رفتن به مطلب

فروش اینترنت بیسیمی پرسرعت

mr.xmh
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان زدم تو کار اینترنت دهی

فعلا فقط محدوده شمرون رو میتونم پوشش بدم خط اصلی هم 64 مگ هست . برای این محدوده کافیه سرعتی هم به کسی نمیدم فقط و فقط حجمی

سرعت بالای 16 مگ میزنه تو اسپید تست و همه چیز اوکی هست .

الان کیا شمرون هستن؟! البته اینجا ها دیگه دیباجی - دولت - منظریه ----- صدر رو نمیدونم من میفرستم ولی فکر کنم نویز باشه برای پل صدر باید تست بشه

بعد دیگه کلا شما ببین من تو این منطقه هستم 5 کیلومتر بگیر دور من بچرخ دیگه :D

قیمت ها هم عالیه

هر 100 گیگ 400 تومن

حجم پایین اخرش 10 گیگ ماهی 80 تومن

اگه کسی مدل دیگه ای خواست دارم با تشکر

لینک به دیدگاه

اقا همین الان تست جدید طرف توی میدون ونک هست و من هم توی منظریه هستم داره 900 کیلیوبایت دانلود میکنه . عجیبا و قریبا خوبه ولی مممکنه بکل قطع شه

اسم وایرلس اینه  

Free-800

رمزش هم 09393909090

وصل بشید و یوزر و پسور رو lion

lion

بزنید

روی فرکانس 2.4 هستم الان هرکی وصل شد یه تست سرعت هم بده با منطقش

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این سرویس هارو چه جوری راه اندازی میکنید ؟ ماهواره ایه ؟ :eek:

لینک به دیدگاه

نه رفتم خط اختصاصی خریدم با چندتا دستگاه بستم روی دکل دارم ارایه میدم

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

دوست این کار مجوز می خواد اگه بفهمن هم اینترنت جمع می شه هم جریمه می شید .

لینک به دیدگاه

نترس مجوز از 2 سال پیش دارم و شرکت ثبت شده هم هست

لینک به دیدگاه

ای ول داداش،خوشم میاد که اینکاره ای :cool:

با آدمائی که فکرای خوب میکنن و متفاوت و خلاق هستن خیلی حال میکنم

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این سرویس هارو چه جوری راه اندازی میکنید ؟ ماهواره ایه ؟ :eek:

بزودی ""اینترنت از آسمان"" هم وارد ایران میشه، یه دستگاه گیرنده هست، با قیمت فکر کنم 400 یا اگر اشتباه نکنم 700 دلار، سالانه هم یه مبلغ اندکی پرداخت می کنی، فقط مبلغ اولیه اش یه مقدار زیاده ولی اینترنتت رو با قیمت تقریباً جهانی دریافت می کنی و تمام... توی غار علی صدر هم میشه ازش استفاده کرد، مثل چیزی که قرار بود ایرانسل باشه ولی مجلس نگذاشت.

اینو یه جایی خونده بودم، منتهاش یادم نمی آد که کجاست، اگر لینکش رو پیدا کنم حتماً میگذارم، توی متن خبر یکی از سایتهای IT ایرانی بود.

ویرایش: من نوشتم "اینترنت ماهواره-ای"، چرا شد اینترنت از آسمان؟... این انجمن یه چیزیش میشه ها...  :laughing: - فکر کنم بخاطر اعمال فیلترینگ کلمات توسط مدیریت هست... دوباره هم همین شد...  :-?

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

بزودی ""اینترنت از آسمان"" هم وارد ایران میشه، یه دستگاه گیرنده هست، با قیمت فکر کنم 400 یا اگر اشتباه نکنم 700 دلار، سالانه هم یه مبلغ اندکی پرداخت می کنی، فقط مبلغ اولیه اش یه مقدار زیاده ولی اینترنتت رو با قیمت تقریباً جهانی دریافت می کنی و تمام... توی غار علی صدر هم میشه ازش استفاده کرد، مثل چیزی که قرار بود ایرانسل باشه ولی مجلس نگذاشت.

اینو یه جایی خونده بودم، منتهاش یادم نمی آد که کجاست، اگر لینکش رو پیدا کنم حتماً میگذارم، توی متن خبر یکی از سایتهای IT ایرانی بود.

ویرایش: من نوشتم "اینترنت ماهواره-ای"، چرا شد اینترنت از آسمان؟... این انجمن یه چیزیش میشه ها...  :laughing: - فکر کنم بخاطر اعمال فیلترینگ کلمات توسط مدیریت هست... دوباره هم همین شد...  :-?

دوست عزیز من مجوزشو رو بعد عمری امروز گرفتم :)))))   حدود 20 میلیون تومن هم هزینه دستگاه دادم از پارس انلاین هم گرفتم و به من گفتن اینترنت خط ایران به هیچ دردی نمیخوره :))) خودشون هم ارهههه

قیمت مجوز حدود 100 تومن هست فقط گرید شرکت باید بالا باشه و به هرکسی نمیدن و من هم برای یکی از ای اس پی ها خریدم الان سرعتش عالی هست

میخواین یه تست بدم وصل شید تجهزیات هم نانو 5 کار راه اندازه الان من دارم به سیدخندان هم سرویس میدم

شریک هم میپذیرم درامدش که عالیه خداروشکر

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...