رفتن به مطلب

راهنمایی جمع کردن سیستم رندرینگ تا سقف 5~7 میلیون تومان

Recommended Posts

سلام به همه ی دوستان عزیز ، همونطور که از عنوان تاپیک پیداست من از شما برای جمع کردن سیستم Workstation رندرینگ تا سقف مبلغ 5 تا 7 تومن کمک میخوام

کار اصلی من طراحی و موشن کردن فضا های داخلی و خارجی معماریه که بیشتر با موتور رندرینگ V-Ray دست و پنجه نرم میکنم  ( البته با موتور بازی سازی UE 4 هم کار میکنم و میخوام در اینباره هم برام ساپورت کنه ولی اولویت اصلیم روی همون مسئله رندرینگ هست  )، 

خلاصه از شما دوستان کمک میخوام درباره ی جمع کردن همچین سیسستمی .( فقط کیس )

خودم که یک گشتی توی سایت ها زدم دیدم یه سایتی کانفیگ Minimum دستگاه HP Z420 رو میده شیش و هفتصد : E5-1620 با 32gb ram ddr3 ecc و Quadro 2000 

که میشه به مرور زمان ارتقا دادش و قدرتمند ترش کرد ولی پیش خودم فکر کردم که ممکنه با این قیمت چیز بهتر از این سیستم هم میشه جمع کرد ، نظر شما دوستان چیه ؟

به نظرم شما همین ورک استیشن رو بردارم یا خیر ؟

ممنون میشم چندتا سیستم بهتر بصرفه تر پیشنهاد بدید 

یک سوال دیگه ، نظر شما درباره ی رندر باکس چیه به نظر شما برم سراغ این گزینه  قیمت و کارایی بهتر هست یا نه ؟

پیشاپیش از پیشنهاد ها و مشاوره هاتون سپاس گذارم @};-  :x  :)

ویرایش شده توسط hami3d
لینک به دیدگاه

من این سیستم رو بهتون توصیه می کنم. با کمی افزایش بودجه، فیکس 7,100,000 می تونید خریداری کنید:

متاسفانه بودجه ی شما، مناسب رندر باکس نیست. چون علاوه بر نیاز داشتن به تجهیزات شبکه، نیاز به یک مهندس شبکه نیز خواهید داشت تا کانفیگ های شبکه ای رو براتون بین چند سیستم پیکربندی کنه. در کل شیوه ی پردردسری هست و برای بودجه های بالای 15 میلیون منطقی تره.

8164842537.png

ویرایش شده توسط Hessam II
لینک به دیدگاه

واقعا ممنونم حسام جان ، به نظر شما باز هم در آینده میشه این دستگاه رو از قبیل رم و سی پی یو ارتقا دادا یا خیر ؟ و اینکه تا چندسال میتونه برای من مونگار باشه؟  یا اینکه بعد یکی دو-سه سال باید به فکر آپگرید سیستم جدید تری باشم؟ یا همین راحت کارمو راه میندازه ؟

باز هم از پاسخ دهیتون متشکرم :x

ویرایش شده توسط hami3d
لینک به دیدگاه

واقعا ممنونم حسام جان ، به نظر شما باز هم در آینده میشه این دستگاه رو از قبیل رم و سی پی یو ارتقا دادا یا خیر ؟ و اینکه تا چندسال میتونه برای من مونگار باشه یا مثلا بعد یکی دو-سه سال باید به فکر آپگرید سیستم جدید تری باشم؟

باز هم از پاسخ دهیتون متشکرم :x

خواهش می کنــــــــم. بله. قابل ارتقا هست. ارتقای پردازنده به نسل Ivy Bridge-EP اینتل (زئون های E5) فراهم هست.

رو ارتقای رم هم می تونید تا 64 گیگابایت حساب باز کنید! البته در اونصورت، می بایست پاور رو ارتقا بدید!

ضمناً این سیستم مناسب برای هیچگونه ی کاربری گیمینگی نیست. اگر اهل گیم باشید، این سیستم نیاز گیمینگ شما رو برآورده نخواهد کرد بواسطه ی کارت کواردو.

به عقیده ی بنده این سیستم در 2 الی 4 سال آینده می تونه شما رو از خرید مجدد، بی نیاز کنه. البته شاید با ارتقا دادن، به زمان بیش از این هم دست پیدا کنید و نیازی به خرید سیستم جدید نباشه.

پس از این زمان اگر کارتون حرفه تر بشه، می بایست به فکر خرید سیستم جدید بر پایه ی پلتفرم احتمالاً اسکای لک اینتل باشید با ساپورت رم های DDR4!

ویرایش شده توسط Hessam II
لینک به دیدگاه

من این سیستم رو بهتون توصیه می کنم. با کمی افزایش بودجه، فیکس 7,100,000 می تونید خریداری کنید:

متاسفانه بودجه ی شما، مناسب رندر باکس نیست. چون علاوه بر نیاز داشتن به تجهیزات شبکه، نیاز به یک مهندس شبکه نیز خواهید داشت تا کانفیگ های شبکه ای رو براتون بین چند سیستم پیکربندی کنه. در کل شیوه ی پردردسری هست و برای بودجه های بالای 15 میلیون منطقی تره.

8164842537.png

دلیل خاصی هست در این کانفیگ seagte انتخاب کردید ؟ کیفیت یا سرعت ؟

استارتر عزیز شما گزینه amd هم می تونید بررسی کنید

لینک به دیدگاه

حسام جان ، میشه بجای Quadro K2000 این GTX 670 رو گرفت ؟ تغریبا قیمتشون یکسانه و 670 توی بنچمارک ها خیلی قویتره ، اینطور نیست ؟ نظر شما چیه ؟

لینک به دیدگاه

دوست عزیز در حال حاضر 670 در همین فروم به قیمت 920 داره به قروش میرسه .

لینک به دیدگاه

من از کارت های سری کوادرو زیاد سر در نیارم و سر رشته ای تو این زمینه ندارم ولی باتوجه به مشخصات کارت k2000 فکر کنم خیلی ضعیفتر ار 670 باشه

لینک به دیدگاه

اساتید گرامی یه بنچمارک از کارت های ورک استیشن و گیمینگ بزارین تا یکم شفاف سازی بشه

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه
ارسال شده در (ویرایش شده)
لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام دوستان اگه میشه لطفا یه کانفیگ پنج  تومنی فیکس هم برای رندرینگ ورک معرفی کنید ممنون میشم  :x  ترجیحا قدرت و مدل سی پی یو و رم که تو پیشنهاد هفت تومنی قبلی داده شده یکی باشه  @};-

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...