رفتن به مطلب

از دوستان کسی ماشین حساب FX-CP400 داره؟؟؟

AtAgAmEr
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

سلام.

اطلاعاتی در این مورد می خوام

1- قیمت چنده الان ؟

2- گارانتی داره؟

3- سرعت محاسبه نسبت به نسل قبلش؟

4- چه آپشن هایی اضافه و چی حذف شده؟( میگن گراف 3 بعدیش حذف شده!!!!!!)

ممنون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

در مورد بند 4 ( میگن گراف 3 بعدیش حذف شده!!!!!! ) از خود کاسیو پرسیدم و جوابی که دادن

و بعد که نوشتم این فانکشن ضروری هستش و .....   جوابی که گرفتم

واقعاً لذت بردم از این همه ارزش دادن به مشتری @};- @};- @};- @};- @};- :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping:

اینجا هم که همه دوستان میبینین چه برخوردی دارن

================

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...
  • کاربر ویژه

سلام

آخر سر آپدیتی دادن به این ماشین حساب که نمودار 3 بعدی هم داره

یکی گرفتم 2 روز پیش و واقعاً محشره سرعتش

در لینک زیر تست سرعت ترسیم نمودار 3 بعدی رو با کلاس پد400 و کلاس پد300 پلاس که دارم مقایسه کردم. حتی تو بالا آومدن هم سریع تر از کلاس پد300 پلاس عمل میکنه.

http://www.aparat.com/v/0CqLh

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود عطا خان ،

داداش این ماشین حساب ها از ماشین حساب های حرفه ای که روی گوشی نصب میشه یعنی سرعت بیشتری دارند ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود عطا خان ،

داداش این ماشین حساب ها از ماشین حساب های حرفه ای که روی گوشی نصب میشه یعنی سرعت بیشتری دارند ؟

سلام

دیروز عصری بردم که رو صفحش محاقظ بزنم که صاحب مغازه همین سوال رو کرد از من و منم گفتم برنامه های زیادی هستن که تو گوشی نصب میشن و محاسبات ریاضی انجام میدن ( شاید محدود ) و نمودار ترسیم میکنن ولی من ندیدم که بشه باهاشون برنامه نویسی هم کرد . یا از محیط اکسل بشه داده هایی رو فرخوانی نمود و استفاده کرد در قسمتهای مختلفش و همچنین گوشی موبایل رو نمیتونی ببری سر برخی از امتحانات ولی ماشین حساب آزاد هستش.

در مورد سرعت این ماشین حساب با گوشی موبایل میتونم بگم که 100 البته ، موبایل سریعتر هستش.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

دیروز عصری بردم که رو صفحش محاقظ بزنم که صاحب مغازه همین سوال رو کرد از من و منم گفتم برنامه های زیادی هستن که تو گوشی نصب میشن و محاسبات ریاضی انجام میدن ( شاید محدود ) و نمودار ترسیم میکنن ولی من ندیدم که بشه باهاشون برنامه نویسی هم کرد . یا از محیط اکسل بشه داده هایی رو فرخوانی نمود و استفاده کرد در قسمتهای مختلفش و همچنین گوشی موبایل رو نمیتونی ببری سر برخی از امتحانات ولی ماشین حساب آزاد هستش.

در مورد سرعت این ماشین حساب با گوشی موبایل میتونم بگم که 100 البته ، موبایل سریعتر هستش.

گفتشم شاید از ای سی های خاص یا FPGA برای پردازش سریعتر استفاده میکنه که البته گفتید انگاری سریعتر نیست .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

قیمتشون چقدر هست ؟

من از تهران 790 قیمت گرفتم که خوب با بررسی توسط دوستانم دیدم قابل اعتماد نیستش . در تبریز هم 845 قیمت گرفتم که با هزینه پستی برام 875 تموم میشد در نتیجه از ارومیه گرفتم 885 تومن با یکسال گارانتی ( تهران و تبریز هم داشت - تهران کتابچه راهنمای فارسی نداشت و گفت باید جدا تهیه کنین ولی تبریز و ارومیه داشت به زبان فارسی )

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

گفتشم شاید از ای سی های خاص یا FPGA برای پردازش سریعتر استفاده میکنه که البته گفتید انگاری سریعتر نیست .

تست نکردم و براساس پردازنده موبایل گفتم . الان دنبال برنامه ترسیم سه بعدی برا موبایل میگردم و پیدا کنم یه تست ازش میزارم و پیدا کردی به منم اطلاع بده

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

تست نکردم و براساس پردازنده موبایل گفتم . الان دنبال برنامه ترسیم سه بعدی برا موبایل میگردم و پیدا کنم یه تست ازش میزارم و پیدا کردی به منم اطلاع بده

نه اینجوری حساب نکن ، سخت افزار های خاص قادر به پردازش های خاص بسیار سریعتر از پردازنده مرکزی هستند .

به طور مثال یک کارت گرافیک 100 دلاری محاسبات شیدینگ رو از یک سی پی یو Intel Xeon E7-8890 با قیمت 7000 دلار ده ها برابر سریعتر انجام میده .

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من برنامه 3d graph  رو دانلود کردم و قسمت 3 بعدی 3 پارامتری داره ولی یکی از فانکشن ها رو نداره .

تو عکس مشخص کردم با قلم

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عطا جان یه سرچی بزن نسخه تحت وبش رو پیدا کن با مرورگر گوشی برو همون سایت .

البته اینجوری قابل به مقایسه نیست چون جاوا اسکریپت سرعت پایین تری داره ولی خوب خیلی چیز هارو مشخص میکنه .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عطا جان یه سرچی بزن نسخه تحت وبش رو پیدا کن با مرورگر گوشی برو همون سایت .

البته اینجوری قابل به مقایسه نیست چون جاوا اسکریپت سرعت پایین تری داره ولی خوب خیلی چیز هارو مشخص میکنه .

براچی تحت وب ؟؟ تحت وب چی؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

براچی تحت وب ؟؟ تحت وب چی؟

ماشین حساب با قابلیت رسم گراف سه بعدی .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ماشین حساب با قابلیت رسم گراف سه بعدی .

فکر نکنم مقایسه بهتری بشه . باید رو گوشی یا تبلت آندروید باشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر نکنم مقایسه بهتری بشه . باید رو گوشی یا تبلت آندروید باشه

توی مرورگر گوشی بازش کن .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

یک نرم افزار برای اندروید و ای او اس هست 29.99 دلار قیمتش هست ماشین حساب مهندسی هست کسی میدونه اسمش چیه ؟

شبیه این هست 

Calculator-%2B%2B-a.jpg

ویرایش شده توسط Extreme Plus
لینک به دیدگاه

یک نرم افزار برای اندروید و ای او اس هست 29.99 دلار قیمتش هست ماشین حساب مهندسی هست کسی میدونه اسمش چیه ؟

شبیه این هست 

Calculator-%2B%2B-a.jpg

فکر میکنم این باشه

http://soft98.ir/mobile/android/15673-Calculator-Plus-Android.html

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

این خودهمین هست ولی یکی شبیه این هست ولی حرفه ای تر 30 دلار قیمتش هست کرکش هم نیست 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...