رفتن به مطلب

مشاوره برای خرید هارد اینترنال western یا seagate

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

من میخواستم یه هارد اینترنال 1TB بگیرم

توی اینترنت و توی انجمن سایت سرچ زدم گفته بودن wd black بخر. ولی بخاطر هزینه بالاش یه جستجویی توی اینترنت زدم و گفته بودن blue هم قیمتش مناسبه و هم نزدیک به black.

ولی هر چقد توی اینترنت سرچ زدم این هارد رو پیدا نکردم و توی شهر هم گشتم گیرم نیومد گفتن پیدا نمیشه. تنها هارد wd green هست که خیلی ها گفته بودن برای استفاده شخصی خوب نیست و برای ارشیو استفاده میشه. من هارد رو واسه نصب ویندوز و استفاده روزمره میخواستم. از یه طرف هم به من هارد seagate barracuda 7200.12 رو پیشنهاد میکردن

از دوستان خواهش میکنم هرکس تجربه داره بگه کدوم رو بخرم western digital black یا seagate barracuda 7200.12.

هم سرعت واسم مهمه هم امنیت. منظورم از امنیت اینه که یهو اطلاعاتم از بین نره.

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

وسترن بلک =سرعت بالا+امنیت بالا

وسترن بلو =سرعت مناسب +امنیت متوسط

وسترن گرین=سرعت متوسط+امنیت مناسب(مناسب برای آرشیو)

سیگیت 7200 =سرعت بالا+امنیت کمتر متوسط

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود...

خدمت شما

وسترن بلو با قیمت خوب

داداش اون سری بدرد نمیخوره !

یک سری جدید بلو 7200 دور و 64mb هست...

لینک به دیدگاه

من امروز از اقای حسینی یه Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff HDD سفارش دادم  سرعتش بهتر از بلو هست

لینک به دیدگاه

اون سری بلو که 64 مگ هست خیلی کم گیر میاد باید بگردی ببینی کدام فروشگاه داره ولی تا همین موردسیگیت کم یاب نشده زود بجم

لینک به دیدگاه

داداش اون سری بدرد نمیخوره !

یک سری جدید بلو 7200 دور و 64mb هست...

بله اونجا اطلاعات رو درست درج نمی کنند ! 

خیلی راحت از قسمت پنل درخواست ، می تونند کش و مدل دقیقشون رو جویا بشن.

جدید ترین مدل

Western Digital WD10EZEX 1TB 7200 RPM 64MB 

اینه و در بازار هم موجوده حداقل تو تبریز قبل عید به وفور دیدم و اینکه مدل های قدیمی 1 ترابایتی وسترن بلو رو مدتی میشه توی بازار ندیدم هر چی بوده همین بوده !

ویرایش شده توسط Hamed2G
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

بله اونجا اطلاعات رو درست درج نمی کنند ! 

خیلی راحت از قسمت پنل درخواست ، می تونند کش و مدل دقیقشون رو جویا بشن.

جدید ترین مدل

Western Digital WD10EZEX 1TB 7200 RPM 64MB 

اینه و در بازار هم موجوده حداقل تو تبریز قبل عید به وفور دیدم و اینکه مدل های قدیمی 1 ترابایتی وسترن بلو رو مدتی میشه توی بازار ندیدم هر چی بوده همین بوده !

دقیقا این سری از نظر سرعت دستیابی و خواندن اگر سریع تر از seagate سری 14 نباشه کمتر نیست !

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

سرعتش از بلو بیشتره ولی بلو دماش پایینتره کیفیت ساخت بلو هم یکم بهتره

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سرعتش از بلو بیشتره ولی بلو دماش پایینتره کیفیت ساخت بلو هم یکم بهتره

دقیقا.

سیگیت یکم هم نویز داره.خودم هم 1 ترا داشتم که ردش کردم و الان هم 2 ترا دارم از همین سری.

لینک به دیدگاه

خب دوستان. یعنی من barracuda بگیرم؟ من بیشترین چیزی که برام مهمه اینه که نمیخوام ناگهانی اطلاعاتم پاک بشه و یا با قطع ناگهانی برق اطلاعاتم پاک بشه. اگه میشه نظر نهایی رو بفرمایید تا من خرید کنم چون امنیت اطلاعاتم خیلی برام مهمه اگه هم سرعتش خوب باشه که دیگه بهتر

لینک به دیدگاه

خب دوست عزیز، یکی از دوستان اشاره کردند که سری بلک = سرعت بیشتر + امنیت بیشتر، قیمتش بالاتر هست ولی امنیتش نسبت به بقیه بیشتر هم هست.

لینک به دیدگاه

از نظر امنیت اطلاعات وخرابی ناشی از نوسانات برق  که باید یه بک اپ از اطلاعات داشته باشید یا یه هارد جانبی 

لینک به دیدگاه

من گرین خریدم 3 ترا 370 تومن چند روز پیش

7200rpm , 64mb

فقط ویندوز XP نمیشناسه هارد رو! نمیدونستم قبلش!

