رفتن به مطلب

مشکل عجیب با ولتاژ کور در کارت gtx 780 lightning

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان

امروز داشتم با کارت ور می رفت تا ببینم چه مقدار اور می شه بعد به یه چیز عجیب بر خوردم 

وقتی core coltage رو زیاد می کنم مثلا +100 و اپلای که می کنم به جایه این که ولتاژ زیاد شه ولتاژ کم می شه ولتاژ که کم می شه هیچ مقدار کور کلاکی هم که داده ام هم کمتر از وقتی هست که ولتاژ رو دست نزدم 

مثلا توی تست یا بازی فرقی نمی کنه روی دیفالت ولتاژ 1.1620 هست ولی وقتی کور ولتاژ رو زیاد می کنم مثلا تا +100 ولتاژ به 

1.087 یا حتی کم تر نزول می کنه 

حالا اگر روی حالت دیفالت کور کلاک رو زیاد کنم مثلا تا + 200 کور کلاک هم + 200 زیاد می شه ولی اگر بیشتر بخوام ببرم باید ولتاژ بدم پس کور ولتاژ رو زیاد می کنم و بعد کور کلاک رو هم می برم تا +300 ولی کور کلاک وقیقا همون مقدار که اول دادم می مونه 

توی عکس ها رو دقیق نگاه کنید اولی روی دیفالت هست 

دومی وقتی که ولتاژ دادم

توی هیچ کدوم کور کلاک رو زیاد نکرده ام 

post-14499-0-33649500-1398609650_thumb.jpeg

post-14499-0-20274100-1398609716_thumb.png

توی این سایت ها اگر نگاه کنید با افزایش کور ولتاژ ولتاژ کل زیاد شده مثلا شده 1.2 نه 1.08 یا کمتر

http://www.techpowerup.com/reviews/MSI/GTX_780_Lightning/29.html

http://www.guru3d.com/articles_pages/msi_geforce_gtx_780_lightning_review,28.html

دوستان کسی چیزی به ذهنش می رسه شاید باگ هست توی برنامه ی افتربرنر یا شاید پاور نمی کشه پاور هم 700w هست ممولکس 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

روی کدوم بایوس هستید؟

کارت رو روی  بایوس Ln2 قرار بدی 99% مشکل حل میشه

لینک به دیدگاه

سلام روی هر دو تست کردم یکی هست 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

به خاطر این که مصرف کارت از Power Limit بیشتر میشه این اتفاق می افته و برای این که در محدوده مصرف تعیین شده بمونه ولتاژ و کلاک رو میاره پایین. چون کامباستر هم مثل Furmark لود غیر معمول و بیش از حدی روی کارت ایجاد میکنه. شما با گیم یا 3DMark 2013 امتحان بکن حتما فرق خواهد کرد.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...