رفتن به مطلب

بازی ایرانی حلی استرایک

amirff1
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

همونطور که نمی دونید ، من و سه - چهار تا از دوستان ، یه گروه به نام persis برای بازی سازی درست کردیم و در مدرسه به عنوان پژوهشی این کار رو ادامه دادیم و در نهایت ، در سمینار و نمایشگاه مدرسمون که اینجا هم از همه دعوت کرده بودم که بیان! بازیمون رو در کنار بقیه ی پروژه ها ارائه دادیم.

در نهایت الان بازیمون رو سایتم هست و میتونید دانلود کنید. اینم تصویری از محیط بازی که تو مدرسمون هست:

1398430654_7.jpg

برای آشنایی بیشتر و دانلود بازی به لینک زیز (سایتم!) برید:

دانلود بازی حلی استرایک

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

آفرین امیر جان به شما و دوستاتون که استعداد خودتون رو توی این سن شکوفا میکنید :clapping:

فقط اگه حجمش کمه همینجا ضمیمه کن ، چون تو سایت میگه باید ثبت نام کنی و برای همین ممکنه خیلی از دوستان مثل بنده حالش رو نداشته باشند  :D

لینک به دیدگاه

با چی ساختین ؟ یه خروجی مک یا لینوکس بدین اگه نشد خروجی فلش بدین

لینک به دیدگاه

با چی ساختین ؟ یه خروجی مک یا لینوکس بدین اگه نشد خروجی فلش بدین

با udk ساختیم ، بازی خیلی سنگین شده و همینطور برای خروجی گرفتن های دیگه باید حق انتشار بازی رو بخریم(2500 دلار:دی)

آفرین امیر جان به شما و دوستاتون که استعداد خودتون رو توی این سن شکوفا میکنید :clapping:

فقط اگه حجمش کمه همینجا ضمیمه کن ، چون تو سایت میگه باید ثبت نام کنی و برای همین ممکنه خیلی از دوستان مثل بنده حالش رو نداشته باشند  :D

خیلی ممنونم، نه متاسفانه حجمش 350 مگه ، یه چیزی تو مایه های کانتر هست ، فقط جذاب ترش! بعدا چند تا مپ دیگه هم اضافه می کنیم

راستش تنها چیزی که در مقابل بازی مون میخواهیم عضو شدن تو سایته (برای حمایت!) حدود 20 ثانیه طول می کشه! و از طرفی نه خودم نه کس دیگه ای نباید جای دیگه آپلودش کنه:دی

ولی بازم اگر حالشو نداشتین پیام خصوصی بدین :D که البته آماده کردن لینکش که بشه بدون عضویت دانلود کنین بیشتر از ثبت نام طول میکشه چون باید برم تو هاست ، فایلشو پیدا کنم ، یه جا دیگه کپی کنم به شما آدرس بدم :laughing:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

با udk ساختیم ، بازی خیلی سنگین شده و همینطور برای خروجی گرفتن های دیگه باید حق انتشار بازی رو بخریم(2500 دلار:دی)

خیلی ممنونم، نه متاسفانه حجمش 350 مگه ، یه چیزی تو مایه های کانتر هست ، فقط جذاب ترش! بعدا چند تا مپ دیگه هم اضافه می کنیم

راستش تنها چیزی که در مقابل بازی مون میخواهیم عضو شدن تو سایته (برای حمایت!) حدود 20 ثانیه طول می کشه! و از طرفی نه خودم نه کس دیگه ای نباید جای دیگه آپلودش کنه:دی

ولی بازم اگر حالشو نداشتین پیام خصوصی بدین :D که البته آماده کردن لینکش که بشه بدون عضویت دانلود کنین بیشتر از ثبت نام طول میکشه چون باید برم تو هاست ، فایلشو پیدا کنم ، یه جا دیگه کپی کنم به شما آدرس بدم :laughing:

باشه امیر جان شب انشالله میزارم تو لیست :D

لینک به دیدگاه

باشه امیر جان شب انشالله میزارم تو لیست :D

متشکرم ، امید وارم لذت ببرید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...