رفتن به مطلب

اتصال خودکار به اینترنت

مقدم
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام

دوستان میخواستم بدونم نرم افزاری ترفندی چیزی هست که بشه مثلا سر یه ساعت خاصی به صورت خودکار به اینترنت وصل شد؟ برای دانلود شبانه میخوام

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

درود

مودمتون رو اتوکانکت کنید !

لینک به دیدگاه

سلام

دوستان میخواستم بدونم نرم افزاری ترفندی چیزی هست که بشه مثلا سر یه ساعت خاصی به صورت خودکار به اینترنت وصل شد؟ برای دانلود شبانه میخوام

اگر منظورتون شروع دانلود به صورت اتوماتیک هست که خب دانلود منیجر رو میتونید در صف انتظار براش تایم قرار بدید و در موقع مقرر شروع به دانلود کنه

اگر هم بلکل اینترنت سیستم رو میگید که جناب معین جان گفتند

لینک به دیدگاه

درود

مودمتون رو اتوکانکت کنید !

معین جان میشه بیشتر توضیح بدید بنده بعضی شبا ساعت 10 میخوابم و اینترنت رو کانکت میذارم تا منیجر ساعت 1 شروع به دانلود کنه تو این فاصله یه 100 بعضا 200 مگ از حجمم کم میشه اتوکانکت کنم همچین مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی مودم خودش سر ساعت مشخص شده کانکت میشه؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معین جان میشه بیشتر توضیح بدید بنده بعضی شبا ساعت 10 میخوابم و اینترنت رو کانکت میذارم تا منیجر ساعت 1 شروع به دانلود کنه تو این فاصله یه 100 بعضا 200 مگ از حجمم کم میشه اتوکانکت کنم همچین مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی مودم خودش سر ساعت مشخص شده کانکت میشه؟

درود مجدد.

نه اتوکانکت کنید کلا همیشه کانکت هستید !

از کدوم شرکت اینترنت می گیرید ؟

نباید وقتی شما استفاده از اینترنت ندارید به خودی خود 100-200 مگ کم بشه از ترافیکتون !

یه احتمال هم داره که ساعت ویندوزتون با ساعت اون شرکت همزمان نیست و دانلود منیجر زودتر میره تو دانلود و چون هنوز ساعت رایگان نشده و سرعت دانلود بالاست مقداری از ترافیک براتون محاسبه میشه !

لینک به دیدگاه

درود مجدد.

نه اتوکانکت کنید کلا همیشه کانکت هستید !

از کدوم شرکت اینترنت می گیرید ؟

نباید وقتی شما استفاده از اینترنت ندارید به خودی خود 100-200 مگ کم بشه از ترافیکتون !

یه احتمال هم داره که ساعت ویندوزتون با ساعت اون شرکت همزمان نیست و دانلود منیجر زودتر میره تو دانلود و چون هنوز ساعت رایگان نشده و سرعت دانلود بالاست مقداری از ترافیک براتون محاسبه میشه !

معین جان از مخابرات گرفتم ساعت رو هم جوری تنظیم کردم که منیجر 10 دقیقه دیرتر از ساعت شروع طرح رایگان کارش رو شروع میکنه و اخر سر هم 10 دقیقه زودتر دیسکانکت میکنه جالب اینجاست در طول روز مثلا فرض کنید ترافیکم 2 گیگ بوده یک ساعت کانکت میمونم ولی اصلا از اینترنت استفاده نمیکنم بعد یه ساعت چک میکنم میبینم شده 1.85 گیگ!!! اپدیت تمام نرم افزارها رو هم off کردم ده روز پیش 5 گیگ 256 گرفتم امروز تموم شده! در صورتی که به دلیل امتحانات میان ترم اصلا سراغ اینترنت نرفتم فقط همین دانلود شبانه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

معین جان از مخابرات گرفتم ساعت رو هم جوری تنظیم کردم که منیجر 10 دقیقه دیرتر از ساعت شروع طرح رایگان کارش رو شروع میکنه و اخر سر هم 10 دقیقه زودتر دیسکانکت میکنه جالب اینجاست در طول روز مثلا فرض کنید ترافیکم 2 گیگ بوده یک ساعت کانکت میمونم ولی اصلا از اینترنت استفاده نمیکنم بعد یه ساعت چک میکنم میبینم شده 1.85 گیگ!!! اپدیت تمام نرم افزارها رو هم off کردم ده روز پیش 5 گیگ 256 گرفتم امروز تموم شده! در صورتی که به دلیل امتحانات میان ترم اصلا سراغ اینترنت نرفتم فقط همین دانلود شبانه

اگر اشتباه نکنم شما هم ساکن قم هستید و بشدت بهتون توصیه می کنم که مخابرات رو عوض کنید !

در عرض چندماه چندین هزینه بالای 100 تومان برای من بار آورد که پشت دستم رو داغ گذاشتم !

وقتی حضوری در خواست جمع آوری دادم طرف گفت بخاطر چی هست که میخوای خطت رو جمع کنی گفتم ترافیک بیشتر از حجم مصرفی میافته که طرف گفت شما اولین نفری هستید که اینو میگید !؟

جالب در همون لحظه چند نفر دیگه مثل من اومدن و اعتراض کردند دقیقا به همین موضوع !

اینترنت مخابرات شهرمون یک دزدی به تمام معناست !

