رفتن به مطلب

مشکل با ویز ویز کردن اسپیکر مایکرولب پوما

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام خدمت دوستان

چند روز پیش میخاستم از لیون یک عدد اسپیکر مایکرولب m700 خریداری کنم که متاسفانه موجود نداشتن و گزینه جایگزین پوما رو پیشنهاد کردن و بنده گفتم باشه

بعد  از اینکه رفتم اینترنت مشخصاتش رو ببینم دیدم اصلا تو سایت مایکرولب چنین اسپیکری ثبت نشده ! درصورتی که همه ی اسپیکر های مایکرولب ثبت شدن غیر از این

بعد تماس گرفتم با لیون که بپرسم چینی تقلبی نباشه ، آقای حسینی گفتش مربوط به پروبیت میشه و به لیون مربوط نمیشه و به پروبیت زنگ بزنم

به پروبیت که زنگ زدم اصلا نمیدونست طرف اسپیکر پوما چی هست ، کلا نمیدونست اینترنت چی هست ، میگفت بگرد تو سایت مایکرولب پیدا میکنی نمیشه نباشه :|

اسپیکر کیفیت صدا و برد صدای خوبی داره ، ظاهرش هم زیباست و راضیم .

تنها چیزی که راضی نیستم اینه که وقتی اسپیکر روشنه یه نویز خیلی زیادی داره که از صدای کیس وقتی روشنه خیلی بیشتره!!!

میخاستم بدونم اسپیکر های دوستان هم همینطوره ؟ یا فقط این اسپیکر اینجوریه ؟؟؟

واقعا داره سرم رو درد میاره ، نویزش کم هم نیست خیلی بلنده انگار !!! از همین میترسیدم :((

ویرایش شده توسط amir.coder
لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

زیاد نگران نباشید،یحتمل با تعویض کابل مشکلتون حل میشه.  

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود دوست عزیز ،

وقتی جک صوتی قطعه نویز میفته ؟ اگه نه جک رو خارج کنید ببینید خویز چقدر تغییر میکنه .

ولوم کم و زیاد میکنید نویز هم کم و زیاد میشه ؟ ولوم صفر هم نویز داره ؟

حتما چک کنید اسپیکرتون تقلبی نباشه .

لینک به دیدگاه

درود دوست عزیز ،

وقتی جک صوتی قطعه نویز میفته ؟ اگه نه جک رو خارج کنید ببینید خویز چقدر تغییر میکنه .

ولوم کم و زیاد میکنید نویز هم کم و زیاد میشه ؟ ولوم صفر هم نویز داره ؟

حتما چک کنید اسپیکرتون تقلبی نباشه .

عزیز در همه حال نویز داره

نویز از سمت دو اسپیکر هست ، باس هم نویز داره اما نویزش خیلی کمه

دو اسپیکر شدید نویز دارن ، با تغییر صدا هیچ تغییری توی نویز ایجاد نمیشه

با قطع و وصل کردن جک هم تغییری ایجاد نمیشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز در همه حال نویز داره

نویز از سمت دو اسپیکر هست ، باس هم نویز داره اما نویزش خیلی کمه

دو اسپیکر شدید نویز دارن ، با تغییر صدا هیچ تغییری توی نویز ایجاد نمیشه

با قطع و وصل کردن جک هم تغییری ایجاد نمیشه

مودم وایرلس اگه دارید خاموش کنید ببینید چطور میشه اوضاع .

اگه با خارج کردن جک و تغییر ولوم مقدار نویز تغییر نمیکنه به احتمال خیلی زیاد مشکل از مدار امپلی فایر اسپیکر هستش .

لینک به دیدگاه

مودم وایرلس اگه دارید خاموش کنید ببینید چطور میشه اوضاع .

اگه با خارج کردن جک و تغییر ولوم مقدار نویز تغییر نمیکنه به احتمال خیلی زیاد مشکل از مدار امپلی فایر اسپیکر هستش .

عزیز مودم وایرلس هم خاموش کردم تغییری نکرد و همین گونه نویز داره

قبل از این اسپیکر tsco داشتم ، اون اسپیکر موقع کم و زیاد کردن صدای باس نویزش کم و زیاد میشد ، وقتی باس رو تا آخر زیاد میکردم نویز کم میشد و اگه تا آخر کم هم میکردم نویز کم میشد

یعنی رو باس 50 درصد نهایت نویز رو داشت

اما این اسپیکر نویزش زیاد از طرف باس نیست و از طرف خود اسپیکر ها نویز داره و چه به سیستم وصل باشه چه نباشه ، چه داخل اتاق که بیرون اتاق ، از سمت اسپیکر ها نویز هست .

