رفتن به مطلب

مادربود MSI و کارت گرافیک MSI برا جم کردن سیستم

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان من با کمک دوستان و نظرات دوستان 

کارت گرافیک خودم خریداریی کردم از سایت لیون کامپیوتر بزودی بدستم میرسه

این کارت

http://lioncomputer.ir/product/3088/MSI%20GTX%20770%20Gaming%20TF%20IV%20OC%202GB%20GDDR5/

خوب برای مادربورد بازم پیشنهاد دوستان از تحقیقات خودم بیشتر اهمیت میدم هنوز تازه کارم  :)

من میخام حدود 6 ماه دیگه یک کارت گرافیک دیگه خریداریی کنم مدل 770 و حتما SLI انجام میدم 

میخاستم یک مادربورد معرفی کنید خودم با توجه به مدل کارت گرافیکم این بورد انتخاب کردم

http://lioncomputer.ir/product/2918/MSI%20Z87-G45%20Gaming%20LGA1150%20Z87%20MB/

دلیل این انتخاب علمی شاید نباشه اما گفتم مدل کارت و مادربورد یک مدل بگیرم 

در مورد کارت گرافیک MSI می دونم کیفیت خیلی خوبی داره اما در مورد مادربوردها این شرکت هنوز اطلاعات کامل ندارم

هم اکنون نیازمند کمک شما هستم 

بودجه من هم 700 اخرش هست برای مادربورد

با سپاس

لینک به دیدگاه

دی: کسی جواب نداده ؟

من مدل ASRock انتخاب کردم

http://www.asrock.com/mb/Intel/Fatal1ty%20Z87%20Killer/

امیدوارم مادربورد خوبی باشه از ایسوس داشتم خوب بود اما تنوع بهتر هست  :)

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

دوست عزیز منم دقیقا مثل شما بین Killer و G45 با 770 MSI  نمیدونم کدومو انتخاب کنم :)

ولی طبق ادعای سازنده برد MSI  :

13191239436843809301.png

ویرایش شده توسط i.AR.m.ch.a.E.n.R
لینک به دیدگاه

دوست عزیز منم دقیقا مثل شما بین Killer و G45 با 770 MSI  نمیدونم کدومو انتخاب کنم :)

ولی طبق ادعای سازنده برد MSI  :

13191239436843809301.png

سلام روز خوش 

والا منم موندم چه کنم چی بگیرم هردو قطعه از MSI باشه به نظرم بهتر هست انگار کیفیت بهتریی هم داره MSI  :) از ظاهر نمیشه گفت اما مشخصات خیلی

خوبی داره مادربورد MSI 

برای SLI کردن این مادربورد مشکلی نداره به نظر شما؟ 

لینک به دیدگاه

سلام روز خوش 

والا منم موندم چه کنم چی بگیرم هردو قطعه از MSI باشه به نظرم بهتر هست انگار کیفیت بهتریی هم داره MSI  :) از ظاهر نمیشه گفت اما مشخصات خیلی

خوبی داره مادربورد MSI 

سلام 

این دوتا مادر برد در یک کلاس هست ولی ازراک ازنظر کارت صدا وکیفیت صدا خیلی عالی تر است

در ضمن یک ورودی hdmi هم داره که من رو برد دیگری ندیدم

ولی اگر سه تا کارت بخواهید cross کنید برد msi  سرعت بیشتری روی اسلات اکسپرس بهتون میده

ویرایش شده توسط sadeghk2003
لینک به دیدگاه

سلام روز خوش 

خوبی داره مادربورد MSI 

طبق سایت سازنده

MSI فقط 2-way sli هست ولی ازراک quad sli

لینک به دیدگاه

مادربرد خوبیه شک نکن

کیفیت ام اس ای هم واقعا عالیه حتی ارزون ترین مادربردش توی 1150

من خودم منتظر این گیمینگ جدیده هستم مدل z87m gaming که هنوز نیومده با اینکه قبل از عید معرفی شد

من قبلا طرفدار گیگا و ایسوز بودم ولی واقعا توی کیفیت و امکانات نسبت به قیمت ام اس ای بهتره

لینک به دیدگاه

منم پیشنهادم msi هستش وبا امیر جان موافقم چون نسبت به امکاناتش قیمت مناسب تری نسبت به مارک های دیگه داره.فقط طرف ازراک نرو به هیچ وجه .

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

دوست عزیز من مادربرد MSI گرفتم البته پردازنده ام AMD هست از نظر قیمت به امکانات خیلی خوب و وسوسه کننده هست ولی مادربردهاش به نظرم کیفیت خوبی نداره خودم یکیش رو ترکوندم موقع گیم یعنی باید حتما یه یو پی اس و یه پاور عالی بگیری که به این راحتی ها نسوزه وگرنه مثل ASUS و GIGA نیست که نسوزه...واسه من که با سوختن پاور مادربردم هم سوخت و پردازنده هم سوخت به نظرم ASUS بگیر که امتحانش رو پس داده من خودم سیستم قبلیم اینتل بود سرعت AMD وسوسه ام کرد ولی الان پشیمونم...سرعت و قیمتش خوبه ولی خرابیش هم بالاست...من که با این اتفاقی که برام افتاد از مادربردهای MSI چشمم ترسید دیگه

