رفتن به مطلب

کمک برای اورکلاک رم

Recommended Posts

• کاربر ویژه

با سلام و عرض خسته نباشید.

من یک رم داشتم که با زمان 9-9-9-24 هست و در رنکینگ دادن ویندوز به قطعات دارای کمترین امتیاز بعد از هارد را آورده است!

می خواستم ببینم اگه میشه راهنماییم کنید که بتونم این رم رو تا حدودی با اور کردن تنها زمان کمتری بهش اختصاص بدم! ممنون میشم. خیلی فشار هم نمی خواهم به رم آورده بشه فقط در حد مطلوب لطفا!

قطعات من به این شکل هست!

c.p.u:core i7 920

m.b:asus p6t deluxe

ram:g.skill dr3-1600 pc3-12800 1024mb*3 cl9-9-9-24 1.5~1.6v

v.g.a:4830 his

h.d.d:320

power:1050 cute

---------------

ممنون میشم نظرتون رو در رابطه با پاورم نیز بدین! چجوریه این مدل! من اصلا دربارش چیزی نمیدونم!

برای سی پی یو نیز اگه فن یا کولر خاصی در نظر دارید بفرمایید ممنون.قیمت زیاد مهم نیست مهم کارایی می باشد.

---------------

توضیحاتتون رو اگه میشه برای اور یا دقیق بنویسد که چکار باید بکنم و چه نرم افزاری نیاز دارم یا اینکه عکس بزارید!

باز هم تشکر.:D

لینک به دیدگاه

نرم افزار خاصی نمیخاد با نرم افزار مادربورد یا از راه ستاپ میشه امتحان کرد و ولتاژ وc l وتغیر داد باید ببینی در کدوم حالت سیستم پایدار تره وزیاد بهش فشار نمیاد

در مورد پاور اگه تا 800 realباشه خوبه در مورد این مارک تا الان ندیدمچطوره

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

نیمای عزیز سلام

ابتدا خدمتتون عارض بشم که زیاد تحت تاثیر امتیازی که ویندوز به قطعاتتون میده قرار نگیرید.!در مورد اورکلاک هم از داخل بایوس میتونید زمان تاخیرها رو به 8-8-8-24 تغییر بدید.البته تست پایداری رو فراموش نکنید همچنین ولتاژ رم رو هم دست نزنید(اینو حتما یادتون باشه).

ممنون میشم نظرتون رو در رابطه با پاورم نیز بدین! چجوریه این مدل! من اصلا دربارش چیزی نمیدونم!

بنده از قیمت پاور شما بی اطلاع هستم.ولی درمورد کیفیت پاورهای iCute:محصولات این شرکت توسط کمپانی ATNG طراحی و ساخته میشه و در حد رده متوسط مطرح هستند.البته اگه با قیمت خوبی این محصول رو تهیه کردید که هیچ.

برای سی پی یو نیز اگه فن یا کولر خاصی در نظر دارید بفرمایید ممنون.قیمت زیاد مهم نیست مهم کارایی می باشد.

منتظر کولرهای Thermalright باشید که توسط Lion تا چند هفته ی دیگر عرضه خواهد شد.

ویرایش شده توسط Maximus
لینک به دیدگاه

با سلام و عرض خسته نباشید.

من یک رم داشتم که با زمان 9-9-9-24 هست و در رنکینگ دادن ویندوز به قطعات دارای کمترین امتیاز بعد از هارد را آورده است!

می خواستم ببینم اگه میشه راهنماییم کنید که بتونم این رم رو تا حدودی با اور کردن تنها زمان کمتری بهش اختصاص بدم! ممنون میشم. خیلی فشار هم نمی خواهم به رم آورده بشه فقط در حد مطلوب لطفا!

قطعات من به این شکل هست!

c.p.u:core i7 920

m.b:asus p6t deluxe

ram:g.skill dr3-1600 pc3-12800 1024mb*3 cl9-9-9-24 1.5~1.6v

v.g.a:4830 his

h.d.d:320

power:1050 cute

---------------

---------------

توضیحاتتون رو اگه میشه برای اور یا دقیق بنویسد که چکار باید بکنم و چه نرم افزاری نیاز دارم یا اینکه عکس بزارید!

باز هم تشکر.:confused:

سلام دوست عزیز...

امید جان (Maximus) درست می گن! زیاد به اون امتیاز ویندوز دقت نکنید...

چون به عوامل زیادی بستگی داره! حجم حافظه هم بی تاثیر نیست...:D

ولی می تونید حالت های پایین رو چک کنید!

DDR3 1333 CL7

DDR3 1600 CL8

DDR3 1800 CL9

بهتر هست که بدون افزایش ولتاژ به یک پروفایل مناسب دست پیدا کنید... چون افزایش ولتاژ رم در این پلتفورم چندان بی خطر نیست... (هرچند تا 1.8 vDimm هم عموما نباید مشکلی پیش بیاد)

پاورقی:

انگار هم شهری هستیم؟ :confused:

ویرایش شده توسط Olesius
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با تشکر از دوستان cl8 رو امتحان می کنم!بازم ممنون!

power:icute titanium pro series ATX2.3 80Plus

olesius

عزیز اگه هم شهری هستیم پیام بده بیام یاد گیری و شاگردی و از این حرفا اگه زحمتی نیست!:D

ویرایش شده توسط nima2007
لینک به دیدگاه

با تشکر از دوستان cl8 رو امتحان می کنم!بازم ممنون!

power:icute titanium pro series ATX2.3 80Plus

olesius

عزیز اگه هم شهری هستیم پیام بده بیام یاد گیری و شاگردی و از این حرفا اگه زحمتی نیست!:D

این چه حرفیه دوست عزیز... ما خودمون هنوز شاگردیم!

عذر می خوام...

عکس تون خیلی آشنا بود با یکی از دوستان اشتباه گرفتم...:confused:

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...
  • کاربر ویژه

با سلام مجدد من نتونستم پیدا کنم که چه چیزی رو باید عوض کنم تو بایوس سیستمم!:(

اگه میشه دقیق تر توضیح بدین! خیلی شرمنده!#-o

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...