رفتن به مطلب

آیا (ماینر ها) پوست گرافیک ها رو میکنند؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام

دوستان با توجه به اینکه این نوع کسب درآمد به صورت خیلی وحشیانه @};-  و بدون تفکر ~x(  زیاد شده در چند وقت اخیر مخصوصاً در کشور گل و بلبل ما

و با توجه به اینکه بیشترین کار هم گرافیک ها انجام میدن ، میخواستم بدونم چه تاثیراتی بر روی کارت ها میزاره ؟

چون بعد از چند وقت اکثر ماینر ها کارت ها رو میفروشن اونم به دلیل ارتقاء ولی من فکر میکنم جریان چیز دیگری هستش

اگر دوستان اطلاعات جامعی دارن و همچنین قانع کننده ممنون میشم راهنمایی بفرمایند

با تشکر @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

خودت درباره کارتی که 24 ساعت در حال پردازش هست چی فکر میکنی ؟ 

لینک به دیدگاه

راستش عمر مفیدشون کمتر میشود مثلا 4 سال عمرش باشه به 2 یا 1.5 سال کمتر میشه

معمولا در دمای مطمئن چیزیشون نمیشه دلیل ارتقاشون هم دلیل خاصی نیست شاید به پولش برای کار دیگه نیاز دارند یا از این کار خسته میشوند چون پول برق 25 درصدی افزایش پیدا کرده و قیمت کوین ها در نوسان هست به احتمال زیاد براشون صرفه اقتصادی نداره

لینک به دیدگاه

راستش عمر مفیدشون کمتر میشود مثلا 4 سال عمرش باشه به 2 یا 1.5 سال کمتر میشه

معمولا در دمای مطمئن چیزیشون نمیشه دلیل ارتقاشون هم دلیل خاصی نیست شاید به پولش برای کار دیگه نیاز دارند یا از این کار خسته میشوند چون پول برق 25 درصدی افزایش پیدا کرده و قیمت کوین ها در نوسان هست به احتمال زیاد براشون صرفه اقتصادی نداره

دقیقا همینی هست که این دوست عزیز میفرمایند

بحث صرفه ی اقتصادی هستش با توجه به هزینه ی برق

کوین های جدیدی اومدن که مصرف کارت رو تا ۵۰ درصد کمتر کردن و هنگام استفاده هم کارتها کاملا خنک هستند و ماین برای اون کوین ها خیلی مطلوب تره

کلا ماینینگ برای ارزهای کریپتو چیز خیلی عجیبی نیست که برخی دوستان باهاش برخورد می کنند نزدیک به ۲ سال هست که ماینینگ انجام میشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کاذب ترین ارزی که تا حالا دیدم همین کوین ها هستن! شما درازای اتلاف انرژی که میتونه هزاران مصرف مفید برای انسان داشته باشه کوین دریافت میکنی! تازه اگر خیلی زرنگ باشی! وگرنه حالت خوبش اینه که همه پولی که گیرت میاد باید هزینه انرژی ای که تلف کردی بکنی! حالت بدش هم اینه که هزینه انرژیت بیشتر از پولی هست که گیرت میاد! بهتر نیست این همه قدرت پردازشیصرف یک چیز مفید برای علم بشه ؟ مثل Folding at Home که لا اقل قدرت پردازشی سیستم و انرژی برق صرف تحقیقات علمی و پزشکی میشه... نه حل کردن مسائل ساختگی که جوابشون به هیچ دردی نمیخوره! ( کاری که در ماینینگ انجام میشه )

لینک به دیدگاه

یه جاهایی خوندم که دوستانی که ماینینگ می کنند از برق رایگان ( امامی ) استفاده می کنند، علاوه بر اینکه حتی اگر استفاده هم نکنند از اون نوع برق، براحتی می تونند هزینه ی اون رو تأمین کنند، منتهاش اونجوری بصرفه تر میشه اینکار، اما با توجه به عنوان تاپیک باید توجه داشت که بله، اگر برای خنک سازی چیپ گرافیک و بخصوص کل کارت حساب شده کاری کردی، عمرشون اینقدر هم نباید کم بشه.

ولی به شخصه با اینکه مدت زیادی هست که قصد خرید گرافیک دارم، گرافیک های خوب دسته دومی رو میبینم که بچه ها گذاشند برای فروش و قبلش برای ماینینگ استفاده شده، خرید نمی کنم.

لینک به دیدگاه

من یه چیزی رو نفهمیدم و اون پنهان کاری این دوستان هست. یک بنده خدایی پاورش منفجر شده بود سر اتصال به 5 گرافیک، ازش پرسیدم مشخصات سیستمت چیه بزنم تو Outervision ببینم مصرفش چقدره، چه پاوری پیشنهاد بدم. طرف اصلا" پاسخ نداد و طفره رفت و سرکار گذاشت.

حالا مثلا" اگر مشخصات رو میگفت مثلا" من چیکار میتونستم بکنم؟! *dry#

لینک به دیدگاه

قطعا قابل مقایسه نیستن این کارتا با کارتی که یک گیمر استفاده می کنه.

7/24 اون هم چند ماه!

کل عمر گرافیک یک گیمر حرفه یی 1 سال باشه 1 ماه کارت روشن نیست.

:clapping:

لینک به دیدگاه

کاذب ترین ارزی که تا حالا دیدم همین کوین ها هستن! شما درازای اتلاف انرژی که میتونه هزاران مصرف مفید برای انسان داشته باشه کوین دریافت میکنی! تازه اگر خیلی زرنگ باشی! وگرنه حالت خوبش اینه که همه پولی که گیرت میاد باید هزینه انرژی ای که تلف کردی بکنی! حالت بدش هم اینه که هزینه انرژیت بیشتر از پولی هست که گیرت میاد! بهتر نیست این همه قدرت پردازشیصرف یک چیز مفید برای علم بشه ؟ مثل Folding at Home که لا اقل قدرت پردازشی سیستم و انرژی برق صرف تحقیقات علمی و پزشکی میشه... نه حل کردن مسائل ساختگی که جوابشون به هیچ دردی نمیخوره! ( کاری که در ماینینگ انجام میشه )

منم دقيقا مثل شما فكر مي كردم. تا وقتي كه از دوستم تو دانشكده اقتصاد شريف پرسيدم كه هدف اين بيت كوين ها چيه. يسري دلايل و حرف ها زد كه خيلي طولاني بود ولي خلاصه اخرش راضي شدم كه بيت كوين خيلي بهتر از پول معمولي هست. خيلي هم جالب بود.

لینک به دیدگاه

من ptc  رو به ماینینگ ترجیح میدم .................هم پولش بیشتره هم اینکه نهایت وقت ادم رو نیم ساعت  در روز میگیره نظر شما چیه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با سلام

راستش پست های 7-6 دقیقاً منظورم بود و امیدوارم دوستان بیشتر در خرید  کارت های دست دوم از این به بعد دقت کنند مخصوصاً اون دوستانی که این تاپیک رو خوندن و بعدا میخونند

با تشکر از همگی دوستان که در این موضوع شرکت کردند @};- @};- @};-

ویرایش شده توسط momo000000
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...