لینک به دیدگاه

وسترن بلک =سرعت بالا+امنیت بالا

وسترن بلو =سرعت مناسب +امنیت متوسط

وسترن گرین=سرعت متوسط+امنیت مناسب(مناسب برای آرشیو)

سیگیت 7200 =سرعت بالا+امنیت کمتر متوسط

درود

جسارتاً من 3 تا گرین داشتم هر 3 تا دچار مشکل شد ! فقط شانس من این بوده یا اینکه گرین سری های مختلف داره ؟

این سری های RED و RE چطورن ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

جسارتاً من 3 تا گرین داشتم هر 3 تا دچار مشکل شد ! فقط شانس من این بوده یا اینکه گرین سری های مختلف داره ؟

این سری های RED و RE چطورن ؟

درود

خواهش می کنم.

بالاخره هرکسی تجربه خاص خودش رو داره !

شاید پاورتون نا مناسب بوده و یا از تبدیل موکس ساتا استفاده کردید/

یا یکسری 1 ترابایت های گرین اون زمانی که هاردهای وسترن الاین میخواست مشکل دار می شدند و دمای خیلی بالایی داشتند ولی الان سری گرین خیلی بهتر شده.

سری RE که فکر می کنم از بلک هم گرونتر هستند.

ویرایش شده توسط HeX
لینک به دیدگاه

• 9 ماه بعد...

سلام این مدل Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff بهتره wd caviar black 1tb sata2 با مدل نامبر wd1001faes-55w7a0

ویرایش شده توسط mansoori
لینک به دیدگاه

سلام دیدم بحثش پیش اومد گفتم من هم بپرسم.

هاردم 1 ترا بلو هست با دور 7200  ولی نمیدونم 32  هسا یا 64    ممنون میشم راهنمایی کنید.

co7chwn21n3wdyjr662e.png

لینک به دیدگاه

سلام دیدم بحثش پیش اومد گفتم من هم بپرسم.

هاردم 1 ترا بلو هست با دور 7200  ولی نمیدونم 32  هسا یا 64    ممنون میشم راهنمایی کنید.

co7chwn21n3wdyjr662e.png

عزیز

پارت بالایی رو سرچ کنید مشخص میشه

با توجه به اسپید و دورتون ۶۴ مگ هست.

استارتر عزیز

برای امنیت که هزینه بالایی باید کرد. بلک هم از بین رفتن اطلاعات ممکن هست.

دوستم در حال ریستور کردن سیستمش گیر کرد و ریستش کرد و همه اطلاعات موجود در هارد به ملکوت اعلا پیوست! همش فیلم های فول اچ دی . گلچین و دانلودی!!

امنیت چیز زیاد مهمی نباید باشه. اطلاعات مهم دی وی دی خوب بگیر و رایت کن. فقط همین.

بلو با سیگیت باراکودا زیاد اختلاف سرعت ندارن. اما دما و سرعت هد ( ضربه ایی که میزنه ) تو سری باراکودا بیشتر هست و خرابیشونم به همین خاطر بیشتر هست. صداشم بیشتره.

اگر برای ویندوز می خواین بلو . اگر گیر نیوردید باراکودا با گارانتی که لیونم داره.

لینک به دیدگاه

سلام این مدل Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB Buff بهتره wd caviar black 1tb sata2 با مدل نامبر wd1001faes-55w7a0

لطفا جواب سوال بنده بدید عجله دارم

ممنونم

لینک به دیدگاه

لطفا جواب سوال بنده بدید عجله دارم

ممنونم

ساتا ۳ بهتر از ساتا ۲ هست. بلکم احتمالا دست دو می خوای بگیری که سیگیت بگیری بهتره یا بلو وسترن.
لینک به دیدگاه

ساتا ۳ بهتر از ساتا ۲ هست. بلکم احتمالا دست دو می خوای بگیری که سیگیت بگیری بهتره یا بلو وسترن.

اره wd black کارکرده هستش 88 روز. پس به نظر شما هارد سیگیت 64 مگ بافر ساتا 3 بهتره؟

لینک به دیدگاه

اره wd black کارکرده هستش 88 روز. پس به نظر شما هارد سیگیت 64 مگ بافر ساتا 3 بهتره؟

تست ها رو دوستان گذاشتن. تو تاپیکی که اقای خبات کریمی برای هارد زدن. تفاوت زیادی بین بلو و بلک نبود! باراکودا هم که سرعتش حرف نداره. فقط همون صداشون و گرماشون. من خودم یه وسترن گرین و یه سیگیت باراکودا دارم. سیگیت تو کپی تو ۱۲۰ مگ هست.( عملی این رو دیدم. البته فایلها مختلط بودن. حجم بالا و حجم پایین ) تو تاپیک خبات اطلاعات کامل تری هست. فقط باید کامل بخونیش.

ویرایش شده توسط gosbe
لینک به دیدگاه

تست ها رو دوستان گذاشتن. تو تاپیکی که اقای خبات کریمی برای هارد زدن. تفاوت زیادی بین بلو و بلک نبود! باراکودا هم که سرعتش حرف نداره. فقط همون صداشون و گرماشون. من خودم یه وسترن گرین و یه سیگیت باراکودا دارم. سیگیت تو کپی تو ۱۲۰ مگ هست.( عملی این رو دیدم. البته فایلها مختلط بودن. حجم بالا و حجم پایین ) تو تاپیک خبات اطلاعات کامل تری هست. فقط باید کامل بخونیش.

خیلی ممنون دوست عزیز بنده دیروز رفتم و هارد یه ترا سیگیت رو گرفتم و سرعت خوبی هم داره

در مورد تاپیک اگه لطف کنید و لینکش رو بزارید خیلی عالی میشه صرفا جهت بالا بردن معلومات

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...