رفتن به مطلب

حافظه مورد نياز براي كارت گرافيك

اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام

در اين مقاله كه در سايت tomshardware نوشته شده بحث بر سر اين موضوع است كه:

كارت گرافيك شما واقعا چه مقدار حافظه (RAM) نياز دارد ؟

VGA%20card%20memory.jpg

سه كارت از سه شركت متفاوت با ميزان حافظه هاي مختلف در اين تست وجود دارند:

POWER COLOR / HD 4870 / 512MB GDDR5

Powercolor AX4870 512MD5-G

Powercolor-4870-512MB.jpg

XFX / HD 4870 / 1GB GDDR5

XFX 487A-ZHFC

XFX-4870-1GB.jpg

SAPPHIRE / HD 4870 / VAPOR-X / 2GB GDDR5

Sapphire-4870-2GB.jpg

سيستم مورد تست:

CPU : Intel Core i7-920 (Nehalem), 2.67 GHz, QPI-2400, 8MB Cache

Overclocked to 3.06 GHz @ 153 MHz Bclk

Motherboard : ASRock X58 Supercomputer

Intel X58, BIOS P1.90

Memory : Kingston PC3-10700

3 x 1,024MB, DDR3-1225, CL 9-9-9-22-1T

Hard Drive : Western Digital Caviar WD50 00AAJS-00YFA,

500GB, 7200 RPM, 8 MB cache, SATA 3.0 GB/s

Power : Thermaltake Toughpower 1200W

1,200 W, ATX 12V 2.2, EPS 12v 2.91

Operating System : Microsoft Windows Vista Ultimate 64-bit 6.0.6001, SP1

DirectX version : DirectX 10

Graphics Drivers : Catalyst 9.9

Game Benchmark: Crysis

Crysis%201.gif

Crysis%20High%201680.png

Crysis%20High%201920.png

Crysis%20High%202560.png

Crysis%202.gif

Crysis%20VH%201680.png

Crysis%20VH%201920.png

Crysis%20VH%202560.png

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

در مورد مقدار حافظه کارت گرافیک

من قبلان یک حدس هایی زده بودم

این حافظه بیشتر زیاد به اون صورت فعلان به کار نمی یاد

اگر هم بیاید در رزو لیشن ها خیلی خیلی بالا به چشم میاید

دلایلش هم اینکه هر چقدر که رزو لیشن یک بازی بالاتر بره مقدار بیشتر رم کارت گرافیک رو می طلبه

ولی احتمالان در اینده نه چندان دور بازی ها برای اینکه بتونند با جزییات بیشتر اجرا بشن نیاز به حافظه بیشتر دارن

که بازیه gta iv یکی از اون بازی ها بود که برای اینکه با جزییات بالا اجرا بشه نیاز به رم کارت گرافیک بیشتر از 512 مگ داشت و دارد

شاید یکی سوال کنه بگه چرا حافظه به اون صورت تویه بازی ها تاثیر نداره

دلیلیش اینکه

جی پی یو و فرکانس رم ( و گذرگاه بین این دو)و این سه عامل خیلی مهم تویه بازی ها تاثیر داره

و این 3 عامل باعث می شن که اطلاعات با صورت بالا رد و بدل بشه

البته عامل ها دیگه هم هستن که اون هم خیلی مهم هستن ولی اون در رده های بعدی هستن از جمله تعداد ترازیستور ها و نوع تکنولوژی و نوع معماری و..... حافظه معمولان تویه الویت های اخر قرار داده ( منظورم حجم حافظه)

دوستانی که می خوان کارت گرافیک خریداری کنند

اولان نکاتی که بالا گفقم رو به یاد داشته باشن

و نکته بعدی اگر قصد خرید کارتی رو داشتید حتمان تست ها اون کارت گرافیک رو در بازی و در مقایسه با کارت ها دیگه ببنین ( تست فرم فراموش نشه )

باتشکر

لینک به دیدگاه

سلام دوستان

در مورد مقدار حافظه کارت گرافیک

من قبلان یک حدس هایی زده بودم

این حافظه بیشتر زیاد به اون صورت فعلان به کار نمی یاد

اگر هم بیاید در رزو لیشن ها خیلی خیلی بالا به چشم میاید

دلایلش هم اینکه هر چقدر که رزو لیشن یک بازی بالاتر بره مقدار بیشتر رم کارت گرافیک رو می طلبه

ولی احتمالان در اینده نه چندان دور بازی ها برای اینکه بتونند با جزییات بیشتر اجرا بشن نیاز به حافظه بیشتر دارن

