رفتن به مطلب

Deep Silver و نمایش دو بازی جدید در E3 2014

اشتراک گذاری

Recommended Posts

06086164502227083030.jpg

بازی جذاب Saints Row یعنی شرکت Deep Silver قصد دارد تا در نمایشگاه E3 امسال 2 بازی جدید را به نمایش قرار دهد که در توصیف آن ها به بازی های AAA اشاره شده است .

طبق اخباری که توسط اکانت توییتر آقای Jason Evangelho خبرنگار Forbes منتشر شده ، نشانی هایی از ایمیل دعوت این شرکت دریافت شده که به حضور 3 بازی را در این نمایشگاه اشاره دارد .

از جمله عناوینی که انتظار می رود در این نمایش مشاهده شود می توان به عناوین جدیدی از سری بازی های Saints Row و Dead Island اشاره کرد . همچنین بسیار بعید به نظر می رسد که عنوان Metro: Redux که برای PS4 و Xbox One برنامه ریزی شده  یکی از دو نمایش برای این نمایشگاه باشد .

نمایشگاه E3 در تاریخ 10 تا 12 ژوئن برگزار می شود که این یک فرصت مناسب برای شرکت های بزرگ بازی سازی برای نمایش عناوین بزرگ و جدید برای گیمرها می باشد .

ویرایش شده توسط mehran_nVIDIA
لینک به دیدگاه

من که عاشق سری saints هستم  :cool:

البته نسخه آخری یه کم زیادی تخیلی بود

لینک به دیدگاه

من که عاشق سری saints هستم  :cool:

البته نسخه آخری یه کم زیادی تخیلی بود

منم فقط نسخه ی آخر این بازی رو انجام دادم .ولی به شخصه و نظر شخصی خودم یکی از بدترین بازیهایی بود که تاحالا دیده بودم.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
ارسال پست در این تاپیک...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

اشتراک گذاری

• اضافه کردن...