لینک به دیدگاه

خدا لعنتشون کنه  سه چهار ماهی میشه این بلا داره سرم میاد قبلا 4 گیگ میگرفتم بعد یه ماه اضافه هم میاوردم پارس انلاین بود اون موقع ولی چون دانلود شبانش جالب نبود رفتم سراغ مخابرات و الان چند ماهه که 10 روزه 5 گیگ نابود میشه من احتمال میدادم شاید به خاطر یه سری برنامه ها باشه که اپدیت میشن ولی الان اپدیت تمام برنامه ها رو off کردم معین جان شما الان از کجا اینترنت گرفتید؟ دانلود شبانه چه جوریاست؟

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

من آسیا تک گرفتم.

سرویسی که من دارم دانلود شبانه(بخاطر اینکه شبا آنلاین بازی می کردیم و پینگ تایم بهم میریخت!) نداره ولی دو ساعت صبح به اندازه یک شب تا صبح دانلود می کنم :دی

شما هم آسیاتک بگیر پشیمون نمیشی !بهترین سرویس ها برای دانلود رایگان توی قم برای این شرکت هست.

لینک به دیدگاه

من آسیا تک گرفتم.

سرویسی که من دارم دانلود شبانه(بخاطر اینکه شبا آنلاین بازی می کردیم و پینگ تایم بهم میریخت!) نداره ولی دو ساعت صبح به اندازه یک شب تا صبح دانلود می کنم :دی

شما هم آسیاتک بگیر پشیمون نمیشی !بهترین سرویس ها برای دانلود رایگان توی قم برای این شرکت هست.

ممنون معین جان خیلی کمک کردی

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

سلام

اقا مودم شما وایرلس هست؟

شاید کسی از طریق وای فای داره استفاده میکنه و شما متوجه نمیشید

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

برای مثال این سرویس رو ببین :

اینترنت پرسرعت شهاب 10 گیگ در ماه (8 تا 10 صبح رایگان نیم چاشت )

سرعتش 10 مگابیت هست و اگر خط کشش داشته باشه براحتی تا 1200 کیلو بایت در ثانیه حتی در ساعت رایگان دانلود می کنی ؟

در بدترین حالت که ما هستیم در منطقه مخابراتی بهشتی دانلودش در ساعت رایگان زیر 700-800 کیلوبایت نمیاد !(من خودم یک ماه این سرویس رو تست کردم)

حدود 6 گیگابایت در روز و ماهی 180 گیگ بهراه 10 گیگ ترافیک خود تعرفه واقعا 60 هزار تومان ارزش داره.

سلام

اقا مودم شما وایرلس هست؟

نه مهدی جان تکلیف مخابرات اینجا کاملا مشخص هست !

حداقل 10 تا از دوستان خودم همچین چیزی رو گزارش دادند !یکی از اپراتور های خودشون(2020) هم گفت برنامه اشون باگ داره ولی بعدا ترافیکی رو که اضافه حساب کرده بر می گردونه !

گیگابایت براحتی در هر روز دانلود کنید بدون فوت وقت !

هزینه اش هم ماهی 60 تومان هست ولی به 

لینک به دیدگاه

به صورت تصویری برات میذارم اینجوری راحت میتونی طبق تصویر تنظیم کنی

بعد فقط یادت باشه تو قسمت download file at the same time عدد 1 رو وارد کن در غیر این صورت دانلودهای همزمانت چندتایی میشه

post-13114-0-97691800-1398891580_thumb.jpg

post-13114-0-71545800-1398891594_thumb.jpg

لینک به دیدگاه

سلام

اقا مودم شما وایرلس هست؟

سلام

خیر وایرلس نیست

لینک به دیدگاه

به صورت تصویری برات میذارم اینجوری راحت میتونی طبق تصویر تنظیم کنی

بعد فقط یادت باشه تو قسمت download file at the same time عدد 1 رو وارد کن در غیر این صورت دانلودهای همزمانت چندتایی میشه

عزیز اینا رو قبلا تنظیم کردم ولی من دنبال برنامه ای هستم که وقتی خوابم سیستم سر ساعت تعیین شده به اینترنت وصل بشه تا دانلود منیجر بتونه کارش رو انجام بده دیگه نیاز نباشه بنده خودم دستی کانکشن رو انجام بدم

لینک به دیدگاه

این برای مخابرات چنین چیزی عادی هست ...

گرچه برای من حتی موقع دانلود در فایل های زیر 100مگ تقریبا میزان دانلود 2برابر حجم خود فایل بود !

من هم همین مشکل رو داشتم اما بسته نامحدود سرعت 512 گرفتم از نظر حجم خدارو شکر خیالم راحت حست...

لینک به دیدگاه

نه مهدی جان تکلیف مخابرات اینجا کاملا مشخص هست !

حداقل 10 تا از دوستان خودم همچین چیزی رو گزارش دادند !یکی از اپراتور های خودشون(2020) هم گفت برنامه اشون باگ داره ولی بعدا ترافیکی رو که اضافه حساب کرده بر می گردونه !

گیگابایت براحتی در هر روز دانلود کنید بدون فوت وقت !

هزینه اش هم ماهی 60 تومان هست ولی به 

خب معین جان 60 هزار تومان واقعا زیاد هست ... اون هم ماهی

گرچه برای سرمایه داران پولی نیست :D

اما نمی دونم تو قم های وب هست یا نه . اینجا که هست نسبت به قیمت و سرعت و میزان دانلودش عالی هست....

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...