رفتن به مطلب

چی بخرم؟ از چه برندی بخرم؟ از کجا بخرم؟

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.
من اومدم باز یه سر به سایت بزنم که متوجه شدم که بعضی از کاربران سایت با توجه به حرفه ای بودن و حتی تجربه زیادشون یک ناهنجاری تو رفتارشون دیده میشه که اگه درمان نشه میتونه به یه فاجعه ای بزرگتر از اونی که همین الآن هست تبدیل بشه!!!
شرح ناهنجاری :
دیده میشه که خیلی ها که مثلا یه شناختی هم به قطعات دارن میگن من به طور مثال قراره که کارت گرافیک بخرم; از AMD بخرم بهتره یا NVIDIA یا از سازنده Asus بخرم بهتره یا  SAPPHIRE یا MSI یا EVGA یا .......
یکی دیگه میخواد بره رم بخره میاد میگه که من G.Skill بخرم بهتره یا  KingMax یا KingStone یا ....
یا یکی دیگه میخواد بره پردازنده بخره میاد میگه AMD بخرم بهتره یا Intel.

بچه های فهیم انجمن لیون کامپیوتر روش صحیح خرید اینه که :
1)تعیین کنید  شما چه مقدار میتونید هزینه کنید(چه مقدار حاضرید یا ارزش قائلید هزینه کنید.)
2)حالا با توجه و در نظر گرفتن بودجه خود ببینید که بهترین گزینه ای که میتونید انتخاب کنید چیه؟
4)حالا اون رو با رقباش مقایسه کنید.
عزیزان اگه بخواهید فرآیند خرید مخصوصا در زمینه کامپیوتر انجام بدید میتونه یک پروسه زمانبر باشه که حتی تا یک هفته و یا شاید هم یکماه وقت شما رو بگیره ولی اگه دست از برند پرستی بردارید و هوشمندانه و نسبت به نازتون انتخاب کنید اونموقع هست که میتونید یک خرید داشته باشید که بعد از انجامش میتونید با خیال آسوده انتخاب کنید.
چند نکته مهم در خرید :
1)این رو مخصوصا در کشورمون که این نکته بیشتر حس میشه و صداش قابل شنیدن تر هستش رو در نظر داشته باشید که گارانتی 100% به ضرر تولید کننده و فروشنده هستش و مطمئن باشید که موقع تعویض کالا زورش میاد و اذیت میکنه پس زیاد خودتون رو درگیر گارانتی اون قطعه نکنین.
2) قبلا پراکندگی تولید قطعات زیاد بود و من گرافیکی مثله 4670 رو به چشم دیدم که تو انگلستان تولید شده بود ولی الآن خود شرکت ها به خاطر راحتی کار و ارزانتر تمام شدن قیمت تمام شده برای مشتری کالاهاشون رو در کشور چین تولید میکنن; لذا وقتی رفتید یه قطعه ای رو بخرید و یا خریدید و دیدید ساخت چینه دلسرد نشین. چرا؟: چون که اولا ساخت این کالا ها در کشور چین رو هوا نیست و کنترل میشه چونکه عابروی یک برند در میونه دوما چین کشور آنچنان ضعیفی در عرصه تولید قطعات نیست.
3)در مورد قیمت اون قطعتون حتما از چندین فروشگاه بپرسید چونکه اختلاف قیمت یک کالا در شهر من که به چشم دیدم با فروشگاه دیجی کالا برابر 400000 تومان بوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4)اگه ایرانی هستین و قراره که از ایران خرید کنید و قیمت قطعات هم براتون مهمه به هیچ وجه;;;;; تکرار میکنم به هیچ وجه به ترجمه های دوستان که قیمت قطعه X ارزونتره و یا قیمت های جهانی قطعه توجه ننید و معیار شما بازار داخلی باشه;چرا؟:
موقعی که من اقدام بخ خرید پردازنده امضام کردم پردازنده ای از برند مخالف فقط با 50 تومان اختلاف قیمت بالاتر به نسبت با کارایی به مراتب بهتر هم جلو چشمام بود که نخریدم(منظورم 4670K بود که پردزنده امضا من هم در زمان نوشتن این متن 8350 بوده)
5) به هیچ وجه به تبلیغاتی که کنار توضیحات یک محصول نوشته شده توجه نکنید و گول بازاریابی های گول زننده برندهای خارجی رو نخورید و صرفا به دنبال بررسی های تخصصی و Benchmarkهای قطعات باشید.
عزیزان این رو هم در نظر داشته باشید که هر برندی کمی ها و کاستی های خودشو داره و شما باید ببینید که نیاز خودتون چیه!

