رفتن به مطلب

معرفی نوت بوک گرانقیمت razer

MEHDI-GTX
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

Razer Blade Pro 17.3in Gaming Notebook

razerblade1121.jpg

سلام خدمت دوستان

اول قیمت رو میگم تا شما رو چند لحظه ای در گیر گران بودن نوت بوک زیبا بکنه

2699دلار چیزی برابر با 8,640,000 تومان 

که توان بالایی در اجرای بازی ها برای کاربر به ارمغان میاورد

دارای طراحی فوق العاده زیبا

دارای نور زمینه کیبورد برای استفاده در تاریکی (چیزی که در تمام کیبورد های معروف این شرکت کاملا مشهود هست)

قطر کلی دستگاه:2.24 سانتیمتر که با یه دستگاه نازک روبرو هستیم

مشخصات سخت افزاری دستگاه:

دارای صفحه نمایش 17.3in Full HD 16:9 1920x1080 LED Backlit display

دارای پروسسور Intel Core i7-4700HQ Quad Core Processor with Hyper Threading

دارای مموری 8GB Dual Channel DDR3 memory

دارای 256GB SSD

دارای کارت گرافیک قدرتمند NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB GDDR5 graphics

دارای سه عدد پورت usb3

دارای پورت HDMI

دارای وایرلس Killer Wireless-N 1202

و Windows 8.1 and more! Backed by a 1 year Razer warranty

RZ09-00991101-R3B1-L3upload.jpg

RZ09-00991101-R3B1-fnew0.jpg

ویرایش شده توسط mehdi-gtx
لینک به دیدگاه

سلام قیمت این لپتاپ ۱۱.۵ میلیون هست لطفا اصلاح کنین

http://razer.ir/?op=shop&f=detail&id=129

داداش این شد معرفی ؟ شما که فقط مشخصاتو کپی کردی .......

ویرایش شده توسط ho3in
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

قربون شکل ماهت شما اصل قضیه رو ول کردی چسبیده به چیزی که تو ایران پایه و اساس درستی نداره اونم قیمت .هدف معرفی کالا بود کسی که بپسنده قیمت دقیقشو خودش در میاره

قیمت شما همینه که گفتی هم باشه یکی هم هست که همینو بده 11800 پس قیمتش 11.500 نیست   

من برات دلاری 3200 زدم شد اون :D من خواستم سریع برای دوستان قیمت توجیح بشه تو چه رنجی هست دیگه به قیمت نهایی واردات نپرداختم

دست از این مدل حرف زدن ها بر دارید چون تو افکار طرف مقابل نیستید 

من از شما معذرت میخوام دیگه چیزی رو معرفی نمیکنم یا صبر میکنم از شما یاد بگیرم

داداش این شد معرفی ؟ شما که فقط مشخصاتو کپی کردی .......          برای اینکه منظور رو غیر مستقیم برسونن 3 تا نقطه میزارن نقطه هاتو اصلاح کن ^_^

اینم معرفی دقیقترش نگو کپیه که حرفه ای هاشم کپی میکنن به اسم خودشون میزنن

http://www.shegeftangiz.com/archive/1368/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%84%D9%BE%E2%80%8C%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-razer-blade-pro/

لینک به دیدگاه

سلام

قربون شکل ماهت شما اصل قضیه رو ول کردی چسبیده به چیزی که تو ایران پایه و اساس درستی نداره اونم قیمت .هدف معرفی کالا بود کسی که بپسنده قیمت دقیقشو خودش در میاره

قیمت شما همینه که گفتی هم باشه یکی هم هست که همینو بده 11800 پس قیمتش 11.500 نیست   

من برات دلاری 3200 زدم شد اون :D من خواستم سریع برای دوستان قیمت توجیح بشه تو چه رنجی هست دیگه به قیمت نهایی واردات نپرداختم

