رفتن به مطلب

Raid دو هاردSSD و راهنمایی در این مورد

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت دوستان می خواستم بدونم رید دو هارد SSD رو سرعت چقدر تاثیر داره - مدل هارد من Corsair Force GS 128 GB هستش - اصلا ارزش هزینه کردن داره یه هارد دیگه همین مدل بگیرم واینا رو رید کنم یا یک هارد پر سرعتتر رو پیشنهاد میکنید - نظرتون درمورد هاردی که الان دارم چیه - اگه هارد بهتری رو سراغ دارید با توجه به موجودی بازار پیشنهاد بدید - راستی هارد Samsung Evo pro تو بازار پیدا میشه با تشکر

لینک به دیدگاه

دوست خوبم،

SSD خوبیه اگر Raid0 ببندید سرعتش خیلی بهتر میشه. اما قبل از اون، مشخصات سیستم شما چیه؟

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستمم اینه

MB : Asus Z87 Deluxe Quad

CPU : Intel Core i7 4770k Haswell

VGA : Asus GTX 780 Ti 3GBD5 DCII

Ram : Gskill TridentX 16GB 4GBx4 2400Mhz C10

Hard : WD Caviar Green 3 TB 64MB SATA3 HDD + Corsair 128 GB Force GS

Power : Cooler Master 1200w Gold

Windows 8.1 pro 64-bit

اون هارد سامسونگ بالا رو مدلش رو اشتباه گفتم مدلش اینه Samsung 840 Pro - این هارد تو بازار پیدا میشه اگه 128GB باشه بهتره

لینک به دیدگاه

دوستان نظرتون در مورد این دو هارد SSD چیه

Adata XPG SX910 128GB

Intel 520 120GB

البته در مقایسه با Raid دو هارد Corsair Force GS 128GB کدوم بهتره یکی از هاردای بالا رو بگیرم یا همون دو تا هاردو Raid0 ببندم

لینک به دیدگاه

دوستان نظرتون در مورد این دو هارد SSD چیه

Adata XPG SX910 128GB

Intel 520 120GB

البته در مقایسه با Raid دو هارد Corsair Force GS 128GB کدوم بهتره یکی از هاردای بالا رو بگیرم یا همون دو تا هاردو Raid0 ببندم

این جا لینکی هست که یک نفر دو SSD مدل شما ولی حجم 240 گیگش رو RAID0 کرده و نتایجش رو گذاشته. البته مدل SSD شما 128 هست و قاعدتا" باید نتایج ضعیفتری بگیری نسبت به این تست ولی در هر صورت افزایش سرعت چشمگیر خواهد بود.

اون مدل SSD هایی که نام بردین فرق زیادی با SSD خود شما ندارند. فقط Samsung 840 Pro از مدل شما سریعتره که در بازار نیست. نهایت اگر بحث سرعت مطرح باشه، 2 تا SSD در RAID0 سریعتر از یک SSD (حالا هر مدلی که میخواد باشه حتی Samsung 840 Pro) عمل میکنه.

من پیشنهادم همون RAID0 هست با همون SSD که دارید.

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

باتشکر صمیمانه از راهنماییتون

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز 

کلا ssd های corsir , adata ووو به جز سامسونگ طبق تستهایی که من انجام دادم سرعت رایت بسییار پایینی دارند تو همین تستی هم که قرار دادید میتونید مشاهده کنید که حتی در حالت ride0 هم 344 سرعت رایت شده ولی مثلا الان samsung 840 pro & evo سرعت رایتش به تنهایی حدود 500 الی 515 وایمیسته و در حالت رید حدود 800 الی 900 و حتی 1000 

پیشنهاد میکنم که قبل از خرید کورسیر این کورسیر رو به قیمت مطلوبی بفروشین و دو تا سامسونگ 840 پرو یا ایو تهیه کنین چون دارای سرعت بسیار بسیار عالی هستند 

لینک به دیدگاه

نتایج Raid با دو نرم افزار دیگه ( Raid0 با دو هارد SSD Corsair Force GS 128GB هستش وبا ویندوز 8.1 این بنچمارک گرفته شده است

post-15536-0-73700300-1398260262_thumb.jpg

post-15536-0-05617700-1398260296_thumb.jpg

post-15536-0-88813300-1398260316_thumb.png

لینک به دیدگاه

اینم بنچمارک هارد Adata XPG SX910 256GB

post-15536-0-79977100-1398261004_thumb.jpg

post-15536-0-77984100-1398261028_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

دوستان عزیز لیونی بنچمارک دو هارد WD Caviar Black 3TB و WD Caviar Green 3TB هم گرفتم

post-15536-0-39293800-1398261515_thumb.jpg

post-15536-0-54040700-1398261550_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

نتایج Raid با دو نرم افزار دیگه ( Raid0 با دو هارد SSD Corsair Force GS 128GB هستش وبا ویندوز 8.1 این بنچمارک گرفته شده است

علیرضا جان

نتایج فوق العاده است!

