رفتن به مطلب

طريقه فارسي كردن فايلهاي باينري - قسمت سوم(شيوه مقابله با فارسي كردن)


pixelstyle
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

بسیاری از دوستان ( و مخصوصاً برنامه نویسان ) همیشه نگران این بوده اند که دیگران بتوانند از فایلهای آنها در پروژه های خودشان استفاده کنند.

روشی که من در 2 مقاله قبل به شما آموزش دادم ، دقیقاً همان موضوعی است که برنامه نویسان از آن گله مند بوده اند. اما آیا راهی است که بشود فایل را طوری تنظیم کرد که دیگران به هیچ وجه نتوانند آن را تغییر دهند ؟ ( به طور مثال با نام خود به بازار ارائه کنند! )

در جواب این سوال 2 مورد مختلف وجود دارند.

اگر تا به حال برنامه را ننوشتید و نگران تغییرات برنامه از طریق برنامه های فارسی ساز و ... هستید هیچگاه برای برنامه خودتان از Resource استفاده نکنید. تا زمانی که می توانید از ّFormat های ساخته شده توسط خودتان جهت ذخیره کردن اطلاعات استفاده نمایید و فایلهای خود را به صورت کدگذاری شده ( یا همان Encrypt ) در آورید.

حالا اگر برنامه را نوشتید و از Resource هم استفاده کرده اید تکلیف چیست ؟

نگران نباشید ، برنامه هایی درست شده اند که مخصوص فشرده سازی اطلاعات درون فایلهای اجرایی می باشند. این برنامه ها قادر هستند در برخی مواقع حجم فایل اجرایی شما را تا يك دهم اندازه قبلی آن در آورند. اما خاصیت دیگر این فایلها این است که Resource های شما را نیز فشرده می کنند.

بر خلاف برخی از برنامه نویسان که فکر می کنند این اطلاعات Encrypt شده اند ، اطلاعات فقط به صورت فشرده در می آیند.

خوب قبلاً توضیح داده بودیم که Resource به عنوان یک جای شناخته شده و در آدرسی مشخص در فایل نگهداری می شود. حال اگر این اطلاعات فشرده شوند و دیگر از offset خود واقع در فایل خارج شوند ، هیچ برنامه ای قادر به خواندن ( و ویرایش ) آنها نخواهد بود !

خوب پس را دوم هم پیدا شد !!!

فقط کافیست یکی از این برنامه های را دانلود کنید و فایل خود را فشرده سازید. دیگر کسی نمی تواند آن را ویرایش کند.

از معروف ترین این نوع برنامه ها UPX است که آن را می توانید از لینک زیر دانلود کنید.

این برنامه در محیط داس ( تحت ویندوز ) اجرا می شود. ضمناً رایگان ( Free ) هم است !

http://upx.sourceforge.net/

یکی دیگر از برنامه های فشرده ساز ، برنامه معروف AsPack می باشد که نسبت به برنامه قبلی امکانات بیشتری دارد ، در ویندوز اجرا می شود و البته پولی هم است ! اما به شما اجازه استفاده 30 رورزه رایگان را نیز می دهد :

http://www.aspack.com/

البته برنامه هایی نیز در اینترنت پیدا می شوند که می توانند دوباره فایلهلی فشرده شده توسط این برنامه ها را نیز به حالت عادی برگردانند !

اما نگران نباشید ، این برنامه ها زیاد در دسترس نیستند و ضمناً به خاطر داشته باشید که کسی که بخواهد فایل شما را ویرایش غیرمجاز کند ، اگر حرفه ای باشد ، از هر راهی شده می تواند این کار را انجام دهد.

اما برنامه های UPX و AsPack سد خوبی برای مبتدیان می باشند.

در ضمن به خاطر داشته باشيد هيچگاه فايلهاي ويندوز را توسط اين برنامه ها فشرده كنيد. ضمناْ قبل از فشرده سازي هر فايل از آن يم نسخه Backup تهيه كنيد چرا كه برخي از فايلها ( به خصوص فايلهاي DLL ) بعد از فشرده سازی قابل استفاده نمی باشند .

لینک به دیدگاه
Share on other sites

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
  • اضافه کردن...