رفتن به مطلب

نسخه XBOX ONE و PS4 عنوان Watch Dogs یکسان است

Recommended Posts

آقای کالین گراهام کارگردان انیمیشنی بازی Watch dogs طی مصاحبه ای با سایت VideoGamer.com صحبت هایی درباره دو نسخه XBOX ONE و PS4 بازی Watch Dogs کرده است. وی معتقد است تلویزیونی که بازیکنان در آن به اجرای بازی می پردازند موجب ایجاد تفاوت بین دو نسخه بازی خواهد شد.

وی همچنین درباره اینکه چرا اکثر ویدئوهای بازی از نسخه PS4 است بیان کرده :

به دلیل اینکه ما با سونی برای ترویج بازی همکاری داریم. به همین دلیل ما نشان می دهیم.

او همچنین درباره نسخه XBOX ONE گفته است:

نسخه XBOX ONE این بازی بسیار خوب است.انیمیشن کاملا یکسانی را داراست. من می دانم درباره این کنسول صحبت های زیادی می شود.. اما من نمی توانم بگویم تفاوتی وجود دارد. باید به کنسول نگاه کنید چرا که تلویزیون ها تفاوت هایی را ایجاد می کنند و هر تلویزیونی ویژگی ها متفاوتی داراست.آیا به درستی کالیبره می کند؟ آیا رزولوشن اصلی را تلویزیون نمایش می دهد؟ چه نوع تلویزیونی است؟ من درواقع نمی توانم تفاوتی از این دونسخه بگویم. تا آنجا که توانستم آنها را ببینم یکسان بودند.

وی افزود :

با توجه به فعالیت ما برروی آنها ، باهم کاملا یکسان هستند، این موضوع کاملا برای ما روشن بوده و تنها تفاوتشان آیکون بازی برروی صفحه نمایش می باشد.

شرکت یوبیسافت هنوز رزولوشن نهایی بازی برروی XBOX ONE را اعلام نکرده است ، اما اخیر شایعه شد با کیفیت 960p خواهد بود. عنوان watch dogs قرار است 27 می برای PC,PS4,XBOX ONE,XBOX 360,PS3 عرضه شده و در تاریخ دیگری که گفته می شود پاییز می باشد برای WII U منتشر خواهد شد.

watch_dogs_preview111111.jpg

مترجم : میلاد جهاندار

منبع

لینک به دیدگاه

حالا حالاها طول می‌کشه تا بتونن از همه ی قدرت ps4 استفاده بکنند این کنسول ها تازه اومدن و زمان میبره تا شرکت ها بتونن بازیهایی در سطح این کنسول ها بسازند

من قبلا دیده بودم watch dogs واسه Wii u نمیاد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...