رفتن به مطلب

مشكل در نصب درايور هارد هيبريدي لپتاپ لنوو z510

Recommended Posts

سلام.من يه لپ تاپ lenovo z510 گرفتم كه هارد هيبريدي داره 1tb+8g ...الان نميدونم چطوري بايد از اين هارد هيبريدي استفاده كنم...درايور هاي لپ تاپ رو كامل نصب كردم ولي هيچ اثري از اس اس دي هارد نيست...من يه جا خوندم كه بايد sata mode رو از توي bios روي raid بزارم و يه سري كارهاي ديگه انجام بدم تا فعال شه...لطفا اگه كسي چيزي ميدونه بگه....مرسي.

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این هارد هیبریدی هست، یعنی از اون ۸ گیگ حافظه ی فلش برای کش کردن فایل های پرکاربرد استفاده میشه و به هیچ عنوان شما نمیتونین از اون ۸ گیگ بصورت جدا استفاده کنین.

من خودم چند ماهه این لپتاپ رو با این هارد دارم.

Sent from my HUAWEI G700-U10 using Tapatalk

لینک به دیدگاه

دوست عزیز این هارد هیبریدی هست، یعنی از اون ۸ گیگ حافظه ی فلش برای کش کردن فایل های پرکاربرد استفاده میشه و به هیچ عنوان شما نمیتونین از اون ۸ گیگ بصورت جدا استفاده کنین.

بله ميدونم...اما چطور بايد اون 8 گيگ رو فعال كنيم؟؟؟يعني به طور پيش فرض كار ميكنه؟؟؟؟چون من اين طور فكر نميكنم...من يه لپ تاپ لنوو همين مدل بدون هارد هيبريدي رو تست كردم بالا اومدنش از موقعي كه دكمه پاور رو فشار ميديد تا موقعي كه دسكتاپ بياد بالا 17 ثانيه طول كشيد....و حتما با هارد هيبريدي بايد كمتر طول بكشه.....اما اين طور نيست....به همين دليل من فكر ميكنم يه طوري بايد فعالش كنيم..........

لینک به دیدگاه

بله ميدونم...اما چطور بايد اون 8 گيگ رو فعال كنيم؟؟؟يعني به طور پيش فرض كار ميكنه؟؟؟؟چون من اين طور فكر نميكنم...من يه لپ تاپ لنوو همين مدل بدون هارد هيبريدي رو تست كردم بالا اومدنش از موقعي كه دكمه پاور رو فشار ميديد تا موقعي كه دسكتاپ بياد بالا 17 ثانيه طول كشيد....و حتما با هارد هيبريدي بايد كمتر طول بكشه.....اما اين طور نيست....به همين دليل من فكر ميكنم يه طوري بايد فعالش كنيم..........
نه عزیز هیچ نیازی به فعال کردن نداره.

استارتاپ به خیلی چیزا ربط داره.

درضمن برای کش کردن فایل های پرکاربرد باید چندین بار از اون فایل ها استفاده بشه تا درون حافظه فلش قرار بگیرن. یعنی بعد نصب ویندوز چند بار باید ری استارت شده باشه و چند بار بوت شده باشه تا کش کنه.

لینک به دیدگاه

نه عزیز هیچ نیازی به فعال کردن نداره.

استارتاپ به خیلی چیزا ربط داره.

درضمن برای کش کردن فایل های پرکاربرد باید چندین بار از اون فایل ها استفاده بشه تا درون حافظه فلش قرار بگیرن. یعنی بعد نصب ویندوز چند بار باید ری استارت شده باشه و چند بار بوت شده باشه تا کش کنه.

از اين بابت مطمعن هستيد؟؟؟؟

لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز. درکل در مورد عملکرد هارد هیبریدی و تاثیر حافظه ی فلش، توضیح خیلی شفافی ندیدم تاحالا.

اما اینکه نیاز به فعال کردن نیست رو بله مطمئنم.

لینک به دیدگاه

بله دوست عزیز. درکل در مورد عملکرد هارد هیبریدی و تاثیر حافظه ی فلش، توضیح خیلی شفافی ندیدم تاحالا.

اما اینکه نیاز به فعال کردن نیست رو بله مطمئنم.

http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/smart-response-technology.html

اين شايد كمك كنه....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...