لینک به دیدگاه

دوست خوبم،

البته اولین قدم به نظر من فهمیدن نیاز یک کاربره. بر فرض کاربری فقط با سیستم اینترنت گردی و ایمیل و شبکه های اجتماعی کار میکنه نهایت فیلم و موسیقی میبینه. کاربرد ایشون و کارکرد سیستم ایشون قطعا" متفاوت با کاربرد یک سیستم گیمینگ، اداری، و یا رندرینگه پس، اول باید نیاز رو شناخت، بعد بر اون اساس، بودجه ی مشخصی رو با احتساب +/- صد هزار تومن کنار گذاشت. بعد بر اساس بودجه یا خود کاربر تحقیق کنه و یا از شخص مطمئنی مشاوره بگیره که چه جور سیستمی رو ببنده.

از نظر من گارانتی خیلی مهمه. به هر شکلی حساب کنید باید حتما" قطعه ای که خرید میکنید گارانتی معتبری داشته باشه. یا اگر گارانتی نداره، فقط در صورت ناچار بودن اقدام به خرید کنید.

در مورد قیمت؛ حتما" باید به قیمت جهانی قطعه توجه بشه. باید ارزش خرید یک قطعه در داخل نسبت به قیمت جهانی اون قطعه سنجیده بشه. این خیلی کمک کننده است که بی جهت پولتون رو دور نریزید.

لینک به دیدگاه

دوست خوبم،

البته اولین قدم به نظر من فهمیدن نیاز یک کاربره. بر فرض کاربری فقط با سیستم اینترنت گردی و ایمیل و شبکه های اجتماعی کار میکنه نهایت فیلم و موسیقی میبینه. کاربرد ایشون و کارکرد سیستم ایشون قطعا" متفاوت با کاربرد یک سیستم گیمینگ، اداری، و یا رندرینگه پس، اول باید نیاز رو شناخت، بعد بر اون اساس، بودجه ی مشخصی رو با احتساب +/- صد هزار تومن کنار گذاشت. بعد بر اساس بودجه یا خود کاربر تحقیق کنه و یا از شخص مطمئنی مشاوره بگیره که چه جور سیستمی رو ببنده.

از نظر من گارانتی خیلی مهمه. به هر شکلی حساب کنید باید حتما" قطعه ای که خرید میکنید گارانتی معتبری داشته باشه. یا اگر گارانتی نداره، فقط در صورت ناچار بودن اقدام به خرید کنید.

در مورد قیمت؛ حتما" باید به قیمت جهانی قطعه توجه بشه. باید ارزش خرید یک قطعه در داخل نسبت به قیمت جهانی اون قطعه سنجیده بشه. این خیلی کمک کننده است که بی جهت پولتون رو دور نریزید.

آرمین جان شما درست میگی اول باید نیاز رو دونست ولی اکثرا اول پول رو ردیف میکنن بعد از تعیین پول میگن حالا چی بگیریم؟ حالا که پول رو دارن اونموقع در جهت نیاز به کارهای گرافیکی اکثر بودجه میره سمت گرافیک یا به جهت نیاز به پردازشگر قوی هم به همین صورت.

در مورد گارانتی ها هم حداقل تو شهر ما بچه دل خوشی ندارن و اگه هم داشتن در مورد فلش ها و رم ها و اینجور موارد ارزون هستش ; علت اینکه من میگم به گارانتی زیاد توجه نکنید اینه که خیلی به خاطر گارانتی غید خیلی چیزها رو میزنن ولی در صورتی که یک کالای مشخص با چند گارانتی هست خوب مصلما با یکم هزینه بیشتر آدم سراغ کالای با گارانتی بهتر میره!

در مورد قیمت ایران هم با قیمت جهانی هم همونطور که مطلعی من SSDیم رو اخیرا خریدم 389 تومن با گارانتی 5 ساله سایبر که من وقتی خریدم دیدم که همین قطعه من(دقیقا عین کالای من) قیمتش تو وبسایت معتبر NEWEGG.COM زده 250 دلار!!!!