که بازیه gta iv یکی از اون بازی ها بود که برای اینکه با جزییات بالا اجرا بشه نیاز به رم کارت گرافیک بیشتر از 512 مگ داشت و دارد

شاید یکی سوال کنه بگه چرا حافظه به اون صورت تویه بازی ها تاثیر نداره

دلیلیش اینکه

جی پی یو و فرکانس رم ( و گذرگاه بین این دو)و این سه عامل خیلی مهم تویه بازی ها تاثیر داره

و این 3 عامل باعث می شن که اطلاعات با صورت بالا رد و بدل بشه

البته عامل ها دیگه هم هستن که اون هم خیلی مهم هستن ولی اون در رده های بعدی هستن از جمله تعداد ترازیستور ها و نوع تکنولوژی و نوع معماری و..... حافظه معمولان تویه الویت های اخر قرار داده ( منظورم حجم حافظه)

دوستانی که می خوان کارت گرافیک خریداری کنند

اولان نکاتی که بالا گفقم رو به یاد داشته باشن

و نکته بعدی اگر قصد خرید کارتی رو داشتید حتمان تست ها اون کارت گرافیک رو در بازی و در مقایسه با کارت ها دیگه ببنین ( تست فرم فراموش نشه )

باتشکر

با سلام

دوست عزيز قصد من هم از گذاشتن اين مطلب دقيقا همين بود كه به جز چند تا بازي انگشت شمار در بقيه ي بازي ها ميزان رم كارت گرافيك به ميزان خيلي خيلي ناچيز تاثير گذار هست يا اصلا تاثيري ندارد.

بر خلاف عقيده ي عموم مبني بر اينكه هر چه حافظه ي گرافيك بيشتر باشد تاثير بيشتري در بازي ها دارد با ارائه ي اين مطلب به صورت رسمي و با مدرك رد مي شود و نشان مي دهد كه در بيشتر بازي ها كارت 4870 با 2GB حافظه كارايي تقريبا برابري با نمونه ي 512MB خود دارد و ميشه گفت فعلا ميزان حافظه تاثير زيادي در ميزان فريم دهي ندارد .

من هم به دوستاني كه قصد خريد گرافيك رو دارند شديدا توصيه مي كنم هيچوقت مقدار حافظه كارت گرافيك رو ملاك اول براي خريد قرار ندهند.

با تشكر :D:cool::confused:

لینک به دیدگاه

با سلام

دوست عزيز قصد من هم از گذاشتن اين مطلب دقيقا همين بود كه به جز چند تا بازي انگشت شمار در بقيه ي بازي ها ميزان رم كارت گرافيك به ميزان خيلي خيلي ناچيز تاثير گذار هست يا اصلا تاثيري ندارد.

بر خلاف عقيده ي عموم مبني بر اينكه هر چه حافظه ي گرافيك بيشتر باشد تاثير بيشتري در بازي ها دارد با ارائه ي اين مطلب به صورت رسمي و با مدرك رد مي شود و نشان مي دهد كه در بيشتر بازي ها كارت 4870 با 2GB حافظه كارايي تقريبا برابري با نمونه ي 512MB خود دارد و ميشه گفت فعلا ميزان حافظه تاثير زيادي در ميزان فريم دهي ندارد .

من هم به دوستاني كه قصد خريد گرافيك رو دارند شديدا توصيه مي كنم هيچوقت مقدار حافظه كارت گرافيك رو ملاك اول براي خريد قرار ندهند.

با تشكر

سلام دوست من

حق با شماست

متاسفانه بعضی دوستان فکر می کنند حجم کارت گرافیک مهم هستش

و بعضی ها هم وقتی میرن مغازه برای خرید کارت گرافیک می گن اقا کارت گرافیک 1 گیگ دارید ؟:D

این کامالان اشتباه است

البته دلیل این اشتباه که بعضی دوستان به اون گرایش دارن ریشه در گذشته ها داره

برای همینه که هنوز فکر می کنتد میزار قدرت یک کارت گرافیک حجم حافظه اون کارت تایین می کنه

البته دوست من شبیه همین اشکال در سی پی یو هم هست

هنوز بعضی دوستان فرق e7400 با e8400 رو در این می ببیند که e8400 از لحاظ سرعت 1000 تا از e7400 بالاتر هستش ..!!( دو سی پی یو که گفتم مثال بود)

و بی خبر از اینکه اینا کد رهگیر یا کد شناسی محصول هستن ..

باتشکر

ویرایش شده توسط sinaset
لینک به دیدگاه

با تشکر از شما همشهری عزیز که مطلبی جالب و علمی را تهیه و گذاشنید

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...