به نظرتون علت چیه ؟

اسپیکر تقلبی هست ؟ مشکل داره ؟ کلا اینطوریه ؟ اصل نیست ؟

راه حل چیه ؟

160 تومن + 20 تومن هزینه پست براش پرداخت کردم :(

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز مودم وایرلس هم خاموش کردم تغییری نکرد و همین گونه نویز داره

قبل از این اسپیکر tsco داشتم ، اون اسپیکر موقع کم و زیاد کردن صدای باس نویزش کم و زیاد میشد ، وقتی باس رو تا آخر زیاد میکردم نویز کم میشد و اگه تا آخر کم هم میکردم نویز کم میشد

یعنی رو باس 50 درصد نهایت نویز رو داشت

اما این اسپیکر نویزش زیاد از طرف باس نیست و از طرف خود اسپیکر ها نویز داره و چه به سیستم وصل باشه چه نباشه ، چه داخل اتاق که بیرون اتاق ، از سمت اسپیکر ها نویز هست .

به نظرتون علت چیه ؟

اسپیکر تقلبی هست ؟ مشکل داره ؟ کلا اینطوریه ؟ اصل نیست ؟

راه حل چیه ؟

160 تومن + 20 تومن هزینه پست براش پرداخت کردم :(

فیش اسپیکر رو در بیار و سه تا قسمت رو بهم اتصال کوتاه کن (سیم افشان لخت کن و دور همشون بپیچ) :

3-5mm-Audio-Jack-Connection-Cable--1-5M-

اگه نویز هیچ تفاوتی نکرد که برد اسپیکر بدرد نخور هستش ، اگر هم نویز قطع شد بازم بدرد نخور هستش اما نست به حالت قبل بهتره و میشه یکارایش کرد  ;)

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

فیش اسپیکر رو در بیار و سه تا قسمت رو بهم اتصال کوتاه کن (سیم افشان لخت کن و دور همشون بپیچ) :

3-5mm-Audio-Jack-Connection-Cable--1-5M-

اگه نویز هیچ تفاوتی نکرد که برد اسپیکر بدرد نخور هستش ، اگر هم نویز قطع شد بازم بدرد نخور هستش اما نست به حالت قبل بهتره و میشه یکارایش کرد  ;)

عزیز هیچ تغییری ایجاد نشد ...

از همین مسئله میترسیدم

چندروز پیش به لیون تماس گرفتم قبل از اینکه جنس بدستم برسه

گفتم تو سایت ها ثبت نشده ، تقلبی نباشه ، نویز نداشته باشه ، ایشون با لحن تندی گفتن خودشون که تولیدی ندارن از شرکت اصلی "پروبیت" گرفتن و اصله.:(

لینک به دیدگاه

سلام

امیر جان روی  یه سیستم دیگه امتحانش کن  اسپیکر منم Creative SBS A335 بعضی وقتها یه نویز شدید  داره  با دست کاری کردن کایل درست میشه ان شاءالله که مشکلی نیست

لینک به دیدگاه

من یک میکرولب دارم همین مشکل داره 

بعضی جنس ها چیینی واقعا اشغال هستن 

البته 3 ماه اول خوب بود یکی از دوستان تعمیر کارم میگفت ایسی هاش مشکل دارند الان بدجور رو اعصابمه  :(

میخام پرتش کنم تو کوچه اما پول خریدجنس جدید فعلا ندارم 

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

اگرچه از اسپیکر با SNR اسمی 65 دسی بل (نه واقعی!) انتظاری بیش از این هم نباید داشت ولی این جور نویزهای ممتد معمولاً دو تا دلیل دارند:

سیم و کورد های بی کیفیت

امپلی فایر داخلی اسپیکر

امپلی فایر رو که کاریش نمیشه کرد.اگر هم امکانش باشه من بی اطلاعم ولی با تعویض کابل ها با کابل های باکیفیت قاعدتاً تا 30درصد انتظار بهبود این وضعیت وجود داره.البته با توجه به قیمت این اسپیکر شاید این کار هم زیاد منطقی به نظر نیاد

