رفتن به مطلب

ریستارت شدن pc هنگام ورود به ویندوز

اشتراک گذاری

Recommended Posts

درود 

روی ویندوز 8.1 وقتی pc را روشن میکنم و وارد ویندوز می شوم یک دفعه pc ریستارت میشه 

چون pc  تو طول روز دیر  به دیر خاموش میکنم  وقتی که shutdown  میکنم و بعد که روشن میکنم  یک بار restart  میشه   متوجه این موضوع  شدم

هر دفعه که کامپیتور را روشن میکنم این اتفاق میاته اما بلو اسکزین ندارم 

ممنون میشم کمکی کنید

ویرایش شده توسط alikocholo2013
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

مشخصات سیستم رو میزاری 

با یک آنتی ویروس که آپدیت باشه یک اسکن بکن 

اگر درست متوجه شده باشم وقتی سیستم رو روشن میکنی ابتدا ریستارن میشه و تو مرحله دوم وارد ویندوز میشه درسته 

لینک به دیدگاه

مشخصات سیستم رو میزاری 

با یک آنتی ویروس که آپدیت باشه یک اسکن بکن 

اگر درست متوجه شده باشم وقتی سیستم رو روشن میکنی ابتدا ریستارن میشه و تو مرحله دوم وارد ویندوز میشه درسته 

درود

1-مشخصات تو امضا هست 

2-من از انتی ویروس خوده ویندوز استفاده میکنم و برنامه  malwarebytes anti-malware  در کنارش دارم و هر دو اپدیت هستند و سیستم scan  شده 

3-وقتی سیستم را روشن میکنم ابتدا وارد ویندوز میشه  و صفحه start  را میببینی اما به 4 یا 5 ثانیه نمیکشه و خود به خود ریستارت میشه و بار دوم که وارد ویندوز میشه و مشکلی نداره 

4-بعضی وقت ها هم سیستم به shutdown و restart  هیچ واکنشی نشون نمیده

لینک به دیدگاه

درود

سیستم من هم داخل ویندوز xp به ریستارت و شات دون جواب نمیده قبل اینکه درایورانبرد گرافیک رو نصب کنم اینطوری نبود البته این مشل در 7 نیست  تا صفحه ابی  اخر پیش میره ولی سیستم روشن میمونه با انتی ویروس چک کردم کسپر مشکلی نبوده الان دو بار هم ویندوز عوض شد بعد نصب درایور اینجوری میشه شکم به یه نرم افزار هست یا به درایور گرافیک انبرد سی پی یو یا یه ویروس 

ویرایش شده توسط koorosh kabir
لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

اور نکردی؟رمهات مشکل ندارن؟موقع شکل گرفتن لوگوی ویندوز وقتی اون دایره ها تاب میخورن ریست میشه یا میاد تو ی محیط ویندوز بعد ریست میشه؟

لینک به دیدگاه

اور نکردی؟رمهات مشکل ندارن؟موقع شکل گرفتن لوگوی ویندوز وقتی اون دایره ها تاب میخورن ریست میشه یا میاد تو ی محیط ویندوز بعد ریست میشه؟

یه سیستم هندلی داشتم که Over هم می کردمش، وقتی اورکلاک پایدار نبود این مشکل پیش می اومد براش، به اصطلاح Power Management سیستم به هم میریخت. چه موقع لود ویندوز، چه موقع ریست یا خاموش کردن اون.

لینک به دیدگاه

• کاربر ویژه

یه سیستم هندلی داشتم که Over هم می کردمش، وقتی اورکلاک پایدار نبود این مشکل پیش می اومد براش، به اصطلاح Power Management سیستم به هم میریخت. چه موقع لود ویندوز، چه موقع ریست یا خاموش کردن اون.

حالا اینو بالاخره اور کردی یا نه؟

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...