لینک به دیدگاه

اتفاقا من همون اندازه که چشمم از GIGA  ترسیده کاملا  به MSI اطمینان دارم یه برد MSI داشتم و هنوزم دارم مدل K9N V3 حرف نداره 24/7 روشنه نزدیک به 5 - 6  سال هست. ولی در مورد ایسوس چیزی نمیدونم چون تا الان نداشتم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز من مادربرد MSI گرفتم البته پردازنده ام AMD هست از نظر قیمت به امکانات خیلی خوب و وسوسه کننده هست ولی مادربردهاش به نظرم کیفیت خوبی نداره خودم یکیش رو ترکوندم موقع گیم یعنی باید حتما یه یو پی اس و یه پاور عالی بگیری که به این راحتی ها نسوزه وگرنه مثل ASUS و GIGA نیست که نسوزه...واسه من که با سوختن پاور مادربردم هم سوخت و پردازنده هم سوخت به نظرم ASUS بگیر که امتحانش رو پس داده من خودم سیستم قبلیم اینتل بود سرعت AMD وسوسه ام کرد ولی الان پشیمونم...سرعت و قیمتش خوبه ولی خرابیش هم بالاست...من که با این اتفاقی که برام افتاد از مادربردهای MSI چشمم ترسید دیگه

دوست عزیز اولا که این پست مال 22 فروردینه و تا الان احتمالا خریداشو انجام داده

دوما شما پاور سوزوندی که مادربرد و پردازنده که خیلی از لحاظ کیفیت بالا هستند هم سوختن پس به msi ربطی نداره

پاور شما مشکل داشته مطمئن باش

لینک به دیدگاه

دوست عزیز اولا که این پست مال 22 فروردینه و تا الان احتمالا خریداشو انجام داده

دوما شما پاور سوزوندی که مادربرد و پردازنده که خیلی از لحاظ کیفیت بالا هستند هم سوختن پس به msi ربطی نداره

پاور شما مشکل داشته مطمئن باش

بله میدونم پاور سوزوندم که اونها هم سوخته این که واضحه ولی قبلا هم پاور سوزونده بودم ولی بردم که ASUS بود هیچ مشکلی نداشت

لینک به دیدگاه

سلام نه هنوز خریداریی نکردم 

اومدم بخرم سی پی 4670 شد 800 به بالا  :wacko:

قرار بود سی پی یو مادربورد باهم بگیرم  کمبود بودجه دارم فعلا باتوجه به گرونی اخیر

در مورد msi من فقط سریی گیمینگ خوشم میاد سریی z87 که msi هرچی بلد بوده رو این مادربوردها پیاده کرده

کارت گرافیک گیمینگ خریداریی کردم که ست باشه با مادربورد 

ویرایش شده توسط naderblue
لینک به دیدگاه

بله میدونم پاور سوزوندم که اونها هم سوخته این که واضحه ولی قبلا هم پاور سوزونده بودم ولی بردم که ASUS بود هیچ مشکلی نداشت

در جوابتون عرض شود که اتفاقا گاهی پاور خراب هاردو ssd رو میسوزونه گاهی هم رایتر و اپتیکها رو

. پس میشه گفت هاردها و اینایی که اسم بردم هم خوب نیستند؟ خیر بستگی به این داره که کدوم قسمت پاور مشکل پیدا کنه و قطعه ی مورد نظر رو بترکونه

البته پاورها پروتکت دارن که در صورتی که هر قطعه ی متصل به پاور اگر اتصال یا خرابی داشته باشه سریع پاور خاموش میکنه پس در این صورت پاور خراب بوده که مادربرد سوخته اگر مادربرد کوچیکترین ایرادی داشت پاور قطع میکرده

لینک به دیدگاه

در جوابتون عرض شود که اتفاقا گاهی پاور خراب هاردو ssd رو میسوزونه گاهی هم رایتر و اپتیکها رو

. پس میشه گفت هاردها و اینایی که اسم بردم هم خوب نیستند؟ خیر بستگی به این داره که کدوم قسمت پاور مشکل پیدا کنه و قطعه ی مورد نظر رو بترکونه

البته پاورها پروتکت دارن که در صورتی که هر قطعه ی متصل به پاور اگر اتصال یا خرابی داشته باشه سریع پاور خاموش میکنه پس در این صورت پاور خراب بوده که مادربرد سوخته اگر مادربرد کوچیکترین ایرادی داشت پاور قطع میکرده

دوست عزیز متوجه عرض من نشدید گویا من خودم تا حالا 3 تا پاور گرین سوزوندم سیستم قبلیم اینتل بود و بوردم هم ASUS و سیستم جدیدم AMD هست و بوردم هم MSI من تجربه ی خودم رو عرض کردم واسه کمک به این دوستمون و طرفداری هم از برند خاصی نمیکنم ولی سیستم اینتلم با اینکه دو بار پاور سوزوندم مادربرد و سی پی یوم مقاومت بیشتری داشتن و هیچ مشکلی واسشون پیش نیومد به عبارتی به این راحتی ها نمی سوزن ولی سیستم AMD با اولین سوختن پاورم هم مادربردم سوخت هم CPU پس این نشون میده که در کل تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها چون این سری واقعا سیستمم اذیتم کرد...در ضمن درست می فرمایین و من هم کاملا واقف هستم به این موضوع که اصولاً سوختن یا اختلال در پاور هست که باعث سوختن قطعات دیگه میشه بنده هم عرض نکردم که مادربردم زده پاورم رو سوزونده

ویرایش شده توسط amircartio
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

منم مثل دوستمون پاورم مشکل داشته. سى پى س ىو اى ام دى مين ام اس اى.الان فهمييدم که از مشکلاتى که داشتم ماله پاور بوده و حدودا 3 ماه اىنطورى بوده که بعد سيستم بىچاره ام بعد از سه ما مقاومت ترکيد پاور.مىن.سى پى ىو.که اين کيفىت بورد ام اس اى رو نشون مىده 3 ماه ولتاژ بى سباط دووم اورد واقعا عجىبه.I love msi شما ببىن چند وقت پاورت مشکل داشته که سوخته

ویرایش شده توسط ea.ali
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...