فقط یه سوال :)

دلیل خاصی برای خرید اسپیکر با این برند وجود داشت؟ چون با همین بودجه ای که داشتید میشد از برندهای لاجیتک و کریتیو که استانداردهای بالاتر,آزمایشگاه های کنترل کیفیت معتبر و کیفیت ساخت به مراتب بهتری دارند انتخاب کرد

لینک به دیدگاه

درود

اگرچه از اسپیکر با SNR اسمی 65 دسی بل (نه واقعی!) انتظاری بیش از این هم نباید داشت ولی این جور نویزهای ممتد معمولاً دو تا دلیل دارند:

سیم و کورد های بی کیفیت

امپلی فایر داخلی اسپیکر

امپلی فایر رو که کاریش نمیشه کرد.اگر هم امکانش باشه من بی اطلاعم ولی با تعویض کابل ها با کابل های باکیفیت قاعدتاً تا 30درصد انتظار بهبود این وضعیت وجود داره.البته با توجه به قیمت این اسپیکر شاید این کار هم زیاد منطقی به نظر نیاد

فقط یه سوال :)

دلیل خاصی برای خرید اسپیکر با این برند وجود داشت؟ چون با همین بودجه ای که داشتید میشد از برندهای لاجیتک و کریتیو که استانداردهای بالاتر,آزمایشگاه های کنترل کیفیت معتبر و کیفیت ساخت به مراتب بهتری دارند انتخاب کرد

عزیز اینگونه که فکر میکنید نیست

اسپیکر های زیادی از لاجینتک و کریتیو دیدم ، خیلیییی از مایکرولب افتضاح تر بودن و اون برند ها هم تو این رنج چیزی ندارن .

بنده کلا میخاستم m700 رو بگیرم که نبود لیون این رو پیشنهاد کرد

احتمال اینکه این اسپیکر اصلا مایکرولب نباشه و تو ایران مارک مایکرولب روش زده باشن هم بعید نیست اصلا ویا اینکه باس مایکرولب باشه اما اسپیکر هاش نباشه

کیفیت سیم های اسپیکر ، باس اسپیکر پایه هاش و کلا همه چیش خیلی خوبه ، صداش هم خیلی خوبه ، با اسپیکر لاجیتک همین امروز مقایسه میکردم که واقعا بهتر بود

فکر نمیکنم اینطور که فکر میکنید باشه ، با 50 درصد از صداش خیلی راحت تا آخر کوچه با وضوح شنیده میشد موزیک . توان خیلی خوبی داره

مشکل من باهاش فقط ویز ویز کردنشه !

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

دو طرف فیش جک 3.5 یا یک به دو  ؟

اگه یک به دو هستش، اون دو تا فیش رو دورش با چسب برق، چسب بزن شاید کمکی کرد، قبلا با یه کابل مشکل داشتم از یه سیستم صوتی فروشی ماشین پرسیدم اینو گفت.

لینک به دیدگاه

سلام دوست عزیز

دو طرف فیش جک 3.5 یا یک به دو  ؟

اگه یک به دو هستش، اون دو تا فیش رو دورش با چسب برق، چسب بزن شاید کمکی کرد، قبلا با یه کابل مشکل داشتم از یه سیستم صوتی فروشی ماشین پرسیدم اینو گفت.

عزیز متوجه منظورتون نشدم

اما اینو بگم که اصلا اسپیکر به سیستم متصل نیست و الان دور از سیستمه

وسط اتاق اسپیکر رو خالی خالی روشن کردم ، بازم ویز داره

ربطی به جک و این چیزا نداره .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

عزیز اینگونه که فکر میکنید نیست

اسپیکر های زیادی از لاجینتک و کریتیو دیدم ، خیلیییی از مایکرولب افتضاح تر بودن و اون برند ها هم تو این رنج چیزی ندارن .

بنده کلا میخاستم m700 رو بگیرم که نبود لیون این رو پیشنهاد کرد

احتمال اینکه این اسپیکر اصلا مایکرولب نباشه و تو ایران مارک مایکرولب روش زده باشن هم بعید نیست اصلا ویا اینکه باس مایکرولب باشه اما اسپیکر هاش نباشه

کیفیت سیم های اسپیکر ، باس اسپیکر پایه هاش و کلا همه چیش خیلی خوبه ، صداش هم خیلی خوبه ، با اسپیکر لاجیتک همین امروز مقایسه میکردم که واقعا بهتر بود

فکر نمیکنم اینطور که فکر میکنید باشه ، با 50 درصد از صداش خیلی راحت تا آخر کوچه با وضوح شنیده میشد موزیک . توان خیلی خوبی داره

مشکل من باهاش فقط ویز ویز کردنشه !

