رفتن به مطلب

شاهد دومینassassins creed در سال 2014باشید

MESSI
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

بعد از معرفی عنوان Assassin’s Creed : Unity که قرار است بر روی کنسول های نسل هشتمی و PC منتشر شود، یوبی سافت اعلام کرد که نسخه ای دیگر از این سری نیز در دست ساخت است که قرار است بر روی کنسول های نسل هفتمی انتشار یابد. تا کنون نام و مشخصات این بازی فاش نشده است اما شایعات نشان می دهد که نام بازی Assassin’s Creed : Comet خواهد بود.
چندی پیش شایعاتی مطرح شده بود که بر اساس آن ها قرار بود اینبار بازیکنان در نقش یک تمپلار به نام Shay قرار بگیرند اما انتشار یک تصویر هنری از شخصیت اصلی این نسخه تمامی معادلات را بر هم زد. این تصویر توسط کاربری با نام DarthDestruktor منتشر شده و او اعلام کرده این تصویر را از طریق یکی از دوستان پدرش که شغل حمل و نقل بار را دارد و دو روز پیش در یوبی سافت حضور داشته، گرفته است. با نگاهی به این تصویر به راحتی می توان دریافت که لباس شخصیت اصلی کاملا مطابق با دوران روم باستان می باشد و به این ترتیب و بر خلاف سخنانی که جید ریموند طی آن اعلام رده بود دوران بازی به بازه ی تاریخی عقب تری باز نمی گردد، اینبار قرار است در روم شاهد ماجراجویی یک قاتل باشیم.

امیدوارم خبر خوبی واسه نسل هفتمی ها باشه
66504716827885747398.png

گفتم حقیقت داره.

جید ریموند، رئیس استدیو Toronto، در مصاحبه ی هفته ی گذشته ی خود به طور غیر مستقیم اطلاعات جدیدی از نسخه ی جدید سری Assassin’s Creed یعنی Assassin’s Creed : Comet منتشر کرد که نشان می دهد بازی طبق شایعات احتمالا در دوران روم باستان جریان دارد.

آقای جید ریموند:پس از اینکه در هر نسخه ی این سری عناصر جدیدی به گیم پلی افزوده می شود و بازیکنان در برهه های مهم تاریخی ایفای نقش می کنند، نیاز است که مکان های جدیدی در بازی قرار گیرد. ما به کمک مورخان بر روی دوران انقلاب فرانسه و روم باستان کار کرده ایم و مطمئنیم که این دوره های جدید مورد قبول طرفداران واقع می شود و آن ها از انجام دادن آن خسته نمی شوند.

همانطور که مشاهده شد ریموند به طور صریح به روم باستان اشاره کرد که البته مشخص نیست که بازی دقیقا در چه دوره ای جریان خواهد داشت ولی با توجه به اینکه Assassin ها در ترور افراد مهم نقش داشته اند، شایعاتی منتشر شده است که نشان می دهد بازی در دوران سردار رومی یعنی ژولیوس سزار جریان دارد و این احتمال زمانی بیشتر می شود که چندی پیش یوبی سافت در نظرسنجی خود از طرفداران درباره ی نسخه های بعدی این سری، گزینه ای با عنوان ظهور امپراتوری سزار در روم قرار داده بود. همچنین گویا ریموند در خارج از مصاحبه ی خود اعلام کرده که شخصیت اصلی بازی با لقب Badass ( جنگجوی بد) شناخته می شود. این لقب می تواند به شخصیت Marcus Junius Brutus اشاره داشته باشد که زره ی او در بازی Brotherhood وجود داشت.

ویرایش شده توسط MESSI
لینک به دیدگاه

دوستان اگه عکسی بهتر پیدا کردن بزارند 

ویرایش شده توسط MESSI
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

الکی میگه (به سبک بابا پنج علی)

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

من که چشمم اب نمیخوره.یوبی چندوقتیه داره درجامیزنه

لینک به دیدگاه

الکی میگه (به سبک بابا پنج علی)

ببخشید من الکی میگم یا یوبی

لینک به دیدگاه

...

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

...

دستتون درد نکنه من که از خودم نگفتم تو سایت ها دیدم 

در ضمن یوبی که بازی های خوبی میده بیرون مثلا :بازیهای سری ASSASSINS CREED که به شخصه خیلی خوشم میاد از این سری بازی

بازی watch dogs که بزودی انتشار پیدا میکنه 

بازی the division که اگه تریلرهای اون رو دیده باشید هیچوقت از درجا زدن یوبی صحبت نمیکنید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دستتون درد نکنه من که از خودم نگفتم تو سایت ها دیدم 

در ضمن یوبی که بازی های خوبی میده بیرون مثلا :بازیهای سری ASSASSINS CREED که به شخصه خیلی خوشم میاد از این سری بازی

بازی watch dogs که بزودی انتشار پیدا میکنه 

بازی the division که اگه تریلرهای اون رو دیده باشید هیچوقت از درجا زدن یوبی صحبت نمیکنید

واقعا.

گوست ریکن و برادرز این آرم از عناوین قدیمی و تکرار نشدنی یوبی سافت هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ببخشید من الکی میگم یا یوبی

طرف که عکسو گذاشته و داستان سرهم کرده  :D

لینک به دیدگاه

واقعا.

گوست ریکن و برادرز این آرم از عناوین قدیمی و تکرار نشدنی یوبی سافت هست

بله معین عزیز.اونارو قبول دارم.بنده این چندوقت رو عرض کردم

لینک به دیدگاه

خوب خیالم راحت شد فکر کردم منظورتون منم

لینک به دیدگاه

با سرچ میتونی چندتا از سایتهای خارجی که همین عکسو گذاشتن پیدا کنی این داستان مطرح شده ولی

فکر کنم داشتن از الان روی سری بعد کار میکردن که چجوری و با چه شخصیتی بسازنش و کجا باشه داستان بازی این بابا رفته از پشتشون رد شده از مانیتور عکس گرفته

گاهی وقتا پیش میاد داستان و اسم و فیلم نامه وجود داره ولی هنوز ساخته نشده

این که اسم دادن بهش دلیل نمیشه ساخته شده باشه

و مطمئنا اگر این قضیه در دست ساخت بود یا حداقل استارت خورده بود حتما برای تبلیغات و یا محبوبیت هم که شده اعلام میکردن

ویرایش شده توسط امیر شاهان
لینک به دیدگاه

با سرچ میتونی چندتا از سایتهای خارجی که همین عکسو گذاشتن پیدا کنی این داستان مطرح شده ولی

فکر کنم داشتن از الان روی سری بعد کار میکردن که چجوری و با چه شخصیتی بسازنش و کجا باشه داستان بازی این بابا رفته از پشتشون رد شده از مانیتور عکس گرفته

گاهی وقتا پیش میاد داستان و اسم و فیلم نامه وجود داره ولی هنوز ساخته نشده

این که اسم دادن بهش دلیل نمیشه ساخته شده باشه

و مطمئنا اگر این قضیه در دست ساخت بود یا حداقل استارت خورده بود حتما برای تبلیغات و یا محبوبیت هم که شده اعلام میکردن

بله حرف شما درست هستش البته همه ی شرکت های بازیسازی در اوایل ساخت تریلر و عکس درست وحسابی نمیزارن .البته این موضوع گیمرها رو کنجکاو تر میکنه 

لینک به دیدگاه

.

ویرایش شده توسط MESSI
لینک به دیدگاه

کچلمون کردن :mad:  لااقل یه Prince of Persia درست حسابی بدن بیرون

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...