رفتن به مطلب

دوستان و اساتیدی که میتونن نظر بدن join بدن لطفا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

بنام خداوند

با سلام خدمت دوستان گل لیونی @};-

قرض از ایجاد تاپیک این بود که یکی از دوستان همشهری گل من که قبلا باهاش معامله کرده بودم امروز با من تماس گرفت و گفت یکی از دوستاش داره از امریکا میاد و میتونه با خودش یه مقدار جنس بیاره(منظور ماری جوانا یا هروئین نیست هااا)

مثل کارت های کواردو مثل 6000k یا 5000k از برند PNY با 12 گیگ حافظه یا لپتاپ سری ریزر هم داره که میخواد بیاره و حتی سی پی های زنون اینتل، مثئله اینجاست که میگه ببین میتونی واسش مشتری گیر بیاری که من واسش با 10 تا 20 زیر قیمت بازار بیارم و البته چیزی که هست اینه که تمام این کالا ها آکبند و پلمپ هستن، در مورد قیمت اونطور که متوجه شدم میتونه کالاهایی با قیمت 1000 دلار به بالا بیاره... در مورد اینکه چطور میتونه اعتماد سازی کنه این هست که با توجه به سابقه خودم در چند فروم مثل: isam,persiantools.furom, یه مبلغی رو بعنوان بیانه پرداخت میکنن تا وقتی که کالا وارد و اطمینان از حضور اون بعدا تمام وجه دریافت بشه، در مورد تحویل هم گفت که میتونه حضوری هم تحویل بده...

حالا این تاپیک گذاشتم ببینم چند نفر از دوستان هستن که میخوان یسری قطعه وارد کنن که در عین آکبند بودن اینجا مبلغش خیلی گزافتر از کشورهای دیگه هست، در مورد قیمت هم اونطور که فهمیدم براش بصرفه نیست تا قطعه با قیمت هایی مثل 200 یا 400 دلار بیاره میگه چون میخوام خودم روش یکم سود کنم..

دوستان نظرات خودتون رو لطف میکنین که اینجا قرار بدین تا رفیقمون هم بتونه تاپیک مشاهد کنه.

اگه کارم داشتین همین ورا میتونین پیدام کنین.

دیگه سلامتی

لینک به دیدگاه

راستش الان همینجا و تو پرشیان دوستان با سابقه زیاد دارن این کار رو میکنن شما شاید بتونی جنس بیاری بعد بفروشید....

لینک به دیدگاه

راستش الان همینجا و تو پرشیان دوستان با سابقه زیاد دارن این کار رو میکنن شما شاید بتونی جنس بیاری بعد بفروشید....

نه خب آخه جنس من نیست، رفیقمون گفت اگر کسی احتیاج داره براش میارم

لینک به دیدگاه

من تابستون رفتم اریزونا لبتاب خودم رو به بدبختی اوردم چجوری این همه جنس میتونه بیاره؟ اونور مشکل نیستا اینجا مثل چی میگردنت یه گوشیه اورده بودم سربازه دیونه جعبه گوشیو پیچوند

بنظر من بهش بگو نیاره ازش میگیرن میگن بمب هسته هست مثلا کارت گرافیک :دی

لینک به دیدگاه

حق با این دوستمونه،در حال حاضر طرحی در حال اجراست که بسیار سخت گیرتر از قبل اجناس رو بررسی میکنن.

ضمن اینکه در حال حاضر حفاظت فرودگاه به دو دسته تقسیم شده؛یک قسمت تو دست بچه های ناجا و بازرسی بعدی رو سپاه در اختیار داره که از پرسنل ناجا بسیار سخت گیرتر هستن.

غیر از اینهم تمام لوازمی که توسط افراد عادی وارد میشه،همه رو از پلمپ باز میکنند؛بنابراین چیزی بنام پلمپ و آکبند نمیتونه وجود داشته باشه.

حالا مسائل متفرقه ی دیگه ای هم وجود داره...

لینک به دیدگاه

من تابستون رفتم اریزونا لبتاب خودم رو به بدبختی اوردم چجوری این همه جنس میتونه بیاره؟ اونور مشکل نیستا اینجا مثل چی میگردنت یه گوشیه اورده بودم سربازه دیونه جعبه گوشیو پیچوند

بنظر من بهش بگو نیاره ازش میگیرن میگن بمب هسته هست مثلا کارت گرافیک :دی

بنده خدا اگه نمیتونست بیاره که نمی گفت جنس های گرون بیاره

لینک به دیدگاه

حق با این دوستمونه،در حال حاضر طرحی در حال اجراست که بسیار سخت گیرتر از قبل اجناس رو بررسی میکنن.

ضمن اینکه در حال حاضر حفاظت فرودگاه به دو دسته تقسیم شده؛یک قسمت تو دست بچه های ناجا و بازرسی بعدی رو سپاه در اختیار داره که از پرسنل ناجا بسیار سخت گیرتر هستن.

غیر از اینهم تمام لوازمی که توسط افراد عادی وارد میشه،همه رو از پلمپ باز میکنند؛بنابراین چیزی بنام پلمپ و آکبند نمیتونه وجود داشته باشه.

حالا مسائل متفرقه ی دیگه ای هم وجود داره...

چی بگم، به هرحال گفت تو یه ندا بده اگر کسی خواست براش میتونم بیارم و حضوری تحویل بدم تهران - اهواز

لینک به دیدگاه

اهواز که میشه هم شهری هستن و از این بازیا ولی اگه فرودگاه تهران بیاد نمیتونه

فکر کنم که داره قاچاق میاره اونجا خیلی راحت میشه اورد من خودم پارسال حدود بیست میلیون تومن کارت شبکه غیرمجاز وارد کردم از بندرعباس

لینک به دیدگاه

اهواز که میشه هم شهری هستن و از این بازیا ولی اگه فرودگاه تهران بیاد نمیتونه

فکر کنم که داره قاچاق میاره اونجا خیلی راحت میشه اورد من خودم پارسال حدود بیست میلیون تومن کارت شبکه غیرمجاز وارد کردم از بندرعباس

:eek:

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...