بله من هم نگفتم هر چیزی لاجیتک یا کریتیو تولید کنند عالیه.عرض کردم در این رنج قیمتی مواردی هم از برندهای معتبر تر وجود داشت که بهتر از این مورد بود.(البته این نظر بنده هست وحی منزل که نیست!)

در مورد کیفیت ساخت,منظور این نیست که شما با لمس کردن کابل ها متوجه بشید کیفیتش خوبه یا بده! :) یا پایه اسپیکر جنسش چطوره! منظور این هست که اون کابل اکسیژن فری نیست یا درایوها کیفیت مطلوبی ندارند یا مدار آمپلی فایر...

بلند بودن صدا هم ارتباطی به نویز نداره.مبحث نویز کیفیه نه کمی

در هر صورت توصیه ای اگر میشه هدف از اون کمک به شماست و قطعاً هیچ نفع شخصی برای بنده یا سایر دوستان وجود نداره

موفق باشید @};-

لینک به دیدگاه

درود امیر جان

مسئله ای که نیازه در مورد میکرولب در ایران بگم به شرح زیره :

سالها پیش شرکت پروبیت نام این برند رو در ایران ثبت کرد به عنوان تولید کننده این اسپیکر در ایران و هر کسی اگر برند میکرولب رو وارد میکرد توسط شرکت پروبیت مورد پیگیرد قانونی قرار میگرفت .

به طور مثال شرکت سام سرویس و مادیران که برندهای LG , samsung رو در ایران دارن برای تولید کالا میان نام اون کالا رو در ایران تغییر میدن :‌دلیل این کار !!!

بعضا استعلامهای بزرگی در کشور به جریان میفته مثلا 10000 عدد سیستم برای بانک فلان و در استعلام مورد نظر مانیتور 19 اینچ میخوان . در استعلام حتما نامش با نامی که شرکتهای مادیران و سام سرویس مشخص کردن یکی هستش چون اگر با نام واقعی که شرکت ال جی و سامسونگ استعلام رد بشه اقایان قاچاقچی حتما این کالاها رو به طور قاچاق وارد ایران میکنن و قیمتها شکسته میشه و شرکتهای داخلی کلی ضرر میکنن .

در مورد اسپیکر میکرولب استعلامهای انچنانی نمیاد ولی با این حال این برند در ایران انحصاری هستش . و اگر مشکلی دارید میتونید با شرکت پروبیت در جریان بگذارید تا مشکلتون رو حل کنن

موفق باشید

لینک به دیدگاه

من اسیپیکر 1.30 الگانس چینی دارم .

دوسال پیش 240 گرفتم چند روز پیش تو علاالدین دیدم شده بود 790 .

منم مشکل ویز ویز شما رو دارم .

خیلی رو اعصابم بود .

یبار اتفاقی میکروفن رو به ورودی میکرونش زدم .

درکمال تعجب دیدم درست شد .

هر یکی دوماهی اینجوری میشه .

با میکروفن ردیفش میکنم .

شما هم اگه میتونی یه تست بزن .

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

توی پست قبلی گفتم وردی اسپیکر رو یا همون جک 3.5 رو همه اتصالاتش رو بهم وصل کنید ، چون با این کار R و L اسپیکر وصل میشن به زمین اسپیکر و اگه نویزی قراره توی ورودی باشه (مثلا مشکل کابل ها و یا نویز محیط) دیگه به امپلی فایر نمیرسه و تقویت هم نمیشه .

پس اگر اینکار رو انجام دادید و تفاوتی احساس نکردید نشون میده که مشکل از اینجا نیست .

وقتی ولوم رو کم و زیاد میکنید روی نویز تاثیر داره ؟ اگه تاثیر داشته باشه نشون میده که نویز از قبل از طبقه امپلی فایر وارد دستگاه میشه (مثلا مشکل کابل ها و یا کارت صدا) .

اینها همه نشون میدن که برد امپلی مشکل داره و خود به خود نویز ایجاد میکنه ، به احتمال خیلی خیلی زیاد این نویز از بخش تغذیه هستش و از قطعات و ترانس نامرقوب استفاده شده .

