رفتن به مطلب

تشکر ویژه از عوامل فروشگاه

ali hidden
 اشتراک گذاری

Recommended Posts

با سلام.از اونجایی که من اعتمادی به فروشگاه های اینترنتی ندارم و از طرفی هم نیاز مبرم به یک رم هم مدل داشتم و به هر دری که زدم این قطعه رو پیدا نکردم.دل رو به دریا زدم و توی سایت لیون خرید رم رو ثبت کردم.به ظهر نکشیده بندگان خدا تماس گرفتن جهت هماهنگی و موجودی.بعد از واریز وجه کمتر از 72 ساعت(یکشنبه ساعت 12 پول واریز شد و ساعت 9 صبح روز سه شنبه به دستم رسید) که واقعا جای تعجب برای خودم داشت اونم شهرستان دور افتاده ای در بوشهر و دیر رسیدن محموله،اون هم ارسال قطعه ساعت 12 ظهر به بعد که دیگه تقریبا مرسوله ها از پست خارج شدن بسیار جای تقدیر و تشکر از عوامل لیون داره که با این سر شلوغ مشتری مداری و سرعت عمل رو به معنای واقعی کلمه نشون دادن.انشالله در اینده هم خرید هام رو ازهمین فروشگاه خواهم داشت.همینجا جا داره از جناب حسینی و عوامل فروشگاه تشکر ویژه ای داشته باشم.امیدوارم همچنان فروشگاه پربازدید و پرمشتری داشته باشید. @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-

لینک به دیدگاه

درود دوست گلم

واقعا ممنونم و بزرگترین هدیه برای ما اینه که مشتری راضی باشه . البته همیشه نتونستیم مشتریها رو راضی کنیم ولی سعی کردیم باگهای کاریمون رو بگیریم تا بتونیم رضایت بیشتری رو جلب کنیم .

هدیه خوبی بهمون دادید و تشکر میکنم از شما

لینک به دیدگاه

من تا کنون خریدی از لیون نداشتم ولی قبل از ثبت نام در لیون خیلی از فروشگاه تعریف شنیده بودم .

من هم از مدیریت و جناب حسینی بدلیل مدیریت خوب وشایسته ی  انجمن تشکر میکنم و به شخصه انجمن لیون بهتری انجمنی هست که تا کنون دیده ام چون از همه لحاظ عالی هست

لینک به دیدگاه

درود دوست گلم

واقعا ممنونم و بزرگترین هدیه برای ما اینه که مشتری راضی باشه . البته همیشه نتونستیم مشتریها رو راضی کنیم ولی سعی کردیم باگهای کاریمون رو بگیریم تا بتونیم رضایت بیشتری رو جلب کنیم .

هدیه خوبی بهمون دادید و تشکر میکنم از شما

خدا میدونه که من اصلا قصد تبلیغ یا تعریف از شما و فروشگاهتون رو نداشتم و ندارم.من تا الان نه حضوری خدمت رسیدم و نه خرید اینترنتی از شما داشتم و این اولین بار بود ولی اخرین بار نیست.من یک عادت بدی دارم که اگر یکبار از یک فروشگاه،سوپر مارکت،مغازه یا هرجایی که خدماتی بخوام ازش بگیرم،بدقولی،معطلی یا اذیت بشم دیگه هیچوقت ازش خرید نمیکنم و این رو به همه میگم و بلعکس اگر از فروشگاهی مثل فروشگاه لیون رضایت 100درصد داشته باشم باز هم به همه میگم و به خصوص مسئول اون فروشگاه.بعضی از فروشگاه ها سفارشات رو توی لیست میزارن و معلوم نیست اون قطعه یا هر خرید دیگه ای که ثبت شده کی به دست مشتری برسه و براشون مهم نیست که شاید اون مشتری اون خرید براش خیلی ضروری باشه ولی لیون کمتر از 72 ساعت قطعه رو به بنده رسوند اونم توی یک شهرستان دور افتاده در جنوب کشور،حالا دوستانی که با پیک یا حتی به تهران هم نزدیک باشن قاعدتا سرعت عمل بالاتر از این حرف هاس..از طرفی مشاوره خوبی که عوامل و کاربرهای خوب لیون داشتن تونستم خرید خیلی خوبی داشته باشم و واقعا حس رضایتمندی نسبت به این دوستان و فروشگاه و کارشون داشته باشم.

این نکات مثبتی که بنده از شما نقل کردم سبب میشه که بار رضایت مندی مشتری ها روی دوشتون سنگینی بیشتری داشته باشه و توقعات مشتری هاتون بیش از پیش بالاتر بره.

ویرایش شده توسط ali hidden
لینک به دیدگاه

این نکات مثبتی که بنده از شما نقل کردم سبب میشه که بار رضایت مندی مشتری ها روی دوشتون سنگینی بیشتری داشته باشه و توقعات مشتری هاتون بیش از پیش بالاتر بره.

هیچ وقت بابت این مسئله مشکلی نداشتیم و کاملا در خدمتیم

ما هم مثل همه مجموعه های دنیا ضعفهایی داریم ولی واقعا روش کار میکنیم و بعضی وقتها یاد میگیریم که ضعفها رو کمش کنیم . در کل ممنونم از شما و از تمام دوستانیکه باعث رشد این مجموعه شد ن

لینک به دیدگاه

سلام.آقای حسینی خبری از سایت جدید نشد؟

من پیشنهاد می کنم برای قیمت ها یک تاریخ آخریت به روز رسانی بذارید.

خیلی از دوستان به قیمت های بعضا قدیمی سایت لیون استناد میکنن و روی اون حساب می کنن.اما بعد از تماس با فروشگاه و اطلاع از قیمت به روز محاسباتشون بهم میریزه

با تشکر از شما

ویرایش شده توسط TRoy
لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...