دست از این مدل حرف زدن ها بر دارید چون تو افکار طرف مقابل نیستید 

من از شما معذرت میخوام دیگه چیزی رو معرفی نمیکنم یا صبر میکنم از شما یاد بگیرم

داداش این شد معرفی ؟ شما که فقط مشخصاتو کپی کردی .......          برای اینکه منظور رو غیر مستقیم برسونن 3 تا نقطه میزارن نقطه هاتو اصلاح کن

اینم معرفی دقیقترش نگو کپیه که حرفه ای هاشم کپی میکنن به اسم خودشون میزنن

http://www.shegeftangiz.com/archive/1368/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%84%D9%BE%E2%80%8C%D8%AA%D8%A7%D9%BE-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-razer-blade-pro/

دوست عزیز منظور خاصی نداشتم ...شرمندتم...

من عادت دارم به سه نقطه...

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود ممنون بابت خبر رسانی

البته خدمت مهدی جان بگم که همونطور که میدونید razor فکر میکنه سرگردنه است همه جا!! و همیشه ساخته هاش گرون تر ن حتی اگر مدل های برتری از شرکت های دیگه هم حضور داشته باشن!!نمونه اش کیبورد های به اصطلاح گیمش که چیز خاصی مربوط به گیم ندارن!!

با 11 میلیون یا 8 میلیون میشه قوترین سیستم دسکتاپ بست این گرونی لپتاپ های گیم همش بخاطر چیپ کارت گرافیکشونه که افزایش قیمت ایجاد میکنه وگرنه شما ببین  چقدر لپتاب فول hd با رم بالا و هارد بالا و کلی امکانات هست قیمتش ربع این قیمت ها هم نیست چرا چون گرافیکشون خیلی پایین تره که البته حتی بالاترین  های موبالیتی هم به پای  کار تهای گرافیکی مجزا نمیرسن مثلا همین چیپ 765 خوبه ولی اگر بخوای همینو بزاری روی برد جدا بفروشی ارزش آنچنانی نخواهد داشت ولی وقتی اسم لپتاپ گیم میاد چون باید هزینه های زیادی صرف سیستم های خنک کننده و رادیات ها بشه  هزینه خیلی میره بالا-

کلا ازنظر من لپ تاپ بازی چیز منطقی نیست از زمانی که یادمه نوت بوک ها برای کار های سبک بودن و اینکه همرا آدم باشن وگرنه اگر قرار باشه کاربری ده میلیون بده  لپ تاپ کی جرات داره جابجاش کنه؟؟اومدیم افتاد ؟ها؟ضربه خورد؟اگر قرار باشه بزارن جفت tv با hdmi وصل 24 ساعت خوب دیگه اینکه کنسوله!اگر همش توی خونه باشه و با توجه به هزینه جابجا کردنش به صرفه نباشه چه فرقی با دسکتاپ داره؟

پس کلا به نظر من این لوازم ارزش انچنانی ندارن .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام خدمت اقا رضا

با نصف حرف هات موافقم با نصفیش نه :D

در مورد خطرات تو دست گرفتن این جنس گران قیمت که ارزش بیرون بردن بخاطر خطراتی که گفتی رو نداره خوب طرف ماشین 600/700 میلیونی رو میزاره کنار خیابون میره

یکی بزنه به درش در بره کلی باید خرج ماشین کنه :D

کسی که پول داره ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه  غصه این حرف هارو نمیخوره که!!!!

منظورم مولتی مییلیونرهاست اونایی که بچه هاشون پورشه سوارن

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

ماشین فرق میکنه -این استفاده ماشنینو نداره -قیمتش نمیارزه-کلا با توجه به قیمت ارز لپ تاپ قوی قیمتش اینه حالا پول دار و یا غیر پولدار نداره کسی بخواد بگیره باید همینو بگیره دیگه بعه قول معرف گرونه اشه!

لینک به دیدگاه

11800000  این همه  :wacko:

ویرایش شده توسط MESSI
لینک به دیدگاه

11800000000  این همه :wacko:

دوست عزیز این پول هزارتاشه نه یه دونه.حالا گفتن گرونه نه اینقدر که شما جوگیر بشی هی صفر بذاری :)

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...