منم آرزومه روزی دو SSD رو باهم raid0 کنم.

آفرین به پشتکارت و موفقیتت در تنظیم صف بندی raid

لینک به دیدگاه

باتشکرازراهنماییتون-منم به شما بابت مقاله های خوبتون مخصوصا تنظیمات ssd برای ویندوز 8.1 تبریک ميگم هر وقت ویندوز نصب میکنم این تنظیمات انجام میدم-بادانش بالایی که شما تو این زمینه دارین حتما به آرزوتون میرسین

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوست عزیز برای اینکه حداکثر سرعت خواندن و توشتن در فن آوری Raid رو بگیرید ، پیشنهاد میکنم از یک نسخه فریمور برای هر دو SSD استفاده کنید . 

نکته : در Raid 0 احتمال بروز مشکل برای ویندوز هست ، پس هیچ وقت به درایو C که داخلش OS دارید ؛ اعتماد نکنید واز فایلهاتون Backup بگیرید. 

لینک به دیدگاه

با درود دوست عزیز-فریمور دو تا هارد یکی بود میشه به مشکلاتی که برای ویندوز تو حالت Raid به وجود میاد اشاره کنید-ویندوزم 8.1 هست

لینک به دیدگاه

دوستان سلام - میخواستم بدونم تو حالت Raid0 چجوری فریمور هاردامو آپدیت کنم ( اگه این کار امکان پذیر باشه) نرم افزار Corsair SSD Toolbox گزینه آپدیت فریمورش غیرفعاله یعنی هاردارو تو حالت Raid0 نمیشناسه - اگه فریمور هارد آپدیت نکنم مشکلی برای هارد به وجود میاد

لینک به دیدگاه

دوستان سلام - میخواستم بدونم تو حالت Raid0 چجوری فریمور هاردامو آپدیت کنم ( اگه این کار امکان پذیر باشه) نرم افزار Corsair SSD Toolbox گزینه آپدیت فریمورش غیرفعاله یعنی هاردارو تو حالت Raid0 نمیشناسه - اگه فریمور هارد آپدیت نکنم مشکلی برای هارد به وجود میاد

تو حالت RAID0 نمیشه فیرمورش رو آپدیت کرد.

شما قبلش چک کن ببین اصلا" فیرمور جدیدتر از مال شما اومده بعد دوباره از اول باید RAID رو به هم بزنی روی AHCI قرار بدی و دونه به دونه فیرمورش رو آپدیت کنی.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قبل از اینکه هاردارو Raid0 ببندم فریمورشو آپدیت کردم جالب اینه که دوتا هارد SSD دقیقا یک مدل هستند فقط یکشو حدود یکسال قبل خریدم ویکی دیگه چند روز قبل هارد جدیده فریمورش آپدیت شد ولی هارد قبلیم آپدیت نشد الان نسخه فریمور هاردا با هم فرق داره این میتونه مشکل ساز بشه

post-15536-0-29436800-1398319355_thumb.jpg

post-15536-0-92079400-1398319393_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

هر کدام از SSD ها را بصورت جداگانه ، برای آپدیت به یک سیستم دیگر وصل کنید (اگر هارد معمولی دارید و داخلش ویندوز دارید باهاش سیستم را بالا آورده و تک تک اقدام به بروز رسانی کنید )

لینک به دیدگاه

دوست عزیز قبل از اینکه هاردارو Raid0 ببندم فریمورشو آپدیت کردم جالب اینه که دوتا هارد SSD دقیقا یک مدل هستند فقط یکشو حدود یکسال قبل خریدم ویکی دیگه چند روز قبل هارد جدیده فریمورش آپدیت شد ولی هارد قبلیم آپدیت نشد الان نسخه فریمور هاردا با هم فرق داره این میتونه مشکل ساز بشه

attachicon.gifimag 01.JPG

attachicon.gifimage 02.JPG

بله ميتونه مشكل ساز بشه، 

همون كارى كه آقا ميكائيل گفتن انجام بده، و مجدد همه ى مراحل رو برو.

لینک به دیدگاه

هارد SSD که اول خریدمشو قبل اینکه Raid0 ببندم با نرم افزار خود Corsair فریمورشو میخواستم آپدیت کنم که پیغام Frimware is up to date روداد - ولی هارد جدیده فریمورش آپدیت شد - انجام دوباره این مراحل فکر میکنم بی فایده باشه چون این کارایی که گفتید قبل از اینکه Raid ببندم انجام دادم بازم بابت راهنماییتون ازتون تشکر میکنم

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...