در مجموع مشکل داره و میتونید بفرستید گارانتی ولی کار درست اینه که اسپیکر رو ببرید شرکت سازنده از پهنا بکنید تو حلقشون .

لینک به دیدگاه

یه مزاح هم با امیر جان بخوام بکنم  ;) اینه که امیر جان همیشه به تمام قطعات دنیا مشکوکن و دفعات قبل هم همین موردها پیش اومده و فکر میکنم اگر برن داخل کارخونشون باز هم تاپیکهای این چنینی که ایا این اصله یا نه رو ایجاد میکنن

لینک به دیدگاه

یه مزاح هم با امیر جان بخوام بکنم  ;) اینه که امیر جان همیشه به تمام قطعات دنیا مشکوکن و دفعات قبل هم همین موردها پیش اومده و فکر میکنم اگر برن داخل کارخونشون باز هم تاپیکهای این چنینی که ایا این اصله یا نه رو ایجاد میکنن

:دی

اره خیلی حساسم ، یکم بیش از حد . خودمم از این مورد رنج میکشم  :D

البته تقصیر خودمم نیست چون با بد بختی پول گیر میارم یک جنس که میخرم دوست دارم بهترین کیفیت رو داشته باشه :wacko:

یکم زیادی تو جنس ریز میشم و خیلی بهش دقت میکنم ، از قطعات سخت افزاری که هزار تا بنچمارک میگیرم با بنچمارک خارجیا مقایسه میکنم :|

بهرحال من لیون رو خیلی معتبر تر از مغازه های سطح شهر اینجا میدونم @};-

اما دلیل اصلی گیر دادنم این بودش که من اسپیکر ام 700 مایکرولب رو خونه یکی دیدم که اصلا نویز نداشت و علت عوض کردن اسپیکر هم این بود که از شر نویز اسپیکر چینی تقلبی خودم خلاص بشم ، بعد اینو گرفتم دیدم این دوبرابر قبلی نویز داره خورد تو حالم دیگه :( . خصوصا اینکه ام700 تو کل سایت های خارجی هست اما این نه ! دیگه هرکسی باشه شک میکنه ...

لینک به دیدگاه

:دی

اره خیلی حساسم ، یکم بیش از حد . خودمم از این مورد رنج میکشم  :D

البته تقصیر خودمم نیست چون با بد بختی پول گیر میارم یک جنس که میخرم دوست دارم بهترین کیفیت رو داشته باشه :wacko:

یکم زیادی تو جنس ریز میشم و خیلی بهش دقت میکنم ، از قطعات سخت افزاری که هزار تا بنچمارک میگیرم با بنچمارک خارجیا مقایسه میکنم :|

بهرحال من لیون رو خیلی معتبر تر از مغازه های سطح شهر اینجا میدونم @};-

اما دلیل اصلی گیر دادنم این بودش که من اسپیکر ام 700 مایکرولب رو خونه یکی دیدم که اصلا نویز نداشت و علت عوض کردن اسپیکر هم این بود که از شر نویز اسپیکر چینی تقلبی خودم خلاص بشم ، بعد اینو گرفتم دیدم این دوبرابر قبلی نویز داره خورد تو حالم دیگه :( . خصوصا اینکه ام700 تو کل سایت های خارجی هست اما این نه ! دیگه هرکسی باشه شک میکنه ...

امیر جان برای اینکه بیشتر لذت ببری سعی کن کمتر سخت بگیری

در مورد نویز اگر اسپیکر قبلیت هم همین مشکل رو داشته مسائلی که دوستان بهتون گفتن رو انجام بدید و یا یه اسپیکر معمولی هم که شده از یکی بگیرید و تستش کنید ببینید که همین مشکل رو داره یا نه

در ضمن شما مدل 700 خواستید و ما مدل پوما پیشنهاد دادیم امیر جان ما فقط پیشنهاد میدیم و تصمیم نهایی رو خود مشتری میگیره و همانطور که شما فرمودید میرید تحقیق میکنید و بعدش میخرید این روش شما و تمام دوستان و خودم هستش برای خرید

لینک به دیدگاه

دوستان یک موضوع بسیار عجیب

اسپیکر دوستم رو آوردم ، و اسپیکر های اون رو به باس خودم وصل کردم و با کمال تعجب اسپیکر های اون هم وقتی به باس من وصل شدن دقیقا به همین صورت ویز ویز کردن

اما به باس خودش وصل میکنم ویز ویز نمیکنه !

