رفتن به مطلب

INTEL CORE I7 930 +MB ASUS RAMPAGE II EX

Recommended Posts

سلام دوستان با خودم گفتم حالا که دارم VGA رو عوض میکنم یه دستی هم به سر اینا بکشم :)

1. cpu که به اندازه کافی شناخته شده هست پس توضیح خاصی نمیخواد. به صورت tray هست و سالم از هر لحاظ!

2 . مادربرد رو همونطور که میدونید جز سری ROG هست که خوراک GAME وOVER هست.کارتن مادربرد نیست و فقط خود مادربرد+کارت صدا+فن nb و کابهای ساتاش هست.

چون قیمت دقیق ندارم اول شما قیمت بدید تا قیمت مشخص بشه.و بعلاوه فروش تعویض هم دارم با cpu وmb 1155 و یا 1150 

cpu i5 مد نظرم هست.( قیمت ها توافقی)

برای تحویل ترجیحا تهران.

موفق باشید. @};-

post-9752-0-30363200-1397625069_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

دوست عزیز من از بارار ایران سی پی یو i7 930 رو قیمت گرفتم 270 میخرن من فکر کنم 320 برای فروش قیمت خوبی باشه، مادر بورد رو گفتن تا نبینن قیمت نمیدن،

مادر بورد هم چون usb3.0 و sata 6/gb نداره ویه کم هم قدیمی 300، من مادر برد و سی پی یو رو 620 خریدارم،تهران،حطوری.

لینک به دیدگاه

عزیز cpu i3 رو 300 تومن خرید فروش میکنن تو فروم نه i7 رو!

قیمت cpu بیشتر از این مقدارها هست.

لینک به دیدگاه

عزیز من برای هردوش قیمت خوبی دادم،باور کن خودم امروز تلفنی از پاساژ ایران قیمت گرفتم گفتن 270 حالا میگیم 50 هم میخوان سود کنن 320 بفروشن ، که میشه قیمت پیش نهادی من.

الان یه سرچ زدم دیدم i7 930 رو با فن ارجینال توی پرشین 370 فروختن، قیمت فن ارجینال چنده؟ 20 تومن نمیشه؟

این هم لینکش : http://forum.persiantools.com/threads/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-i7-930-cpu.524707/

با قیمت اولیه من خیلی خیلی هم اختلاف نداشت.

یه کار دیگه هم میشه کرد من قیمت ها رو اصلاح میکنم:

سی پی یو : 350

مادربرد  : 290

شد 640 خوبه؟

لینک به دیدگاه

up

پيشنهاد قيمت نبود؟ تعويض چطور؟

بيخيال شم يعني؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

تعویض با AMD پایینتر هم داری عزیز؟

لینک به دیدگاه

آقا پویا سلام

اگر فروش جدا و تکی دارید من مادر برد رو به قیمت خوب خریدارم، فکر کنم اینطوری سریع تر و به قیمت مد نظرت میفروشی...

در صورت تمایل شرایط رو برام پ.خ کن، ممنونم.

لینک به دیدگاه

تهران هستم.

ولی اینجوری که بعد از 20 ساعت با هم مکالمه میکنیم فکر کنم معاملمون یه سالی طول بکشه : :laughing: :laughing: :laughing: :x
واسه همین شماره تلفنم رو توی پیغام خصوصی برات میزارم که کارا سریع تر پیش بره...

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...