رفتن به مطلب

سوالی در رابطه با اپدیت انویدیا

اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام.خبری خوندم که اپدیت جدید انویدیا،منتل amd رو پشت سرگذاشته.و نمودار های مقایسه ای هم درباره 780 ti بود.میخواستم بپرسم با اومدن این اپدیت و افزایش کارایی از طرف انویدیا فقط برای 780ti هست یا نه؟؟اگر نه کدوم سری ها رو تحت تاثیر قرار میده؟؟

ممنون

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

سلام.خبری خوندم که اپدیت جدید انویدیا،منتل amd رو پشت سرگذاشته.و نمودار های مقایسه ای هم درباره 780 ti بود.میخواستم بپرسم با اومدن این ادیت و افزایش کارایی از طرف انویدیا فقط برای 780ti هست یا نه؟؟اگر نه کدوم سری ها رو تحت تاثیر قرار میده؟؟

ممنون

این رو باید بگم بیشترین تاثیر رو روی همین کارت داشته یا به قول خودشون high end 

روی سری های 600 و 700 بهترین و بیشترین افزایش رو داشته 

مخصوصا اگر در حالت sli دو کارت سری 700 باشید 

کلا از سری فکر کنم GeForce 8, 9, 100, 200, 300, 400, 500, 600 and 700 Series  باید ساپورت کنه 

http://www.techpowerup.com/199645/nvidia-releases-geforce-337-50-performance-focused-graphis-driver.html

http://www.guru3d.com/files_details/geforce_337_50_beta_download.html برای دانلود اگر می خواهید 

لینک به دیدگاه

راسیتش من خودم دنبال یک 780oc بودم ولی, وقتی امکانات کارت های جدید amd رو دیدم از جمله

1.رابط کاربری 512
2.دایرکت ایکس 11.2
3.منتل
4.4گیگ حافظه
5.سیستم خنک کنندگی و گیمینگ بودن کارت(البته گیمینگ تو مدل غیررفرنس MSI)
6.قیمت به مراتب پایین تر
7.فناوری انحصاری TrueAudio

به طرف amd کشیده شدم تا اینکه این خبر رو از طرف انویدیا شنیدم.حالا به نظر شما اساتید کدوم کارت تو این وضعیتی که پیش اومده ارزش خرید بیشتری داره؟؟ختی نمودارها هم حاکی از اختلاف بسیار پایین فریم هست

6ptvcipdiwj9r4tq3lcq.jpg

البته این نمودار قبل از اومدن اپدیت انویدیا هست.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...