ولی این حرف من باعث قیاس نیست چرا که در خیلی جاها مثه پردازندم چند برابرشو ضرر کردم.

اگر قیمت جهانیش هم رو مقایسه کنیم متاسفانه با شریطی که قبل داشتیم کاری نمیتونستیم بکنیم جز خرید کالا حالا با شرایطی که 2درصد افزایش مالیات و 4 درصد افزایش گمرک فقط در سال جاری داشتیم آیا میتونیم یه کالا رو با دلار 3.2 تومانی مقایسه کنیم؟؟؟

بعضی واردکننده ها هم که اصالتا دزدن و یا بعضی کالاها به خاطر موقعیت خاصشون هزینه ها میاد بالا و...

ولی بازهم مقایسه مشخصه قیمت با دلار هم باید رعایت شه ولی فکر من اینه که جز سوزش فایده دیگه ای نداره.

شرمندتم آرمین جان که طولانی شد.

هدف من از زدن این تاپیک صرفا این بود که برند پرستی رو محکوم کنم ولاغیر حالا تو تجربه شما در این راه هیچکس شک نداره!

لینک به دیدگاه

آرمین جان شما درست میگی اول باید نیاز رو دونست ولی اکثرا اول پول رو ردیف میکنن بعد از تعیین پول میگن حالا چی بگیریم؟ حالا که پول رو دارن اونموقع در جهت نیاز به کارهای گرافیکی اکثر بودجه میره سمت گرافیک یا به جهت نیاز به پردازشگر قوی هم به همین صورت.

در مورد گارانتی ها هم حداقل تو شهر ما بچه دل خوشی ندارن و اگه هم داشتن در مورد فلش ها و رم ها و اینجور موارد ارزون هستش ; علت اینکه من میگم به گارانتی زیاد توجه نکنید اینه که خیلی به خاطر گارانتی غید خیلی چیزها رو میزنن ولی در صورتی که یک کالای مشخص با چند گارانتی هست خوب مصلما با یکم هزینه بیشتر آدم سراغ کالای با گارانتی بهتر میره!

در مورد قیمت ایران هم با قیمت جهانی هم همونطور که مطلعی من SSDیم رو اخیرا خریدم 389 تومن با گارانتی 5 ساله سایبر که من وقتی خریدم دیدم که همین قطعه من(دقیقا عین کالای من) قیمتش تو وبسایت معتبر NEWEGG.COM زده 250 دلار!!!!

ولی این حرف من باعث قیاس نیست چرا که در خیلی جاها مثه پردازندم چند برابرشو ضرر کردم.

اگر قیمت جهانیش هم رو مقایسه کنیم متاسفانه با شریطی که قبل داشتیم کاری نمیتونستیم بکنیم جز خرید کالا حالا با شرایطی که 2درصد افزایش مالیات و 4 درصد افزایش گمرک فقط در سال جاری داشتیم آیا میتونیم یه کالا رو با دلار 3.2 تومانی مقایسه کنیم؟؟؟

بعضی واردکننده ها هم که اصالتا دزدن و یا بعضی کالاها به خاطر موقعیت خاصشون هزینه ها میاد بالا و...

ولی بازهم مقایسه مشخصه قیمت با دلار هم باید رعایت شه ولی فکر من اینه که جز سوزش فایده دیگه ای نداره.

شرمندتم آرمین جان که طولانی شد.

هدف من از زدن این تاپیک صرفا این بود که برند پرستی رو محکوم کنم ولاغیر حالا تو تجربه شما در این راه هیچکس شک نداره!

سلام

لینک کالا رو تو newegg لطف میکنید ؟

اگه اینطور باشه با مقایسه ای که با قیمت جهانی انجام دادید خرید موفقی داشتید

لینک به دیدگاه

سلام

لینک کالا رو تو newegg لطف میکنید ؟

اگه اینطور باشه با مقایسه ای که با قیمت جهانی انجام دادید خرید موفقی داشتید

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=9SIA0AJ14U8439

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

درود

هدف از گرفتن جنس گارانتی دار فقط خدمات پس از فروش نیست.

آدم می خواد از اصل بودن کالایی که می گیره مطمین باشه.

