رفتن به مطلب

پروژه ی ساخت backplate برای gtx650 ( کار به اتمام رسیده است )

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام به دوستان 

وقت ازاد هم خوبه هم بد خوب چون می تونی به چیز هایی که توی ذهن داری فکر کنی و بد چون دست به  انجام کار های خطرناک می زنی 

خوب من هم توی این بین گیر کردم 

کمی وقت آزاد پیدا کردم و رفتم توی فکر ساخت بک پلت برای کارتم کمی طرح ریختم دیدم هنوز زمان باقی هست بعد وارد قسمت خطرناک شدم یعنی پیدا کردن طرح روی کارت 

از 4 ماه پیش در حال کار روی کیسم اوربیت هستم که یه چیز کاملا متفاوت درست کنم 2 الا 3 نفر از این موضوع با خبر هست که من الان فقط اقای zalman 1313 یادم هست و ایشون هم روی یه پروژه ی مودینگ هستند که داشتیم دربارش توی مسنجر صحبت می کردیم که ناپدید شد  :-?

خوب کارت من دارای 2 سوراخ هست که خوراک همین کار هست ولی یکیش کمی کوچکتر هست  :crying:  پس مجبور شدم ریسک کنم و گشادش کنم و خوشبختانه به خوبی کار انجام شد بعد اندازه گیری کردم و اندازه ها رو روی المینیوم پیدا کردم و بعد توسط دستگاه عمود بر که برای مودینگ کیس گرفته بودم ورقه رو برش دادم و بعد سوراخ ها رو درست کردم اما رنگ از اسپری های ایرانی استفاده نکردم و یه اسپری خارجی که توی هایپر استار پیدا می شه کل ورقه رو 5 دست رنگ زدم و بعد کمی هم پولیش ( باید رنگ کاملا خشک شود این رنگ در 15 دقیق کاملا خشک می شود ) 

بعد بین برد و ورقه واشر قرار دادم تا با بدنه ی کارت تماس نداشته باشه و بعد روی سیستم سوار شد شاید 5 ساعت و 10 تومان بیشتر هزینه نکردم 

شرمنده دستگاه خاک روش نشسته بود بعد خاک بلند شد نشت روی ورق 

post-14499-0-73027700-1397389848_thumb.jpg

post-14499-0-33075600-1397389896_thumb.jpg

post-14499-0-11953700-1397389968_thumb.jpg

post-14499-0-99491600-1397390041_thumb.jpg

post-14499-0-27743300-1397390095_thumb.jpg

post-14499-0-75993300-1397390144_thumb.jpg

post-14499-0-09690300-1397390208_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

منو بردی تو فکر این کار واسه کارتم. اما کارت من سوراخ نداره راه دیگه ای هم هست.

البته کارتم در حدی نیست که بخوام این کارو بکنم واسه تفریح میخوام انجامش بدم.

لینک به دیدگاه

سلام

منو بردی تو فکر این کار واسه کارتم. اما کارت من سوراخ نداره راه دیگه ای هم هست.

البته کارتم در حدی نیست که بخوام این کارو بکنم واسه تفریح میخوام انجامش بدم.

نمی دونم والا کارتتون چی هست

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام رفیق

اول خسته نباشی

پیشنهادم این هست که حتما باید روی ورق سوراخهای متعدد تعبیه میکردی

اینجوری گرما زیر ورق میمونه و راه خروج نداره و تو گرمای کارتت تاثیر میزاره

یا میتونی یه لوگو یا همون برند گراف رو روش در بیاری برای زیباتر شدن کار

حالا یا از طریق برش ورق یا بدی با شبرنگ برات در بیارن یا مثل بک پلیت های فابریک از روش شابلون استفاده کنی

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

دوست عزیز اولا که خسته نباشی

کارت تا حد خوبی تمیزه ولی مشکلش اینه که این بک پلیت کمکی به کارتت نمیکنه که هیچ،یه کمم مشکل درست میکنه براش

اصولا بک پلیت برای دو منظور رو گرافیکا نثب میشه که مهمترینش اینه که نزاره به مرور زمان pcb کج بشه و سردی لحیم رخ بده

که شما با این کاری که کردین درست بر عکس این کار رو کردین!

در مرحله بعدی هم پخش حرارتی هست که به وسیله بخش تغزیه و ... به pcb منتقل شده

که به خاطر فاصله ای که بین بک پلیت شما با pcb هست ،بر عکس عمل کرده و به بیشتر شدن دمای کارت کمک میکنه

لینک به دیدگاه

خیلی ممنون  :x  :x

در جواب 2 دوست عزیز باید بگم که کارت 4 درجه خنک تر شده نسبت به اولش هست و اینکه پشت pcb هیچ vram وجود نداره اگر داشت خیلی بهتر می شد چون می تونستم با کمی خمیر سیلیکون بین ورق و pcb ارتباط برقرار کنم  و اگر به پیچ ها نگه کنید در چپ ترین و راست ترین یا ابتدا و انتهای کارت قرار داره که کارت رو محکم نگه داشته و کارت هم رو کیس پیچ شده 

یه فکری هم برای طرحش روی صفحه هم دارم

ویرایش شده توسط alidadashnejad
لینک به دیدگاه

خیلی جالب بود کار شما

حتما بده روش با پرینتر های مخصوص (همونها که روی لیوان و کاشی چاپ میکنه) یه طرح خوشکل بزنن بعد بزار ببینیم ما هم وسوسه شیم

من یه غرفه تو پاساژ بوستان طبقه همکف دیدم که روی لیوان هر مشتری یه چاپ دائمی مثلا عکس خود مشتری رو میزد

لینک به دیدگاه

خیلی جالب بود کار شما

حتما بده روش با پرینتر های مخصوص (همونها که روی لیوان و کاشی چاپ میکنه) یه طرح خوشکل بزنن بعد بزار ببینیم ما هم وسوسه شیم

من یه غرفه تو پاساژ بوستان طبقه همکف دیدم که روی لیوان هر مشتری یه چاپ دائمی مثلا عکس خود مشتری رو میزد

ایربراش دارم می خوام از این طرح های ارتشی روش پیاده کنم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود علی جان کارت عالیه والا ما از دیروز اینترنتمون پوکید شرمنده وقت کردید تشریف بیارید یاهو در خدمتتونم علی جان 

بچه ها یه کیسی علی جان دارن مود میکنن فکر کنم در حد اون کیس میشه گفت عالیه حالا تایپک میزنن علی جون :)

لینک به دیدگاه

درود علی جان کارت عالیه والا ما از دیروز اینترنتمون پوکید شرمنده وقت کردید تشریف بیارید یاهو در خدمتتونم علی جان 

بچه ها یه کیسی علی جان دارن مود میکنن فکر کنم در حد اون کیس میشه گفت عالیه حالا تایپک میزنن علی جون :)

خیلی ممنون 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...