی پرشین تولز قیمت بالای سیصد بود، اما اینجا از همون ابتدا قیمت پایه 259 بود، که بعد با یکی از دوستان به توافق رسیدم و 237 به ایشون فروختم، اختلاف قیمت هم بخاطر این بود که لیون کاربرهای حرفه ای تری داره توی این زمینه تا پرشین تولز.

لینک به دیدگاه

یه چند تا تصویر از محصولت بزار

انشاالله وقتی به نتیجه ایی برای قیمت و فروشش برسم عکسشم میزارم

ولی اگه میخواین مدلشو ببینین تو اون لینک عکسش هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بیا بالا

دوست عزیز ، فکر میکنم حدود قیمت دستتون آمده باشه .، لطفا اگر قصد فروش داشتید ، قوانین تاپیک فروش را رعایت کنید 

قیمت گذاری در قسمت مشاوره انجام میشه . 

با تشکر

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

بیا بالا

دوست عزیز ، فکر میکنم حدود قیمت دستتون آمده باشه .، لطفا اگر قصد فروش داشتید ، قوانین تاپیک فروش را رعایت کنید

قیمت گذاری در قسمت مشاوره انجام میشه .

با تشکر

ممنون از زحمات تمام دوستان

تاپیک فروشش رو ایجاد کردم، عکس و مشخصات هم توش گذاشتم

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?/topic/29364-فروش-گرافیک-4890-ایسوس-دو-فنه

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...