رفتن به مطلب

عکس هایی با رزولوشن 8k از رویای گیمرها 4 UNREAL Engine

اشتراک گذاری

Recommended Posts

• کاربر ویژه

رویای گیمر ها!!خیلی هم Real نه Unreal

درود دوستان

من همیشه  اخباری که در مورد موتور آنریل میاد بیرون رو دنبال میکنم  چون ازش خوشم میاد و  جز محبوب ترین موتور ها ی دنیاست.چند روزه عکس های از این موتور نسخه 4 به بیرون درز کرده که در رزولوشن 8k!!گرفته شدن.تصاویر خارق العاده و شگفت انگیزن و نشان دهنده توان این موتور هستند البته این عکس ها در 8k بودند ولی بخاطر مشکلات پهنای باند به 1920k تبدیل شدند تا شما در این رزلوشن تصاوییر 8k رو ببنید و فقط تصور کنید اون تصاویر واقعی 8k چه بوده اند!!!!میزان واقع گرایی و tesselation که در بافت ها بکار رفته خیره کننده است و در یکی ازتصاویر بلور یخی و دیگری تکنولوژی رندر سیالات در قالب آب  نشون داده  شده!

jw7hef9rg7w571ayzont.jpg

c90hq5vxbofuce0trtc.jpg

a82ig24hzigclk9nf42.jpg

evzm9qvf7zh0ynjh807.jpg

nxbmii5i0e0uvfeicrsp.jpg

3wu0pjsety584inq0uh6.jpg

غار و محیط ندیده بودیم فیلم سینمایی که دیدیم!!!!!!!!!!!فقط تصور کنید بازی RPG این محیط هاش باشن!!!!!!!!!!!!!!!!

حالا صبر کنید اخبارم تمام نشده!! انویدیا همیشه ارباب tech demo بوده  و این دفعه هم همینطوره!!در طی نمایشگاه GDC2014 در بخش کنفراس انویدیا دموی پخش شد که Epic با انویدیا با هم آماده کرده بودند  !این دمو در روز دوشنبه آخرهای صحبت CEO انویدیا Jen-Hsun Huang گفت میخواد تمرکزش رو بزاره روی توان کرگدن انویدیا Titan Z  مشتاق شدن ببینن جی میخواد روی این کارت اجرا بشه  .انویدیا هم کم نیاورد و دموی خیره کننده و ریل تایم روی این کارت اجرا کرد تا هم توان unreal 4 نشان داره بشه هم بفهمیم که بازی نسل بعد روی pc یعنی چی!Jen-Hsun Huang دمو رو اجرا کرد که یک صحنه مبارزه خونین بود در یک ایستگاه متروی اب گرفته و چنان خیره کننده بود که خود جناب CEO هم باور نداشت.شبیه ساز محیطی و مبارزه-انمیشن های خیره کننده-حجم بافت های فوق HD و لباس ها و پارچه های با فیزیک بینظیر و خیس شده .فیزیک مایعات کف زمین  و غیره وغیره که اگر بخواهیم آنالیز کنیم تا چند روز میشه دربارش حرف زد.حتما میگید باید بریم دنبال این دمو بگردیم ؟؟نه همین جا براتون در رزولوشن 1080 دانلود و آپلودش کردم منتها ا روی پرده کپچر شده هرجند کاملا قابل دیدنه!

دانلود دموUnreal engine 4  بر روی کرگدن تایتان z!!

جالب اینجاست در اخر دمو صدایی میگه آقایان و خانم ها موتور آنریل 4!!!!

جالب اینجاست دوستان که این دمو روی یک کارت تایتان z اجرا میشد که این نشان میده انویدیا میتونه با کمی بهینه سازی موتور آنریل 4 رو با این سطح گرافیکی  روی کارت های پایین تر هم اجرا کنه که واقعا این نشان میده چه پلتفرمی خانه گیمینگ نسل بعدخواهد بود.

بسیار شگفت انگیز و خیره کننده -امیدوارم لذت ببرید

HOT Hardwear-Guru3d-dsogaming

گردآوری و ترجمه از منابع مختلف رضا قاسمی

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

سلام آقا رضا.یک دو عکس م در این تاپیک هست اونا روهم اضافه کنید.

واقعا زیباست =P~

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=28670&hl=

ویرایش شده توسط MESSI
لینک به دیدگاه

بسیار لذت بردم !!! اگه میتونی یه چندتا عکس با کیفیت 8 k رو زیپ کن و برای دانلود قرار بده مرسی .

لینک به دیدگاه

غار و محیط ندیده بودیم فیلم سینمایی که دیدیم!!!!!!!!!!!فقط تصور کنید بازی RPG این محیط هاش باشن!!!!!!!!!!!!!!!!

فکر کن اسکایریم با این گرافیک بازی چند گیگ می شد  :eek:

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

فکر کن اسکایریم با این گرافیک بازی چند گیگ می شد  :eek:

اتفاقا سازند های این تصاویر معلومه خوره اسکایرم بودن چون اون عکس اول رو اگر دقت کنید گوشه تصویر سمت راست سرزمین  یک کلاه خود هست که یک راست از ارمور های اسکایرم آمده  و اون سپر هم خیلی شبیه سپر north carving توی بازیه!!

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام آقا رضا.یک دو عکس م در این تاپیک هست اونا روهم اضافه کنید.

واقعا زیباست =P~

http://lioncomputer.ir/forum/index.php?showtopic=28670&hl=

اه من اون تاپیک رو ندیده بودم!دوستمون زحمت کشیدن اشکال نداره خبر تکرار شد!!نمیخواد اون دو تا عکس رو من در تاپیک قدیمی خودم اجرای دموی اتاق با نور پردازی پیشرفته زده بودم قبلا.ممنون دمور بگیرید من 5 بار دیدمش

ویرایش شده توسط rezagtx
لینک به دیدگاه

دمو خیلی زیبا بود حیف زود تموم شد من که لذت بردم. مرسی

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...