لینک به دیدگاه

درود

هدف از گرفتن جنس گارانتی دار فقط خدمات پس از فروش نیست.

آدم می خواد از اصل بودن کالایی که می گیره مطمین باشه.

یکبار توضیح دادم حالا دوباره توضیح میدم.

قطعات حرفه ای و گران قیمت که کلا بحثشون سواست و کمتر تقلبی دارن یا ندارن و تستشون راحته(همه دیگه 24 ساعت تست رو میدن)

درمورد قطعات نیمه حرفه ای هم که گفتم اول دنبال کالایی که تحقیق کردید و میخواهید; بگردین و بعد از اون برین دنبال گارانتیش و واقعا هم زیاد مهم نیست که گارانتیش چی باشه در صورتی که از یک فروشنده معتبر بگیرید.

من قبلا از یک بنده خدایی تو سمنان میخریدم که بزرگترین عمده فروش سمنانه و همین الآنم احترام خاصی سر اونموقع برام قاعله ولی یکدفعه یه گرافیک 5570 دسته دو رو سیستم نو به من انداخت , این کالا گارانتی سازگار هم داشت و جعبه هم داشت ولی دسته دو بود.

فقط به سمت گارانتی خوب رفتن خوب نیست و باید فروشندش باشرف باشه.

یک حقیقت روشن : تا حالا دیدی یکی بیاد و تاپیک بزنه بگه جناب حسینی جنس بنجل داده به من و وقتی هم بهش گفتم رسیدگی نکرده؟ من تا حالا (دو ساله) که با لیون کار میکنم و از اونا خرید میکنم تا حالا اصلا جنس خراب نگرفتم چه برسه به اینکه بخوام بفرستم برا گارانتی و ... اگه کالایی هم نداشته باشن برات کل تهران رو میگردن و گیر میارن.

پس گارانتی مهم هست ولی کاراتو باید اولویت بندی کنی; اگه میخوای بهترین گارانتی رو داشته باشی میتونی قطعتو وارد کنی که یه نمه گرون بیرون میاد و بعد ببری هر جا دوست داری گارانتی کنی.

امیدوارم که منظورمو بهت فهمونده باشم.

ویرایش شده توسط ReZa546
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

شما کلی به قضیه نگاه کردی. یک موقع میبینیم که تو انجمن ها یه موضوع کلی مطرح میشه و بطور کلی افراد درباره یک برند نظر میدن، این موردی نداره و هدف وزن برند هست. اما موقع خرید حتما به مسائل ریزتری توجه میشه وگرنه خرید بهینه و موفقی نخواهیم داشت.

کاربر اگه حرفه ای باشه خودش میدونه که چی رو چند و کی و کجا باید بخره.

در مورد قیمت جهانی حتما مهم هست و اگر کسی توجه نکنه ممکنه درگیر حباب قیمت در بازار داخلی بشه.

در مورد برند هم با توجه به توان بودجه میشه رو برند های بهتر مقایسه کرد.

.....................

حالا بگذارید یه سوال ملموس از شما بپرسم دوستان هم نظرشون رو بگن.

شما الان اگه بخواید یک هارد 2 ترابایت پرسرعت بخرید. از چه مارکی و گارانتی و چه قیمتی تهیه میکنید. گارانتی اساسا مهم هست یا نه؟

منتظر جواب دوستان هم هستم.

لینک به دیدگاه

شما کلی به قضیه نگاه کردی. یک موقع میبینیم که تو انجمن ها یه موضوع کلی مطرح میشه و بطور کلی افراد درباره یک برند نظر میدن، این موردی نداره و هدف وزن برند هست. اما موقع خرید حتما به مسائل ریزتری توجه میشه وگرنه خرید بهینه و موفقی نخواهیم داشت.

کاربر اگه حرفه ای باشه خودش میدونه که چی رو چند و کی و کجا باید بخره.

در مورد قیمت جهانی حتما مهم هست و اگر کسی توجه نکنه ممکنه درگیر حباب قیمت در بازار داخلی بشه.

در مورد برند هم با توجه به توان بودجه میشه رو برند های بهتر مقایسه کرد.

.....................

شما الان اگه بخواید یک هارد 2 ترابایت پرسرعت بخرید. از چه مارکی و گارانتی و چه قیمتی تهیه میکنید. گارانتی اساسا مهم هست یا نه؟

اگه برا استور بخوام که خوب وسترن گرین.

