رفتن به مطلب

خرید پاور گرین 700 HP

amircartio
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

سلام دوستان یه پاور گرین HP 700 می خواستم یا پاوری با این قدرت در رنج قیمت 220 تا 270 هزار تومان

لینک به دیدگاه

سلام دوست خوبم،

Cooler Master GX650 W رو دارم. 

280 هزار - هنوز گارانتى داره.

لینک به دیدگاه

سلام دوست خوبم،

Cooler Master GX650 W رو دارم. 

280 هزار - هنوز گارانتى داره.

نه دوست گلم این واسم ضعیفه خودم 600 وات دارم حداقل به یه 700 وات نیاز دارم

لینک به دیدگاه

نه دوست گلم این واسم ضعیفه خودم 600 وات دارم حداقل به یه 700 وات نیاز دارم

اين پاور تا لود بيش از 700 وات ساپورت ميكنه. ضمن اينكه مشخصاتش مشابه HP700 گرين هست. چون شما فرمودين مشابه 700 وات گرين منم اين رو پيشنهاد دادم. وگرنه يه كوچولو از HP700‌ هم بهتره.

حالا به هر صورت، روز خوبى داشته باشى. ;)

ویرایش شده توسط ARMIN 2012
لینک به دیدگاه

اين پاور تا لود بيش از 700 وات ساپورت ميكنه. ضمن اينكه مشخصاتش مشابه HP700 گرين هست. چون شما فرمودين مشابه 700 وات گرين منم اين رو پيشنهاد دادم. وگرنه يه كوچولو از HP700‌ هم بهتره.

حالا به هر صورت، روز خوبى داشته باشى. ;)

مرسی دوست عزیز... چقدر از گارانتیش مونده؟

لینک به دیدگاه

الان سر كار هستم. شب رفتم خونه ازش عكس ميگيرم به همراه تاريخ گارانتي برات ميفرستم. كارتنش هم موجوده.

لینک به دیدگاه

عزیز دل، تاریخ گارانتیش تا 02.05.2017 اعتبار داره. گارانتی اصلی دریا کامپیوتره.

پاور دست اوله، یعنی به صورت آکبند خودم خریداری کردم و حدود یک سال و دو ماهه که ازش استفاده کردم. استفاده هم استفاده ی معمول بوده بهش فشاری نیاوردم. فنش هم صدا نداره.

روی پاور رو روکش طرح فیبر کربن کشیدم از بدنه اش محافظت بشه. اگر قسمت شد معامله کنیم خواستی به همین شکل و اگر نخواستی روکش رو بر میدارم از روش.

62875110854068218877.jpg

لینک به دیدگاه

عزیز دل، تاریخ گارانتیش تا 02.05.2017 اعتبار داره. گارانتی اصلی دریا کامپیوتره.

پاور دست اوله، یعنی به صورت آکبند خودم خریداری کردم و حدود یک سال و دو ماهه که ازش استفاده کردم. استفاده هم استفاده ی معمول بوده بهش فشاری نیاوردم. فنش هم صدا نداره.

روی پاور رو روکش طرح فیبر کربن کشیدم از بدنه اش محافظت بشه. اگر قسمت شد معامله کنیم خواستی به همین شکل و اگر نخواستی روکش رو بر میدارم از روش.

62875110854068218877.jpg

دوست عزیز مرسی بابت عکس به نظرم پاور خوبیه فقط قیمتش برام زیاده امکان داره 250 با هم معامله کنیم؟ چون یه پاور 700 گرین با همین قیمت با یکی صحبت کردم ولی از ظاهر پاور شما بیشتر خوشم اومد

لینک به دیدگاه

دوست عزیز مرسی بابت عکس به نظرم پاور خوبیه فقط قیمتش برام زیاده امکان داره 250 با هم معامله کنیم؟ چون یه پاور 700 گرین با همین قیمت با یکی صحبت کردم ولی از ظاهر پاور شما بیشتر خوشم اومد

شما کدوم سمت تهران هستید؟

لینک به دیدگاه

والا من حداکثر همون 270 که در تاپیک عنوان کردین رو میتونم تقدیم کنم. من غرب تهران هستم. اگر قسمت به معامله شد در پیغام خصوصی پیگیری میکنیم برای هماهنگی و آدرس دادن.

لینک به دیدگاه

والا من حداکثر همون 270 که در تاپیک عنوان کردین رو میتونم تقدیم کنم. من غرب تهران هستم. اگر قسمت به معامله شد در پیغام خصوصی پیگیری میکنیم برای هماهنگی و آدرس دادن.

مرسی دوست عزیز

ویرایش شده توسط amircartio
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

پاور Cooler Master GX650W به قیمت 265 هزار تومان به آقا امیر عزیز فروخته شد.

لینک به دیدگاه

تایید میشه پاور از آرمین عزیز خریداری شد لطفا تاپیک بسته شود

لینک به دیدگاه

مهمان
This topic is now closed to further replies.
 اشتراک گذاری

• اضافه کردن...