رفتن به مطلب

مشکل با ویز ویز کردن اسپیکر مایکرولب پوما

amir.coder
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

عزیزان یک سوال دیگه

واسه گارانتی توی کاشان باید کجا برم ؟

یک نکته جالب دیگه ای هم که کشف کردم ، حتی اگه اسپیکر ده ثانیه به برق باشه و اصلا به سیستم وصل هم نباشه کلا باس خالی روشن باشه به هیچی وصل نباشه

در عرض ده ثانیه دمای پشتش به 80-75 درجه میرسه :o

وقتی اسپیکر ها وصل هستن ، دستت رو به فیش ها بزنی نویز زیادتر میشه و برداری کمتر میشه

اگه ریموت به دستگاه وصل نباشه نویز خیلی بیشتره ! ریموت رو که وصل میکنی نویز کمتر میشه

وقتی هدفون به دستگاه وصل میکنی صدای نویز عوض میشه !

اما حالتی نتونستم گیر بیارم که اصلا نویز نداشته باشه

چند تا اسپیکر چینی تقلبی از قبل داشتم که نویز داشتن

اونارو آوردم با این مقایسه کردم میبینم این نسبت به اونا ده برابر نویزش بیشتره !

به حدی نویزش زیاده که واقعا نمیشه جلوش خوابید

سلام

چند وقت هست دنيال کارت گرافيک مي گردم و با توجه به اينکه توي شهرستان ما بالاتر از Geforce GT 630 گرافيکي وجود نداره با اين سايت آشنا شدم

ميتونم بهت کمک کنم اسپيکرتو درست کني ، فقط به من بگو که دست به هويت خوب هست يا نه ؟

اگر تا به حال دست به هويه نزدي که بيخيال شو در غير اينصورت قطعاتيکه توي شکل مشخص کردم رو تعويض کن به احتمال زياد مشکلت حل ميشه

ديودها رو به نام هاي 1و2و3و4 رويتصوير مشخص کردم که احتمالا يکي از اونها خراب هست ، البته ممکنه که مدار شما ديود نداشته باشه و از پل ديود استفاده شده باشه که بايد پل رو کامل عوض کنيد . احتمالا ديودهاي استفاده شده 1N4007 هست که ميتونيد از ديودهاي قويتر مثل 1N5408 هم استفاده کنيد . ضمنا دقت کنيد ديودها آند و کاتد دارند ، يعني يک سرشون خط سفيد داره و سر ديگشون نداره ديودها رو همونطوري که در آوردي نمونه سالم رو جا بزن .

دوتا خازن هم توي شکل مشخص کردم که اندازشون توي برد از بقيه بزرگتر هست معمولا 25 ولت تا 35 ولت هستند و ظرفيتشون هم بين 2200 - 3300 - 4700 - 6800 ميکرو متغير هست اونها رو ميتونيد 4700 يا 6800 ميکرو کنيد . دقت کنيد خازن هاي الکتروليتي قطب مثبت و منفي دارند ، خازن ها رو هم با توجه به قطبشون بايد جا بزني ، خط سفيد کنار پايه مشخص ميکنه که پايه منفي هست و کلا توي خازن هاي نو پايه منفي از پايه مثبت کوتاه تر هست .

در هر صورت به احتمال زياد يا مشکل از ديودهاي تغذيه هست يا خازن هاي صافي

اگر با تعويض اين قطعات مشکل حل نشد يکي از آي سيهاي آمپلي فايرتون صدمه ديده ، معمولا از سه عدد آي سي استفاده ميشه ، معمولا هم از TDA2030 استفاده مي کنند ، بعضي اسپيکرها که قدرت بيشتري دارند هم TDA2050 دارند .

اول کارهايي که گفتم انجام بديد يا يک تصوير از بردتون قرار بديد تا بيشتر راهنماييتون کنم .

براي تشخيص اينکه کدوم آي سي خراب هست هم اگر مشکلتون با قطعاتيکه اول گفتم حل نشد اطلاع بديد تا بهتون بگم چطوري اينو تشخيص بديد / يا حق

post-9550-0-66076600-1398934653_thumb.jpg

ویرایش شده توسط Service Manual
لینک به دیدگاه

• 3 سال بعد...
در در 1393/02/11, 11:59:06، Mahyar Curious گفته است :

درود امیر خان .

همشهری بودیم و نمیدونستیم ؟  ^_^

پشت اسپیکر اگه هیت سینک داره در حالتی که به بار وصل نیست و آهنگی پخش نمیشه نباید خیلی داغ بشه ، اما ممکنه گراما از ترانسش باشه .

اینکه دست بزنید به فیش ورودی و صدا بده عادی هست و همه اسپیکر ها همینطورن ، دلیلش هم این هست که امواجی که از بدن شما به ورودی میاد تقویت میشن و صدای ناهناری تولید میکنن .

هدفون که وصل میکنی سیم هدفون مثل آنتن عمل میکنه و امواج محیل میبره داخل امپلی فایر و طبیعی صدای نویز عوض بشه .

من اصلا اسپیکر شما رو ندیدم هیچ تصوری از سیستم داخلیش ندارم ، اما چیزی که به یقین مشخص هست اینه که مشکل داره و یک اسپیکر نباید این صدا رو تولید کنه .

سلام من عینا همین مشکل نویز روی اسپیکر تسکو دارم ؛ فقط رو حالت USB نویز داره البته از اول داشت اما الان یکم بیشتر شده؛ وقتی فلش وصل نباشه نویز نداره رو حالت aux هم که اصلا نویز نداره . با یه فلش دیگه هم زدم نویزش نرفت رو حالت SD هم نویز نداره فقط رو فلش نویز داره. فک کنم بردش مشکل پیدا کرده یا خازن ها تغییر ظرفیت دادن؛ چون یه مدت استفاده هم نکرده بودم. چون بردشون خیلی حساسه قید تعمییرش میزنن تامشکل جدیدی پیش نیاد چون برد های smd بیشتر تعویض میشن تا تعمییر. تعمییرشون ارزش نداره 

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام خدمت دوستان من یه کارت صدای بهرینگر umc 204 خریدم کلا دوبار باهاش ضبط کردم وقتی صدای ولوم هدفونشو میبرم بالا صدای نویز یا ویز ویز میاد از میکروفن نیس چون کابل میکروفونو از کارت صدا جدا کردم وقتی صدای پیچ هدفونو زیاد میکنم صدای ویز ویز شدید میشه  و وقتی کم میکنم کم میشه صداش کارت صدارو هم به لپتاب و هم به کامپیوتر امتحان کردم ولی بازم صدای ویز ویزه هست اگه میشه لطف کنید راهنماییم کنید

ویرایش شده توسط Hosseinmajidi
لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام دوستان من یه میکرولب210103 خریدم بعداز دوهفته نویز شدیدی ایجاد کرد برای عیب یابی پشتشو باز کردم وبعداز جست و جو یه خازن خراب البته بدون اینکه ظاهرش نشون بده در قسمت تغذیه صفحه نمایش پیدا کردم وبا تعویض اون مشکل به کلی حل شد البته جای این خازن روی بورد آمپلیفایر بود

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...