رفتن به مطلب

فروش مادربرد crosshair vformula-z و سی پی یو 8350 و هارد seagate ۱ترابایت

Recommended Posts

سلام دوستان من عضو جدید هستم امیدوارم با هم رفیق باشیم چون لازمه پی سی بازی و یا ماشین بازی فعالیت در انجمن هستش - من به تازگی - شاید ۴-۵ ماه بشه از ماشین بازی دل کندم  و به سیستم بازی رو اوردم و دوست دارم تجربه کنم و از شما دوستان بیاموزم - فعلا برای شروع قصد دارم مادربرد crosshair v formula-z  و سی پی یو 8350 م  رو بفروشم  به همراه یک هارد seagate 1ترابایتی که اگر ریکاوری بشه ۱۶ گیگ فیلم مسابقات بوکس هستش-کل سیستم ۴ ماهه خریداری شده و بسیار کم روشن بوده و مطمءن باشید با قطعه نو هیچ فرقی نمیکنه - در صورت مشتری قطعی بودن میتونید تشریف بیارید تست کنید- قیمت ۱میلیون و ۳۰۰ هزار تومان.گارانتی هر دو ویستا هست که همه میدونن تعویض داره (به سادگی ).این  مادربرد رو ۹۳۰ هزار تومن خریدم(کاملا به قیمت روز بود) سی پی یو رو هم ۷۵۰ خریدم و هارد رو ۱۹۰ هزار تومان که میشود ۱ میلیون و ۸۷۰ هزار تومان - کاهش قیمت  و دست دو بودنش رو هم لحاظ کردم شد ۱میلیون ۳۰۰هزار تومان-خواهش میکنم تو سر مال نزنید----  راستی این هم عکس ماشینم هست با موتور mi16که چندسال طول کشید تا جمع بشه- در انجمن تیونینگ تاک شماره موبایلم هم در زیر پستهام در همون سایت تیونینگ تاک هستش http://www.tt.tuningtalk.com/forum/viewtopic.php?f=224&t=82416&sid=97a4e9c65d7eb6026ed09c8447d106be&start=20 یک از هیولاترین و زیباترین ماشینهای کشور بود .امیدوارم از شما دوستان بیاموزم و روزی سیستم فوق حرفه ایی جمع کنم - البته میدونم چند سالی کار داره تا با کمک شما راه بیافتم. راستی مخلص همتون امیر هستم.

post-15838-0-39225000-1397775879_thumb.jpg

post-15838-0-06511800-1397776328_thumb.jpg

ویرایش شده توسط iran1981
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز.بذار جزو اولین کسایی باشم که بهت خوشامدمیگم وپیوستنتو به خانواده بزرگ لیون تبریک میگم @};- @};- @};-

خوب جایی اومدی.اینجا دوستان بسیار زیادی داره که بارعلمی وتجارب  بالایی درزمینه های مختلفی دارند که میتونی باتبادل نظر ازشون بهره مند بشی.

ماشینتم خیلی خوشکل بود هم نمای بیرونش هم داخلش.موفق باشی ;) ;)

لینک به دیدگاه

عزیز خودت که تو کار بودی،این رسمش نیست،

قیمتی که دادی در وقع قیمتی که خریدی -30% عرف هست

قیمت سی پی یو تون :

http://lioncomputer.ir/product/2044/AMD%20FX-8350%20AM3+%20Processor/

قیمت بوردم دارم متاسفانه که  اونم حد اقل 100 کمتر از اونی هست که شما مطرح کردین

در مورد هارد و پاور هم همیشه بیشتر از عرف کم میشه قیمت(چون اصطحلاکشون به مراتب بالاتره)

خلاصه همه اینا میشه این که اگه میخوایین فروش خوبی داشته باشید، باید تو قیمتتون تجدید نظر کنید.

در مورد ماشنتون هم بگم که خیلی خوشگله،مشخصه کلی زحمت کشیدید براش.

:)

لینک به دیدگاه

داداش گلم اگر دقت کنی تو همون لینکی که گذاشتی نوشته شده موجود نیست ضمنا قیمتی که پاش نوشته شده به روز نیست - قیمت به روز رو حضوری از بازار بگیرید اون هم از جاهایی که موجود آماده فاکتور دارند - تو همین چند روز اخیر قیمتا فرق کردن (من هم میخوام بفروشم تو همین موج گرونی خرید کنم چون تا آخر شهریور اوضاع بدتر میشه که بهتر عمرا بشه؛ وانگهی هر کسی میتونه رو مالش قیمت بزاره . یقین دارم قیمتیکه گذاشتم عالیه.دوستان قیمت روز رو از داخل بازار بصورت حضوری بگیرند - چند ماه پیش در حالیکه این مادر برد رو تخمش رو ملخ خورده بود 930 خریدم -3تا پاساژ رو زیر پاگذاشتم کسی نداشت که ارزونتر بده  سزای گرانفروش نخریدنه ، نخر داداش گلم ایرادی نداره که من دلگیر نمیشم. در مورد ماشین هم باید بگم شما لطف داری - تیم پژو فرانسه با این موتور 2 بار قهرمان رالی جهان شده و همپای جنسیس راه میره ، توی دنیا تمام ماشین بازا  از این موتور به بزرگی یاد میکنن.

ویرایش شده توسط iran1981
لینک به دیدگاه

توجه :  دوستان عزیز لطف کنید قبل از تماس با موبایل من ، حتما حتما در تاپیک پیام بدید . در غیر این صورت به هیچ تماسی پاسخ داده نخواهد شد.

لینک به دیدگاه

فقط در صورت به توافق رسیدن در معامله (آنهم در سایت )تماس بگیرید - تا لا اقل بدونم با کدوم کاربر طرف حساب هستم.در پیام خصوصی در خدمتتون هستم

لینک به دیدگاه

به صورت تلفنی با ایشون هماهنگ شد که اگه تا امشب مشتری دیگه ای نداشت با هم معامله کنیم

استارتر لطفا تایید کنند

لینک به دیدگاه

فقط در صورت به توافق رسیدن در معامله (آنهم در سایت )تماس بگیرید - تا لا اقل بدونم با کدوم کاربر طرف حساب هستم.در پیام خصوصی در خدمتتون هستم.

به این پست توجه کنید

نتیجه معامله در سایت مشخص میشود 

لینک به دیدگاه

به صورت تلفنی با ایشون هماهنگ شد که اگه تا امشب مشتری دیگه ای نداشت با هم معامله کنیم

استارتر لطفا تایید کنند

تایید میشود.

لینک به دیدگاه

معامله انجام شد در ضمن ایشون خیلی ادم خوش برخورد و باحالی هستن @};- @};-

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...