رفتن به مطلب

پارتیشن بندی هارد 2ترابایت seagate

amrtat71
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام خدمت تمامی دوستان

سیستم جدید گرفتم هاردش   seagate 2tb barracuda ST2000DM001  جایی که کیس رو بستن اومده هارد رو پارتیشن بندی کرده 6 تا درایو.

ولی زیاده فک نکنم جالب باشه بنظرتون اینجوری باشه بهتره:

درایو ویندوز  200 یا 150 گیگ

دو تا درایو 800 گیگی

باقی هم یه درایو بذارم برای موقعی که بخوام یه ویندوز دیگه کنارش نصب کنم

این گزینه اخر و رو نمیدونم بذارم یا نذارم اصلا لازمم میشه یا نه

بنظرتون چطور پارتیشن بندی کنم بهتره؟

با خود ویندوز خوبه یا نه از نرم افزار paragon استفاده کنم؟

با تشکر فراوان

ویرایش شده توسط amrtat71
لینک به دیدگاه

اخه این واقعا سوال داره دوست عزیز ؟ پارتیشن بندی کار دلبخواهیه

لینک به دیدگاه

پارتیشن بندی که خودتون انتخاب کردید خیلی خوبه .من بیشنهاد میکنم از win xp برای پارتیشن بندی استفاده کنید

لینک به دیدگاه

پیشنهاد بنده اینه، وقتی می شه از فولدر بندی استفاده کردی لازم نیست روی پارتیشن بندی حساب باز کنید، یه پارتیشن برای ویندوز و باقیمانده یک پارتیشن مجزا، به همین سادگی.

واسه ی بک آپ هم می تونید فولدرهای مهم رو بک آپ بگیرید.

لینک به دیدگاه

درود زیر 200 گیگ پارتیشن بندی کنید بهتره هم برای دفرگ کردن هم ریکاوری و یسری استفادهای دیگه  

بی زحمت توسط نرم افزارHD Tune از تب بنچمارک یه تست قرار بدید ممنون 

لینک به دیدگاه

پیشنهاد بنده اینه، وقتی می شه از فولدر بندی استفاده کردی لازم نیست روی پارتیشن بندی حساب باز کنید، یه پارتیشن برای ویندوز و باقیمانده یک پارتیشن مجزا، به همین سادگی.

واسه ی بک آپ هم می تونید فولدرهای مهم رو بک آپ بگیرید.

ولی وقتی درایو بیشتری داشته باشیم دسترسی به اطلاعات راحت تر هستش .مثلا خود من هر درایوی رو واسه یک قسمت خواص گذاشتم :گیم.ویدیوها.موزیک.برنامه

لینک به دیدگاه

ولی وقتی درایو بیشتری داشته باشیم دسترسی به اطلاعات راحت تر هستش .مثلا خود من هر درایوی رو واسه یک قسمت خواص گذاشتم :گیم.ویدیوها.موزیک.برنامه

من با abraham موافقم.سرعت هارد واسه جواب دادن به دستورات با پارتیشن های کمتر بیشتره.شما داخل پارتیشن مثلا D چندتا فولدربساز گیم و ویدیو و...

ویرایش شده توسط hamid5566
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

کلا سکتور های هارد های سیگیت 4k هستند .هرچی حجم فایل ها بیشتر باشه باید پارتیشن ها بزرگ تر باشن هر چی از فایل های ریز تر و کم حجم تر استفاده بشه باید حجم پارتیشن ها کمتر باشه من خودم این هارد رو دارم و دو تا پارتیشن یک ترابایتی ساختم براش برایdefragیکم طولانی میشه ولی اگر مرتب انجام بدید زود زود دیگه پراکندگی گسترده نمیشه پیشنهاد من perfect diskقوی ترین دفرگر جهان هستش.

لینک به دیدگاه

من با abraham موافقم.سرعت هارد واسه جواب دادن به دستورات با پارتیشن های کمتر بیشتره.شما داخل پارتیشن مثلا D چندتا فولدربساز گیم و ویدیو و...

بله این درست هستش که سرعت بیشتره ولی دیگه بازیها اونقدر سیتم بالا میخواد که همچین عواملی تاثیر زیادی نداره و هیچوقت پوشه ها نمیتونه مثل درایو های پارتیشن بندی عمل کنه

لینک به دیدگاه

دوستان اگر مشکل با Defrag شدن دارید مخصوصاً با درایوهایی با حجم بالا، از قابلیت ویژه ای که نرم افزار Diskeeper برای اینکار داره استفاده کنید، خیلی کاربردیه، دو قابلیت با عنوان های IntelliWrite و InstantDefrag داره، که خلاصش این میشه، اطلاعات بصورت Defrag شده روی هارد Write میشن، یعنی اینکه فایلها در ادامه ی اطلاعات قبلی Wirte میشن بنده 2 تا سیستم دارم که روی هر دو سیستم از این نرم افزار فوق العاده استفاده می کنم، با وجود این نرم افزار OnAccessTime هم کمتر از زمان قبل شده، از طرفی دیگه نیازی به Schedule Defrag ندارید، کافیه با یه نرم افزار دیگه میزان گسستگی فایلها رو بعد از چند روز کار با Diskeeper بسنجید، متوجه تفاوتش با نرم افزار های دیگه می شید.

ویرایش شده توسط Abraham
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

پارتیشن بندی درست مثل فایل یا کمد اداری میمونه برای تفکیک اطلاعات و کاملا اختیاریه

مثلا شما هم میتونی اطلاعات اعم از بازی -برنامه -موزیک-ویدئو رو تو یه درایو بریزی هم اینکه هر کدوم مجزا تو یه درایو دیگه ریخته بشه برای دسترسی راحتر و سریع تر و در نتیجه مرتب بودنشون که باعث نمیشه لای حجم زیادی از اطلاعات دنبال چیز خاصی باشی

پیشنهاد من درایو

ویندوز   100گیگ   که زیاد هم هست   ولی خوبه چون برای اکسترکت کردن فایلهای فشرده با حجم بالا نیاز به فضای کافی روی درایو ویندوز هست 

برنامه    50گیگ     که با نصب کلی برنامه گرافیکی باز هم فضای کافی باقی میمونه     

گیم        300گیگ ولی اختیاری   اگه گیمر باشی و روی سیستم بازی زیاد نصب میکنی بیشتر هم شاید نیاز باشه

مولتی مدیا     مابقی فضای باقی مانده

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

برای پارتیشن بندی بهتره برای دیتاهایی که موقتی هستن (بازی و ....) پارتیشن جدا بگیرید

اینجوری دیگه مشکل دیفرگ کم رنگ میشه

اگه علاقه مند به نگهداری فیلم و سریال برای سالیان دراز :D  هستین بهتره پارتیشن جدا برای این موارد در نظر بگیرید (اصولا این نوع دیتا ها نیاز به دیفرگ ندارن)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...