یعنی مشکل از اسپیکر ها نیست از باسه

نظرتون چیه ؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

دوستان یک موضوع بسیار عجیب

اسپیکر دوستم رو آوردم ، و اسپیکر های اون رو به باس خودم وصل کردم و با کمال تعجب اسپیکر های اون هم وقتی به باس من وصل شدن دقیقا به همین صورت ویز ویز کردن

اما به باس خودش وصل میکنم ویز ویز نمیکنه !

یعنی مشکل از اسپیکر ها نیست از باسه

نظرتون چیه ؟

ببینید خود بلند گوهای زبون بسته که چیزی ندارند که نویز بندازند ، مشکل از مپلی فایر هستش و آمپلی فایر هم توی باکس ساب ووفور هستش :D

لینک به دیدگاه

عزیزان یک سوال دیگه

واسه گارانتی توی کاشان باید کجا برم ؟

یک نکته جالب دیگه ای هم که کشف کردم ، حتی اگه اسپیکر ده ثانیه به برق باشه و اصلا به سیستم وصل هم نباشه کلا باس خالی روشن باشه به هیچی وصل نباشه

در عرض ده ثانیه دمای پشتش به 80-75 درجه میرسه :o

وقتی اسپیکر ها وصل هستن ، دستت رو به فیش ها بزنی نویز زیادتر میشه و برداری کمتر میشه

اگه ریموت به دستگاه وصل نباشه نویز خیلی بیشتره ! ریموت رو که وصل میکنی نویز کمتر میشه
وقتی هدفون به دستگاه وصل میکنی صدای نویز عوض میشه !
اما حالتی نتونستم گیر بیارم که اصلا نویز نداشته باشه

چند تا اسپیکر چینی تقلبی از قبل داشتم که نویز داشتن
اونارو آوردم با این مقایسه کردم میبینم این نسبت به اونا ده برابر نویزش بیشتره !
به حدی نویزش زیاده که واقعا نمیشه جلوش خوابید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)

عزیزان یک سوال دیگه

واسه گارانتی توی کاشان باید کجا برم ؟

یک نکته جالب دیگه ای هم که کشف کردم ، حتی اگه اسپیکر ده ثانیه به برق باشه و اصلا به سیستم وصل هم نباشه کلا باس خالی روشن باشه به هیچی وصل نباشه

در عرض ده ثانیه دمای پشتش به 80-75 درجه میرسه :o

وقتی اسپیکر ها وصل هستن ، دستت رو به فیش ها بزنی نویز زیادتر میشه و برداری کمتر میشه

اگه ریموت به دستگاه وصل نباشه نویز خیلی بیشتره ! ریموت رو که وصل میکنی نویز کمتر میشه

وقتی هدفون به دستگاه وصل میکنی صدای نویز عوض میشه !

اما حالتی نتونستم گیر بیارم که اصلا نویز نداشته باشه

چند تا اسپیکر چینی تقلبی از قبل داشتم که نویز داشتن

اونارو آوردم با این مقایسه کردم میبینم این نسبت به اونا ده برابر نویزش بیشتره !

به حدی نویزش زیاده که واقعا نمیشه جلوش خوابید

درود امیر خان .

همشهری بودیم و نمیدونستیم ؟  ^_^

پشت اسپیکر اگه هیت سینک داره در حالتی که به بار وصل نیست و آهنگی پخش نمیشه نباید خیلی داغ بشه ، اما ممکنه گراما از ترانسش باشه .

اینکه دست بزنید به فیش ورودی و صدا بده عادی هست و همه اسپیکر ها همینطورن ، دلیلش هم این هست که امواجی که از بدن شما به ورودی میاد تقویت میشن و صدای ناهناری تولید میکنن .

هدفون که وصل میکنی سیم هدفون مثل آنتن عمل میکنه و امواج محیل میبره داخل امپلی فایر و طبیعی صدای نویز عوض بشه .

من اصلا اسپیکر شما رو ندیدم هیچ تصوری از سیستم داخلیش ندارم ، اما چیزی که به یقین مشخص هست اینه که مشکل داره و یک اسپیکر نباید این صدا رو تولید کنه .

ویرایش شده توسط Mahyar_Curious
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...