اگه یه هارد معمولی به خاطر سرعت بخوام خوب Seagate Baraduca.

اگه بخوام برا سرعت هارد بیشتر هزینه کنم و یه کم امکانات اضافی هم داشته باشم میرم سراغ وسترن بلو.

اگه محدودیت مالی نداشته باشم هم میرم یه وسترن بلک 15000 دور میخرم که هم سرعت خوبی داره و هم امکانات جانبی خوب.

در مورد گارانتی هم که اول اینو بگم که 300 تومن هارد در مقابل ارزش اطلاعات درونش برام هیچه پس اگه برا آرشیو بخوام اصلا اگه بدون گارانتی باشه بهتره. چرا؟: چون که گارانتی دیتای هارد رو به من نمیده و اگه خیلی خاطرم رو بخوان در بهترین حالت هاردم رو تعویض میکنن و یدونه نو به من میدن و من میمونم و یه دنیا غصه.

اگه بخوام واس درایو ویندوز استفاده کنم و سرعتش برام مهم باشه و ... خوب مسلما میرم و میگردم و بین گارانتی ها یکدوم رو که مدت زمان بیشتری و خدمات بهتری ارائه میدند رو انتخاب میکنم.

لینک به دیدگاه

من اول نگاه میکنم ببینم واسه چه چیزی هارد 2 ترا میخوام. قاعدتا" نیاز به نگه داری فیلم و MP3 و فایل های زائد هست.

Seagate Barracuda 2TB 64MB 7200Rpm SATA3

و

WD Caviar Green 2 TB SATA 64MB Buff

-------------

گمونم هر دو گارانتی سازگار باشند و یا سیگیت گارانتی ویستا.

از نظر گارانتی معتبر هستند. پس از این لحاظ موردی نیست.

حالا یک سر به Newegg میزنم ببینم نظرات کاربران در مورد این دو هارد چیه و قیمتش چقدره. پس از بررسی و اطمینان از همخوانی Part Number ها، به سراغ نظرات کاربران میرم. ظاهرا" هر دو هارد ریویو های مشابهی دارند، حدود یک چهارم برگشتی داشتند و یک چهارم دیگر ازش راضی نبودند. اما نیمی از خریداران راضی بودند. و تعداد نظرات مثبت و منفی به نسبت یکدیگر تقریبا" یک سان هستند.

قیمتی هم آنچنان تفاوتی ندارند.

در این مرحله، حس خرید در من از بین میره چون انتخاب راحتی ندارم. مجدد به فروشگاه ها سر میزنم، دو هارد دیگر نظرم رو جلب میکند:

WD Caviar Black 2 TB 7200RPM 64MB HDD

در Newegg حدود 70 درصد رضایت کاربران نظرم رو جلب میکنه، اما متوجه میشم شرکت وسترن دیجیتال یک مدل جدیدتر از این مدل موجود در ایران رو زده. پس حتما" نیازی وجود داشته که یک هارد جدید با پارت نامبر جدید زدند. از این رو کمی مردد میشم.

در این مرحله ترس از خرید بر من چیره میشود و علاقه ای به خرید پیدا نمیکنم.

با توجه به قیمت بالای 400 هزار تومانی این هارد، به نظرم  میرسه 2 تا یک ترابایتی بخرم هم مقرون به صرفه تره و هم معقولتر.

به سراغ WD Blue 1 TB 7200Rpm 64MB و Seagate Barracuda 1TB 7200Rpm 64MB میرم.

سرعت هاشون خوبه، تک پلاتره، دو تا هم بخرم از Caviar Black ارزونتر در میاد.

ریویو های مشابهی دارند، به شخصه تجربه ی خوبی از خاویار آبی داشتم، که حالا با موجود بودنش میتونم اونو تهیه کنم. پس دو تا وسترن آبی میگیرم برای نیازم.

لینک به دیدگاه

من هم نسبت به ریویوها و نظرات کاربرا در NEWEGG حساسم و همیشه میخونم.

منظورم از تحقیق هم دقیقا همین بود که تو وبسایت های تست و مجلات و تجربه های بقیه سهیم شیم و بهترین انتخاب رو کنیم که نسبت به شرایط حاضر متضرر نشیم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...