رفتن به مطلب

مشکل Fatal Eror

mhmd72
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت همه دوستان و اساتید 

یکی از دوستان من درحال استفاده از سیستم بوده که سیستمش ناگهان خاموش شده و بعد از اینکه سیستم رو روشن کرده دیگه سیستم تصویر نداده. کیس رو پیش من اوردن و من هم رم و گرافیک و پاور رو عوض کردم اما متاسفانه نتیجه نگرفتم بعد از اون مادربرد رو Clear CMOSکردم و باطری مادربرد رو خارج کردم بعد از روشن کردن سیستم بالا اومد و داخل ویندوز رفت و همه چیز درست بود اما موقعی که ریست میکنم Error زیر رو میده و باید دوباره مراحل قبل رو انجام بدم میخواستم از شما دوستان کمک بگیرم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید @};-

مدل مادریرد : Asus P5Q SE

CPU: Intel Pentium D

RAM: 1GB DDRII Kingstone

Power : TSCO

VGA: 9500 GT

H.D.D : 80GB Maxtor

post-12889-0-97587100-1397681899_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان کسی نیست کمک کنه؟

Sent from my C6602 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوست من تا اونجایی که میدونم وقتی این ارور رو میده که کامپیوتر تشخیص بده سیستم دستکاری شده، مثلا شاید اون طرف رفته یچیزی رو آپدیت کرده یا سیستم از حالت آپدیت فکتوری در اومده باشه

شما برو بایوس قبلی مین رو نصب کن یا ببرش بایوس اصلیش رو بازگردونن به احتمال زیاد درست بشه، تو خوده دفترچه هم ممکنه نوشته باشه مشکلش چیه.. توی مین بورد های ایسوس این مشکل پیش میاد

لینک به دیدگاه

یه کار دیگه هم که میتونی انجام بدی اینه که با قند شکن (ف.ی.ل.ت.ر ش.ک.ن) بری داخل youtube واونجا در مورد مشکلت سرچ کنی که حتما میتونی به جوابش اونم با آموزش تصویریش برسی

دیگه بهتر از اینا به ذهنم نمیرسه

(ولی به احتمال زیاد یا آپدیت کرده یا یه قطعه ای چیزی اضافه کرده ولی میتونم بگم تقریبا با برگردوندن بایوس به حالت اصلیش (از اول آپدیت کردن بایوس) این مشکل بر طرف بشه)

ویرایش شده توسط vampirekain
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت همه دوستان و اساتید 

یکی از دوستان من درحال استفاده از سیستم بوده که سیستمش ناگهان خاموش شده و بعد از اینکه سیستم رو روشن کرده دیگه سیستم تصویر نداده. کیس رو پیش من اوردن و من هم رم و گرافیک و پاور رو عوض کردم اما متاسفانه نتیجه نگرفتم بعد از اون مادربرد رو Clear CMOSکردم و باطری مادربرد رو خارج کردم بعد از روشن کردن سیستم بالا اومد و داخل ویندوز رفت و همه چیز درست بود اما موقعی که ریست میکنم Error زیر رو میده و باید دوباره مراحل قبل رو انجام بدم میخواستم از شما دوستان کمک بگیرم ممنون میشم بنده رو راهنمایی کنید @};-

مدل مادریرد : Asus P5Q SE

CPU: Intel Pentium D

RAM: 1GB DDRII Kingstone

Power : TSCO

VGA: 9500 GT

H.D.D : 80GB Maxtor

سلام

این شاید مشکل رو حل کنه

سیستم رو ریستارت کن

برو بایوس ستاپ با زدن کلید DEL

منوی BOOT بعدش Boot Setting یا یه چیزی شبیه به اون

بعدش برو Go Open Warning  بعدش Set رو بزن Reset

حالا ذخیره کن و بیاد بیرون / اکثراً با زدن کلید F10 اینکار انجام میشه

یه نگاه به دفترچه راهنماش بنداز در مورد این خطا نوشته هایی میبینی

http://www.mygarage.ro/attachments/pc-mechanics/33696d1247472574-asus-p5q-pro-chasis-intruded-chassis.jpg

http://www.mygarage.ro/attachments/pc-mechanics/33698d1247472574-asus-p5q-pro-chasis-intruded-chassis_jumper.jpg

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

راهنمای P5Q-SE

راهنمای P5Q

راهنمای P5Q-SE-PLUS

ویرایش شده توسط atagamer
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...